torsdag den 2. juli 2009

Så for Sedan

Man lugtede en ny signing eller et salg af Lumb, men helt så erigeret ser det ikke ud til, at Brians tur til Frankrig var. Iflg. Ekstra Bladet var han fløjet mod Byernes By for at skippe Arthur Sorin afsted til Sedan, klubben - ikke bilen.

Noget stemmer dog ikke helt overens, for der er 250 km. fra Paris til Sedan, så enten kører ham taxachaufføreren med TGV-bil eller også er Det Borende X's oplysninger lidt skæve.

Skulle det ende med CS Sedan, så kan vores lille musketer se frem til at spille i 2. division og måske endda få debut den 7. august på hjemmebane Stade Louis Dugauguez mod Havre AC.

11 kommentarer:

Jesper sagde ...

Hmm - nu har jeg de facto ingen kundskaber udi fransk (sproget, that is), men blev der ikke rapporteret om 25 km? Kunne det tænkes, at VHA's deep throat har brug for et brush up på de franske tal? Moi spørger bare.

Anonym sagde ...

Uha nu har vi kun ulrik og krabbe til at dække den back plads - jeg er nervøs!

simon

Anonym sagde ...

@Anonyme Simon

Aah, vi har da også Kim Madsen, og lur mig om ikke Jakob Poulsen og Jens Gjesing også kan spille den plads.
Og så er der vel også nogle unge folk, der venter i kulissen.

Det skal nu nok gå :)

/BPD

j-kid sagde ...

Je suis stadig triste.

CSS og Edan på anlæj'et får mig i rette mode. Kortvarigt. Ret kortvarigt faktisk. Nu vil jeg bare høre Serge.

Jakob Poulsen skal ikke ned og spille back.

/ton oncle

Mathias sagde ...

Åh, sommervarme og Serge... og Sorin. Så godt og alligevel så skidt.

Thomas Løvetæmmer sagde ...

Man kunne evt forestille sig, at den kære BSN har været inviteret til en brunch-platte i en parisisk forstad, og man på den måde har delt rejseudgifterne lidt. Sedan er jo immervæk lidt af et udsted og på ingen måde specielt nem at komme til i en ruf fra 8000 C (det er jo lige før det ligger i Belgien, og det er et land man ikke skal komme for tæt på, hvis man spørger mig)

Anonym sagde ...

Trist, trist, trist. Er pænt nervøs ved den back, hvis vi vil kirsebærrene. Samt bredden på kanterne. Det er sgu et tamt vindue, der kun indeholder Kariballade og Sorinsortie.
Stadion lyder i øvrigt som babypludder.
McAteer

Don Tapa sagde ...

Mon ikke det giver plads til en ny venstre back...

Det er i sig selv fint nok for det giver 2 HB og 2 VB i stedet for 3 HB og kun Lumb til VB. Tristessen skyldes jo mere at det havde været bedre med Ulli til..ja nok ikke den franske 2. division..og så en venstre back ind.

Andreas sagde ...

Tja, hvis nu vi kan bytte Sorin ud med en Heath Pearce-type, så vil det ikke se så tosset ud. Sådan tror jeg bare ikke, det bliver.

Jeg gætter på, at der arbejdes hårdt på også at komme af med Kari og mindst én af de andre transferlistede - og så bliver det det. Ingen indkøb.

Til gengæld tror jeg, vi til vinter kommer til at se lidt mere action. Og endnu mere til næste sommer. Så er der røget yderligere et par transferfyre plus White og formentlig Lumb og/eller Poulsen - og så får Erik omsider lov til at købe ind til sit projekt.

Så skal der shoppes venstre back, højre back, højre midt og venstre midt. Det bliver hektisk, men det bliver til gengæld også et crazy hold, Erik får lov til at samle...

j-kid sagde ...

Hvis denne Kirkeskov er hvad bulletinerne lover, så må han vel være fremtidens VB. Med fare for at han ikke er moden præcis når Lumb smutter. Så skal der en pauseklovn til at udfylde ventetiden. Ingen nævnt, Ulrik glemt.

Vi skal af med overskuddet, hurtigst muligt før nogen kommer til, det tror jeg osse. Løst anslået går der en månedsløn rundt på 3-400.000,- (tallet er for egen regning) af spillere som har fået en håndtryk og et farveller. Det er ret uholdbart.

Hvis nogen ikke skulle have set det, siges det i visse kredse at Krabbe ikke er go nok.

Jeg siger Sorin for en Sorin-type, bare bedre.

Anonym sagde ...

ah okay, det tal var vist incl. sorin og en budtz med ret til løn
j.