onsdag den 19. november 2008

Rickard Henriksson - hvor er han idag?


Det var i en af de mørkere perioder på Fredensvang at han pludselig dukkede op, denne svensker med fortid i Brommapojkarne og ikke mindst Djurgårdens guldperiode. Det var i samme periode at Toumas Aho også virkede som en god ide. Og Jonny Hansen spillede i midterforsvaret.

Det var med andre ord en svær tid at komme til klubben. Og salig Rickard Henriksson viste sig da også at være en af den slags lottokuponer som ikke er værd at satse på. Jeg husker ikke at han fik mange kampe, men husker at han spillede en kamp på venstreback, hvor han var så elendig, at han fik Anders Kures tid på pladsen til at give mindelser om en ung Jan Heintzes glory years.

Snart var han væk, den enigmatiske svensker, men mindet om hans bedrifter består. Læs eksempelvis Bocks henvisning i tråden fra Berlin. Personligt var jeg af den overbevisning at han forlængst var blevet sendt på limfabrikken, men helle-dusse-da - hvor tog jeg fejl!

Det viser sig at den kære Rickard laver intellegent fodboldradio og podcasts på Sveriges Radio. Stærkt inspireret af The Guardians ligeledes fantastiske podcast, disekerer Rickard og medvært en række af de aktuelle temaer fra Allsvenskan og ud i Europa. Rickard landede på benene, man ville ønske at det samme var sket for tidligere venstreback Gunnar Lind.

Kudos Rickard!

1 kommentar:

Mathias sagde ...

Enigmatisk er alligevel et ord, der bliver brugt for lidt...