mandag den 23. april 2007

Ny mand til klubben?

Selvom forsvaret (søndagens kamp undtaget) så absolut er faldet bedre på plads sammenlignet med efterårets ditto, er der ingen grund til ikke at se fremad.

Således beretter Danmarks bedst klædte sports-journalist, Tommy Poulsen (blandt venner: Satin Tommy), at AGF har fået øje på endnu en, skal man tro bulletinerne fra Horsens Folkeblad, usleben forsvarsdiamant.

Nicolai Poulsen hedder den 21-årige Hedensted IF spiller, som Jesper Tollefsen scoutede, da Jyllandsserieklubben lørdag spillede mod Kolding. Den 187 cm. høje anfører siger til avisen: "Jeg er stolt over, at en storklub som AGF viser interesse for mig. For mig er det en drengedrøm at komme til at spille topfodbold, og jeg har store ambitioner."

Foranlediget af den århusianske interesse drysser Hedensted IF's formand, Claus Poulsen (Nicolais far?), i samme artikel et par guldkorn ud af ærmet. Det er lidt sort, men prøv alligevel:

"Vi er en amatørklub. Vi har en puljeordning, en støvleordning og en vaskeordning, og vi gør ingen forskel på vore spillere. Det er også en forklaring på, hvordan vi har kunnet tiltrække den tidligere førsteholdsspiller i Vejle, Lasse Kronborg. Han kender Mohamed Bagheri, og det er forklaringen på, at han er kommet til Hedensted IF. Vi er en klub for de spillere, der ønsker at spille her."

Lidt øvrige stats på fyren hentet fra Hedensted IF's hjemmeside:

- Har gået på Oure Idrætsskole og spillet i SønderjyskE.
- Giver sig selv prædikaterne "god i luftspillet" og "fightervilje".
- Værste oplevelse med fodbold: "Aflysningen af Barcelona - Newcastle i 02/03 Champions League."

VHA siger: Hold øje med ham!

3 kommentarer:

Kalle sagde ...

Hot!Hot!Hot!

Anonym sagde ...

Holy Crap!

SIGN SIGN SIGN!

Fedt billede, drenge.

- Kim

Anonym sagde ...

Værste oplevelse med fodbold: "Aflysningen af Barcelona - Newcastle i 02/03 Champions League."

Hm, den skal vi satme hurtigt få lavet om på.