tirsdag den 17. april 2007

Lyngby søndag?

Det er Kongens Lyngby, det er solskin og 3 points. Og hvem ved, måske bliver det årets første kamp for Smukke Thomas, nu hvor Kári desværre er ude. Jeg glæder mig allerede helt sindsygt meget.







7 kommentarer:

Mathias sagde ...

Aaargh... nu skal du ikke pludselig blive sortseer. Skal vi ikke gi' Kári en dag eller to med det hævede knæ.

Kalle sagde ...

Der er intet sortsyn her. Bare et vagt ønske om at se Smukke Thomas styre bagkæden påny.

Og check så lige de der farlige Ultras i deres abebur....grrrr.

Andreas sagde ...

Thomas Hansen døjer tilsyneladende med rygproblemer, nu hvor chancen for lidt førsteholdsfodbold endelig er til stede. Men det er jeg slet ikke utryg ved:

Jeg vil foreslå Ove at bruge den her yderst tilstrækkelige opstilling mod vikingarne:

Rasmussen

Krabbe - Kure - Budtz - Foldgast

White - Pleidrup - Gjesing - Lumb

Graulund - Sand

Det er velkendt, og så byder det på et glædeligt gensyn med en af mine yndlinge, Kuren.

Alternativt trækker Pleidrup ud på kanten, hvor han sender Lumb på bænken. Sand bliver så på midten og Tulle på toppen, hvis Ove P. er så begejstret for cement-succesen i Haderslev, at det skal være fundamentet for endnu en svær udebanesejr - denne gang dog uden Whites eksplosive kontraløb som eneste angrebsvåben...

Kalle sagde ...

Slet ikke dumt. Dog tror jeg at Ove satser på en tungere midtbane i kampen mod LFC, hvilket kan koste såvel Pleidrup som White pladsen, men som vil betyde genvalg til Tulle:

Staff

Krabbe - Kure - Budtz - Foldgast

White/Pleidrup - Sand - Gjesing - Lumb

Graulund - Tullberg

Anonym sagde ...

Én ting står klart: det bliver ikke Navid Dayyani.

Han har taget turen til de evige AGF-jagtmarker ude på Fredensvang, hvor han mødes med typer som Tom Christensen og Jes Højen(!)

Havde ikke forventet at se ham i foråret efter de subtile meldinger der løbende er kommet ud af Fredensvang, men den her havde jeg ikke set komme.

I sandhed en trist dag.

Kalle sagde ...

Navid har nu sit helt eget indlæg. Det under jeg ham. Suk.

Anonym sagde ...

I glemmer helt det stærkeste kort på hånden, JA, nemlig the one and only "ESSET". Med legendariske Jimmy Høyer i ligningen, kunne opstillingen se således ud:

Rasmussen

Esset-Krabbe-Budtz-Foldgast

White-Sand-Gjesing-Pleidrup

Graulund-"Iron" Mike

Pleidrup er bedst fra kanten, og efter Whites super-übermensch-præstation mod nordtyskerne, er han et uomtvisteligt genvalg !!
Jeg er meget enig m Kalle i at det bliver vigtig m kampen i maskin-rummet, hvor jeg er overbevist om at Sand og Gjesing i smuk forening, vil save de små letbenede lyngby-yngling til plukfisk ...! Så har vi David og Goliat på toppen... Og så kører effektivitets-bussen !