fredag den 14. november 2008

Den Islandske Myte

Nok var Kári den der i sidste sæson fik raget flest gule kort til sig, men det er som om, der klæber et "manden med de mange gule kort" prædikat til ham - og det holder ikke i indeværende sæson.
Man kan vel næppe gå en tur på Istedgade uden på et eller andet tidspunkt at høre en svag hvisken i krogen. Med tiden er denne hvisken blevet højere og højere, ja grænsende til det italesatte.

Jeg ved, at især én bruger af denne blog bliver begejstret, når jeg nu punkterer Den Islandske Myte: Mr. Kári Arnason rager ikke gule kort til sig i ét væk. Færdig.

I sidste sæson, ja. I denne nej. Om det er Ovelutionens skræppen op om, at den slags gider neglebideren ikke, eller hvad der gør udslaget, skal jeg ikke kloge mig på, men advarslerne har været (påfaldende) få for Den Islandske Diamant, Senior.

Jeg ville egentlig helst have opgivet det i antal spillede minutter, men kan ikke finde et sted, hvor de opgiver den slags, så statistikken tager udgangspunkt i spillede kampe.

Indtil videre er hitlisten:


Lindkvist: 5 advarsler (et rødt konveret til to gule) i 11 kampe.

Baronen: 3 advarsler i 7 kampe.

Dioh Williams: 4 advarsler i 12 kampe.

White: 3 advarsler i 13 kampe.

Kári: 2 advarsler i 11 kampe.

Kure: 2 advarsler i 12 kampe.

Lucena: 2 advarsler i 13 kampe.

... og så er Kári def. midt og SKAL have gule kort for at rydde op... slut.

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Alt den statestik du kan hælde i dig finder du på:

http://spn.dk/fodbold/superliga/agf/

Du skal lige scrolle forbi artikler om Flo, Oves svære farvel, Kures skade men så kommer det, spilleminutter, mål, kort mv.

Andreas sagde ...

Det er altså en signatur, der skider på begrænsningerne. Når man ikke kan komme til at gøre noget op i spillede minutter - så gør man det bare op i spillede minutter. Punktum.

I øvrigt virkelig rart, at man ikke konstant skal bekymre sig om, hvornår Kari igen ryger i straffeboksen. Han er svær at undvære, og det har han måske fundet ud af?

Også MEGET rart, at truppen næsten er komplet til Flo-kampen. Vi skal bare køre dem over den her gang. Alt andet vil skuffe mig. Vi skal have den fjerdeplads hurtigst muligt.

Mathias sagde ...

Aprpos Kári. Han sprænger alle rammer, når han næste gang gæster "Det hører..."

Kalle sagde ...

For søvsen jeg glæder mig til Karis "hvad hører....". Han er mister indiekid. Glæd jer også til den tyrkiskepsychprimer, som udgør "hvad hører....Kalle". Coming up.

Og en update på Rickard Henriksson! Han klarer sig godt, men mere om det senere!

Mathias sagde ...

Edit: ... kampe. Ikke minutter.

Anonym sagde ...

Tak! Tag dén, haters.

Endnu værre var det da der en overgang var nogen der prøvede at opgradere til ondsindede rygter om at Kári også ragede masser af røde kort til sig. Det blev lige sneget et "og røde" ind efter de gule kort. Vistnok pga to gule kort mod et par tændstiksben i en 1. divisionskamp i Lyngby. Hvad sker der for den slags hjemmelavede rygter, mayn!

Om noget synes jeg Kári burde have lidt flere gule end han har fået i den her sæson - nr. 2 fik han først for et par kampe siden. Det er sgu hans pligt for han er den eneste af vores midtbanespillere man slår sig på. Han skal bare have de rigtige gule kort og det synes jeg egentlig også han får.

Det skal lige med, at der er spillere fra de andre klubber der har fået en 5-6 kort allerede i den her sæson. Er midt i noget wellness i coventry, så jeg kan ikke checke hvem lige nu, men læste det den anden dag.

Andreas sagde ...

Wellness og Coventry. Ikke så tit man hører de to ord i samme sætning. Men det er nok ikke nogen helt tosset cocktail.

Lidt lortefodbold, en gang speedway, noget usund mad. Og SÅ wellness. Eller er det den omvendte rækkefølge? Jeg bliver altid i tvivl...

Anonym sagde ...

Andreas, der burde være et skud wellness klemt ind mellem alle de tre ting du nævner dér.

Tvivler dog på der findes den massør der kan løsne de myoser der må indfinde sig under et besøg på en britisk speedwaybane. Men ok, den indiske hovedbundsmassage kunne måske - satme god.