mandag den 31. august 2009

Oprør undervejs blandt AGF-sponsorer

Længere tids fred og idyl på ledelsesgangene i AGF ser ud til at være forbi. Ifølge vores kilder, som normalt hører til den velunderrettede slags, så er flere af AGFs sponsorer så utilfredse med både den økonomiske og sportslige ledelse, at en reel sponsorflugt er undervejs.

Utilfredsheden kan virke ualmindelig dårligt timet midt i en periode, hvor de sportslige resultater har været fremragende. Men oprøret skulle åbenbart primært have baggrund i Erik Rasmussens holdudtagelser, der har vakt undren blandt mange af de sponsorer, der lægger hele det økonomiske fundament under klubben.

Ifølge vores kilder var Viborg-kampen dråben, der fik bægret til at flyde over, og flere sponsorer skulle efter kampen have henvendt sig direkte til ledelsen for at komme af med deres skuffelse. Udbrydene skyldtes dog hverken fraværet af Graulund, Nando eller Lumb men derimod den fremadstormende venstre back Mikkel Kirkeskov, der endnu en gang blev sorteret fra af Erik Rasmussen til trods for en række gode kampe på reserveholdet.

Hvordan ledelsen håndterer den klemme, den pludselig befinder sig i, bliver særdeles interessant at følge. Hos ligarivalerne i Brøndby er man sluppet for den helt store medieeksponering som følge af deres sponsorstrid, men det samme bliver formentlig ikke tilfældet i Århus, hvor interessen for byens hold normalt overgår konkurrenternes. Vi følger selvfølgelig sagen nøje i de kommende uger.

2 kommentarer:

Kalle sagde ...

Skandaløst. Intet mindre. Erik raus. Kniven raus. Saft Møller raus.

Anonym sagde ...

Ifølge mine kilder, Aqqusut og Jaqasuttes, der har overhørt en samtale mellem BSN og Erik lørdag nat, før de mødte VFF, så anser de ikke Kirkeskov som en fodboldsspiller.
Samtalen gik nogenlunde sådan her:

BSN - "Ham Kirkeskov, kan vi ikke bruge ham mod VFF istedet for Lumbie?

Erik - "Hvem siger du? Mener du ikke Kirketerp, altså ham sejleren. Ham kan vi sgu da ikke bruge, Bertie, vores forsvar sejler i forvejen nok rundt, og så er han jo heller ikke på kontrakt."

BSN - "Nej nej, Mikkel Kirkeskov. Den rødhårede fighter fra 2. holdet. Venstrebacken!"

Erik Rasmussen så stadig lige blank ud og drak sin mojito ud.

Erik - "Jeg skal fandme ikke have nogle rødhårede spillere på holdet. En ting er, at du tvinger mig til at bruge Kim Madsen, men der sætter jeg også grænsen.
Nej ser du, Bertie, vi rykker Krabbe derover, og så Jay på højrebacken, vi savner noget speed og sorte spillere i forsvaret..Det er vejen frem"

BSN - "Ja okay, du bestemmer. Men så giver den fandme også den næste Strawberry Daiquiri!"

Og således blev det afgjort, at Kirkeskov ikke skal spille på førsteholdet...I hvert fald ikke med mindre han får farvet hår.

/En anonym koldingenser