mandag den 10. november 2008

Det hører... Michael Lumb

Der er ikke nogen, der skal forfægte den musikalske diversitet i spillertruppen.

Fra børnesange og Metallica til denne uges gæste-DJ, Michael Lumb, der mere er til ... ja, det kan du se her. Men før vi lige om lidt laver moves og bootyshakes dog et par få ord om venstrebackens musikalske betragtninger:

"Især før kampe kan jeg godt li musik med gang i, da jeg vågner mere op. Men ellers er det en meget bred musiksmag jeg har. Det kan være alt fra stille til noget med gang i - bare ikke techno," siger Lumbinho, slukker mic'en og giver den til:

1. Akon: 'Right now'

2. Chris Brown: 'Forever'

3. Usher: 'Moving Mountains'

Michael siger om sin Top 3: "Jamen, det er god musik. Der er gang i dem..."

Æd den, connaiseurs.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Mais merçi.

Jeg nød en fin cognac til sang nr. 1 hvorimod sang nr.3 var en ren calva chanson.

Der findes ikke dårlig musik, kun dårlige fodboldspillere. Lumb er ingenlunde i nogen af disse kategorier.

j-kid

Mathias sagde ...

Og et link til en fin artikel - dog uden det store nye: http://spn.dk/fodbold/superliga/agf/article1510204.ece

Anonym sagde ...

Lumb er uden tvivl på vej mod noget stort. Den Aarhusianske Alves. Findes der egentlig noget så hockey-agtigt som en assistliste i dansk fodbold?

Af øvrige solstrålehistorier skal nævnes af en ung knægt ved navn Niels Bach Kristensen netop er blevet udtaget til U/20 landsholdet. Det kommende U/21, dét der forhåbentlig skal spille EM i Jylland om et par år. Op med hovedet, Nillerino! Der er så mange der tror på dig. Et samlet VHA og Keld Bordinggaard for bare at nævne nogle få..

Andreas sagde ...

Det er virkelig godt nyt med Nillers udtagelse til u20-landsholdet. Ret overraskende at han kommer med i en trup primært bestående af spillere, der får spilletid i superligaen/1. division eller i udenlandske klubber.

En af de få andre markspillere, der ikke spiller på sin klubs førstehold er i øvrigt Dennis Høgh...

I alt har vi fire mand med på det her fremtidens u21-hold. FCM og Brøndby har hver to, mens de øvrige superligaklubber nærmest ikke er repræsenteret. Det er sgu ret stærkt.

Anonym sagde ...

Og så er Monsieur Lyng ekstra spice på det aarhusianske islæt. Er stadig lidt ærgerlig over at vi solgte ham når vi nu har så meget brug for potentiale på den venstrekant.

Mon ikke Steen Steensen også er kandidat når han bliver klar. Kasper Povlsen skal derimod oppe sig, synes jeg. Alt i alt bliver det en spændende flok at følge!

Kalle sagde ...

Mon ikke Alexander Jackson Møller også snart banker på til det Mest Århusianske Ungdomslandshold Nogensinde, som enkelte af VHA's brugere allerede kalder det?

Og Jonas Thorsen og Bobby Brix og Sanel Kapidzic og Nichlas Lawal og Trolden fra Trøjborg og så videre....

Anonym sagde ...

The Kure er begyndt at drømme om udlandet (nogen der sagde Zweiter Bundesliga..) så mon ikke der snart bliver plads i forsvarshierarkiet til Jacksån. Spørgsmålet er om han er for lille til centerforsvaret og evt laver en bytter med Krabbe for at agere back-up for Sorin på backen. Tror Krabbe træder ind i midterforsvaret så snart ER kommer, uanset hvad Sorin viser.

Har Sanel egentlig fået sit pas eller hvaaaad?