mandag den 3. august 2009

Nyt i Choko-Curth-gate

Ret skal være ret. Ok. Fair nok. Well.

Måske har Jeppe Curth aldrig fået den blomst og det stykke chokolade, som Vesterbro Hardcore AGF ellers sendte til ham. Det skal vi ikke kunne afvise.

Efter at VHA’s venner på Ekstra Bladet aka. Klaus Egelund har gravet lidt i sagen, viser det sig, at gaven nok er bestilt, betalt og leveret – men måske også leveret forkert. På AaB’s hjemmeside er der oplyst en adresse – Hadsundvej 184 – men den adresse er såmænd koncernen AaB og ikke fodboldafdelingen. Hovsa – den var værre.

For Aalborg er som bekendt en vanvittig stor by, og uden at være specielt stedkendt i metropolen, der har fostret personligheder som Niarn, Hanne Dahl og vistnok også Jan Krabbe, kan vi godt se, at det i praksis må være umuligt at fragte en forsendelse – fx en smuk rose og en trekantet pakke chokolade - heeeelt ind på Hornevej.

Alternativt – og det er her, det bliver lidt kildent – er pakken rent faktisk landet, modtaget og åbnet – og derpå forsvundet. En mulighed er, at der er en ansat i enten AaB Håndbold eller AaB Ishockey, der hedder Jeppe Curth og dermed har fået en gave, der ikke var tiltænkt vedkommende.

En anden, at vedkommende, der har taget imod pakken, ikke er så stærk til det der med at læse og derfor har leveret gaven til en Jette, som der ifølge listen over ansatte hæver sin hyre i konglomeratet AaB.

Og så er der den tredje mulighed – at nogen bare har rapset skidtet.

VHA tænker – og taler – ikke skidt om andre, men ret skal være ret. Derfor har vi dags dato sendt følgende mail til AaB (og for en god ordens skyld skal det nævnes, at den er sendt til både AaB A/S og AaB Fodbold. Da de to afdelinger kan ligge i forskellige tidszoner, væbner vi os med tålmodighed i forhold til at få en afklaring).

Kære AaB A/S og AaB Fodbold,

I Vesterbro Hardcore AGF kan vi til vores store fortrydelse læse, at Jeppe Curth (ham angriberen fra FODBOLDHOLDET, som holder til ude på Hornevej, ok?) ikke har fået den gave, vi har sendt til ham. Det er vi kede af, så derfor vil vi høre, om I lige gider kigge i skuffer, skabe og andre steder, hvor man lige kan forlægge en blomst og en lille æske chokolade.

Hvis Jeppe skulle vise sig ikke at ville have den – hvilket vi dog har svært ved at tro – vil vi bede jer om at sende gaven retur. Den kan måske vise sig at kunne bruges igen til en anden angriber, som brænder absurd store chancer på NRGi Park.

Med venlig hilsen

Vesterbro Hardcore AGF

PS: @Lynge; Hvis du gerne vil købe Martin Bernburg eller en anden angriber, er det nok vigtigt, at du får formidlet den rigtige adresse. Det ville sgu være lidt ærgerligt, hvis vedkommende endte i en postbakke på Hadsundvej, ikk’?

6 kommentarer:

Don Tapa sagde ...

Er det kun mig der synes medarbejder nummer to fra oven ser en kende sulten ud.

Der er ogsaa noget lunkent ved de tre der er stillet op til fotos med den lokale skolefotograf ifoert bolschestriber.

lauersen sagde ...

Jeg tror det er Pedel Arne:

http://www.aabsport.dk/ansatte?EmployeesID=5a0cb095-53a5-414e-a818-1467b78a5a0c&

Han har nøgler til det hele, kender alle hemligheder i det bolchestribede dynasti og ved hvad han kan slippe af sted med

Don Tapa sagde ...

Staerke sager. Grundet Jeppe Curths foraeldres ringeagt for efternavne i traditionel forstand er der ogsaa den sidste mulighed, at en ansat ved navn Curth Jeppe ved en fejl har faaet chokolade.

Holder stadig paa det er Lynge. Er der nogen afstemning eller odds paa det her? Forestiller mig Ladbrokes kunne tjene en hurtig skilling.

Mon ikke Lynge dukker op imorgen og erklaerer at han slet ikke forstaar sagens natur, da han foretraekker at leje blomster foer han eventuelt koeber. For liiiige at vaere sikker paa det er den rigtige blomst.

lauersen sagde ...

En farce. Jette, som hæver sin løn som koordinator i Aab Fodbold, har fornyligt leveret en Facebook status-update (hvis bare sherlock holmes havde haft adgang til facebook) der lyder "...it's complicated" - denne status-update kunne meget vel tænkes, at henvise til situationen hvor Jette står med Jeppes chokolade og rose i favnen, og kæmper med sine indre dæmoner om hvorvidt godterne skal ekspederes videre til Jeppes dueslag, eller om hun bare skal skide på normer og god pli og selv beholde de gode sager.

Anonym sagde ...

Anagrammer forklarer meget:
Jeppes blomster = Problemets pejs

Morten sagde ...

Jeg er rystet. Der har aldrig været noget bøvl, når jeg har benyttet Interflora (går ud fra, at det er den benyttede kurer).
Jeg kan kun tro, at det er en intern AaB-"fejl"