fredag den 27. april 2007

Smukke Thomas' problematiske ryg.

Mange har oplevet det. Nogle gange sidder man for dårligt på stolen på arbejde, andre gange er sengen simpelthen for blød og til tider har vennernes flyttekasser været lidt for tunge. For Smukke Thomas er det dog mere alvorligt. En diskusprolaps er ikke lige sådan til at spøge med og det ser da også ud til at Hansen fra vestegnen først kommer i aktion til efteråret, når de vigtige Royal League pladser skal bookes.

Dette åbner op for en række spændende muligheder i centerforsvaret i de kommende kampe. Favorit til at overtage pladsen ved siden af Budtz er vel, den i stigende grad pålidelige, Anders Kure. Alle ved at unge Kure førhen, med rette, er blevet revset for sin manglende speed og det er ikke fordi at han lige pludselig er blevet hurtigere. Dog er det undertegnedes opfattelse at der i unge Kure nu findes en anderledes modenhed og en udpræget ro, eksemplificeret ved hans fine anden halvleg mod Lyngby.

Det er klart at der er andre alternativer til samme plads, herunder den stadig noget svingende Gyldne Krabbe og Andreas Schultz. Herfra er der dog ingen slinger i valsen - Vote Anders!

8 kommentarer:

Andreas sagde ...

Jeg stemmer også Kure uden den store frygt og bæven. Og jeg er også helt enig i, at han er blevet mere 'voksen' i sin fremtoning på banen. Han ser nærmest 5-10 cm højere ud end i efteråret.

Gad vide, om Kuren i løbet af årene viser sig at blive lige præcis den store forsvarer, som hans mange kampe for ungdomslandsholdene gav løfter om? Jeg har været meget i tvivl på trods af min stædige tillid til ham.

Det bliver spændende at høre bulletinerne om hans indsats mod Herfølge, hvis han bliver sat i start-11'ren.

Anonym sagde ...

Det er vigtigt at huske på, at en stemme på The Cure er en stemme imod Cheikh Superstarr!

Krabbe får en af de to stemmer og jeg foretrækker, at han får den ha er bedst på: i midten!

Det giver plads til Sarr.

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Anonym sagde ...

Jeg er også helt bag Kure...! Knægten har hjerte af dimensioner hvor kun Esset kan være med ! En såkaldt "enfoldig kriger"! Til gengæld skal konfirmand-krabben til at opppe sig gevaldigt, hvis ikke han endnu en gang skal trække i den lysebrune ruskindsjakke, og tage en slapper på bænken ! Han er dog utrolig brun (smørhår-style!) , men spørgsmålet er om det er nok ?

Kalle sagde ...

Der er utroligt mange spillere der har fået sig en sund teint ude på Fredensvang. Jeg troede ellers at du havde fredet Krabben, hans forstadsbaggrund in mente.

Anonym sagde ...

Kun en tåbe freder den gyldne Krabbe efter at have set ham være overordentlig glad og tilfreds med sig selv efter et ydmygende 2-4-nederlag til Lyngbys halvamatører.

Han lignede sgu en der var klar til en hurtig bytur i Randers eller noget..

Anonym sagde ...

Det smerter mig at se en 8230-spiller m så sjusket indstilling, som den der lå for dagen i Lyngby!! Der er jeg, geografien til trods, enig m Abuelo !!
Han har et stykke endnu, hvis han vil løfte åbyhøj-arven fra elegante spillere som John Stampe, Claus Christiansen (albino-boy), og Henrik "Bonde" Bundgaard !!

Mathias sagde ...

@Topic: Fra Miamis South Beach gjalder det: Kure holder!

Solskinsstaten står bag dig unge mand.