onsdag den 19. november 2008

Danilos deroute

Det måtte jo komme. Det virker ikke som om at Danilo sådan for alvor skal satse på fodbolden i fremtiden. Måske han kunne åbne en spillekiosk eller tage en HF eller noget tilsvarende.

Og så tror jeg vist også at denne sag må sætte en tyk streg under hvorfor vi ikke skal ha Brian Nielsen. Selvom han så passer nok så godt ind i Eriktionen.

2 kommentarer:

Andreas sagde ...

Ja, vi må nok se i øjnene, at Danilos fremtidsudsigter virker lidt dystre. Han burde efterhånden have sat sig tungt på en startplads i ligaen, hvis hans enorme potentiale på nogen måde kan konverteres til reelle seniorfodboldfærdigheder.

Brian Nielsen-historien er en interessant en. For skal man afskrive de spillere, der ikke får det til at fungere i andre klubber. Både spillemæssigt og på det mere personlige plan?

Eller er det der, man skal gøre en god handel og sætte en træner med gode mandskabspleje-evner på opgaven?

Jeg er meget tilbøjelig til at give dig ret, men jeg læste for ikke så længe siden en artikel, hvor en træner argumenterede for, at det er nemmere at løse en god spillers personlige problemer, end det er at lære en dårlig fodboldspiller at spille fodbold.

Det skulle være én af måderne, hvorpå man som fodboldklub kan gøre overraskende gode handler. Måske Brian Steen og Erik R. kunne klare den opgave?

Anonym sagde ...

"det er nemmere at løse en god spillers personlige problemer, end det er at lære en dårlig fodboldspiller at spille fodbold."

En af forskellene på BSN og ER er vel lige præcis at de ser forskelligt på det udsagn. Det faste håndtryk lader til at gøre lidt større indtryk på sportschefen end på træneren. BSN anbefalede selvfølgelig Zidan men det virker som om han er vokset ind i en rolle som moralens og arbejdsdisciplinens vogter på Fredensvang.

Brian Nielsen (o.lign.) er en af de spillere det er umuligt at vurdere for os udenforstående. Det kræver insider-viden, for at kunne slå til når (hvis) han ændrer attitude på et tidspunkt. Det gælder om at vide hvornår, ellers ender man med Mads Beierholm eller Dennis Siim eller..nå ja, Daaaaniiiiiiiilo. Her kan Mourinhos Stasi-lignende overvågning være til inspiration, men igen det er nok mere Brianistisk end Erikeret at bruge den slags metoder.