søndag den 23. november 2008

Så tæt på og alligevel...

Skriv et eller andet her om den kamp, vi sagtens kunne have fået point i. Dén som Jens Gjesing i øvrigt sikkert skal sidde og se hele første halvleg af på DVD, når han skal tanke selvtillid... Det er det, der hedder debat mayn.

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg har en smag i munden så bitter at ...... aaarrrgh ......

Jeg kan ikke slippe følelsen af, at vi skulle have fået noget mere ud af de 93 min. Da vi kommer foran, tænkte jeg at FCK score sgu ikke mere end engang ... men det var så før Ulle gik i "aktion", det er sgu ikke godt nok.

Det er muligt at det heller ikke er godt nok at Kure og Madsen ikke dækker den lille lort op, men indlægger bør slet ikke komme til at starte med.

Og så vil jeg vildt gerne se offsiden på Diohs friløber, er der nogen der kan sige om den var korrekt???

Og sådan kunne jeg blive ved, vi har marginalerne i mod os, og er ikke skarpe når vi endten skal lukke kampen eller holde FCK fra fadet. Og vi står altså nu med 2 point for tre kampe, hvor vi minimum skulle have haft 4.

Aab kommer stormende og FCM rykker for alvor fra i aften, så det er sgu lidt jammerligt. Selvfølgelig kan en sejr over OB ændre det billede ret så kraftigt, men det bliver sgu svært.

Så det der lignede en rigtig, rigtig god halvsæson kan ende med, at blive en "lige netop mere end godkendt" - det er selvfølgelig også godt i forhold til hvad vi er blevet spist af med de seneste sæsoner, men alligevel er følelsen af at vi har smidt noget stort på gulvet ret meget tilstede hos undertegnede.

Anonym sagde ...

En bitter smag i munden er ikke ordet. Gigant nederen.

Det er set før, at vi mod odds har momentum og chancer for så, klap klap, at være bagud. 5-3 mod AaB sidste år for eksempel.

Igen står man med følelsen af, at 2-0 til os kun var forhindret af en offside kendelse det kun var 1,5 dommer der kunne se. Men det blev røv og nøgler.

Kaysen sagde ...

Jeg finder lige de positive briller frem og ser kampen som et bevis på den - relativt - konstante forbedring af holdets niveau, som vi pt. er vidner til.

Hvem ville inden sæsonstart have drømt om 4. pladsen? Lad os ikke flytte overliggeren konstant. Jeg mener bestemt vores spil er bedre end set i mange år - tag bare FCM kampen f.eks.

Men det er da mega mega bittert, at vi ikke kan tage bare det ene point i går. Men sortsyn og bitterhed kender vi jo, så det gider man næsten ikke bruge ord på ...

Anonym sagde ...

Enig med Kaysen... Nu hvor den umiddelbare ærgrelse har lagt sig lidt, sidder man egentlig tilbage med en følelse af at have været vidne til en hæderlig og helt igennem 'i orden' indsats i gårsdagens kamp. (På nær måske Lindkvist (suk)).

Nandos mål udvisker en del af den skuffelse, jeg har båret rundt på siden offentliggørelsen af hans hjemmevideo for et par uger siden. Måske kan han alligevel få frustrationerne til at tale deres helt eget maniske sprog på banen - i stedet for foran diverse århusianske webcams.

Derudover skal vi heller ikke glemme at Esbjergs nye 'Alex Ferguson' stillede vovet op med en central midtbane af egen avl (og med en gennemsnitsalder på godt og vel 20 år), som gjorde en ganske fornuftig og uimponeret figur på superligaens måske sværeste udebane pt.

Her dagen derpå, er jeg egentlig alt i alt godt tilfreds. Med en ny og skarp venstre midtbane, en Sorin, der lever op til hypen - og lidt held med at undgå de værste skader, så bør 5. pladsen være et realistisk (og endda lidt ydmygt) mål for sæsonen.

Anonym sagde ...

Så ikke kampen, men det siger en del at Lindkvist er vores svageste led pt.

Der findes ikke en halvsæson de seneste 10 år hvor en spiller af hans (svingende) kvalitet ikke vil have været en gedigen forstærkning. Det samme kan siges om fx Lucena og Plejdrup - spillere der efterhånden er marginale kandidater til startopstillingen. De er ved at blive overhalet af evolutionen i 8260 J.

Det bedste er, at vi kun i begrænset omfang har købt os til det hævede niveau.
Med lidt god vilje har vi kørt et helt hold af Superligamodne hjemmegroede talenter ind i truppen i løbet Ovelutionen: Staff, Krabbe, Kure, Gjesing, Lumb, Povlsen, Niller, Blicher, Høegh. Det er dem der skal bringe guldårene tilbage.

Andreas sagde ...

Selvom det var hysterisk irriterende at tabe til FCK, når vi nu (igen) spillede omtrent lige så godt som dem, så var kampen egentlig en ret positiv overraskelse.

Jeg er langt mere ærgerlig over, at vi hverken kunne eller turde vinde over Sønderjyske, som tilsyneladende ellers er faldet fuldstændig fra hinanden.

Jeg synes den kamp opsummerede et temmelig trist (men markant) kapitel i historien om Ove P.'s taktiske og tekniske bedrifter i AGF.

Han holdt så stramt fast i sit forsigtige udgangspunkt, og hans mere og mere centrale filosofi om langsomt men sikkert at kæmpe sig ind i kampene for til sidst at lukrere på et fysisk overskud, som kan kaste et enkelt mål af sig i de sidste 10 minutter.

Desværre kom målet aldrig i den kamp, og så virker forskellen på FCK, Brøndby og os pludselig næsten uovervindelig stor.

Hvor jeg dog glæder mig til en træner, der som udgangspunkt vil nedspille de hold, der på papiret er svagere end vores. Det tør Ove P. tilsyneladende ikke, og det er for mig meget mere frustrerende end at tabe knebent i Parken.

Suninho sagde ...

Jeg er helt på linie med Andreas, selvfølgelig er det pisseærgeligt at komme pointløse fra parken, men de foregående indsatser mod hhv Horsens og NordtyskE er klart bevis på at Ove kun magter underdog-rollen. Han er tydeligvis helt uden kort på hånden når vi en sjælden gang imellem er favoritter... Det er simpelthen for tyndt et fremtidsperspektiv, og derfor fint at der bliver varslet nye tider...
Jeg er også overbevist om at han derfor er den helt rigtige til at redde Esbjergs jammerlige røv.

Mht Fck-kampen så er jeg stadig i chok over Gjesings superspil, der ledte tankerne hen på en Zinedine Zidan i storform under VM i 1998 :-)

I direkte modsætning har vi så Ulle, hvis indsats derimod leder tankerne hen på Anders Kure (pre hans nyvundne superhelte-status) på Herfølge-stadion da vi fik klaps i 1.div hvor Poul Hübertz gennem 93 laaaaange minutter pissede The Kure op og ned af ryggen med sin egentlig knapt så imponerende og lidet drilske teknik! :-)

Ulle for helvede... Stram op !! Han koster faktisk 2 mål, da det også er ham der anden gang står fejlplaceret, og derfor ikke kommer ordentlig op til den tårnhøje hovedstøds-specialist Cesar Santin !!!

Med det i mente, vil jeg som Tapa pointerer, gerne understrege hvor langt vi er nået...
Den Pokal (mesterskabet selvsagt) som retmæssigt tilhører os, er nu indenfor overskuelig rækkevidde, selv om vi realistisk set nok må "nøjes" med en UEFA-cup-plads i år !!

KOM SÅ DE VIIIIIIIIIIIIIEEEEEE !!

Suninho sagde ...

Hov forresten glemte helt at rose Kasper Povlsen... Stor kamp, det lover godt !!

Suninho sagde ...

Og Kure igen igen ...

Mr Clean up, behøver man sige andet end : THE CUUUUuuuuuuuuurrrr

Anonym sagde ...

Jeg var tro det eller ej positiv inden kampen. Troede på overraskelsen. Spillet i 1h kunne sagtens ha givet en føring. Er stadig bitter. Enig med de fleste Gjessing og The Cure er jo klasse selv om Kure gerne måtte ha headet væk foran banens 2 mindste dværg vækster. Ulle kan jeg ellers godt li men Krabbe manglede tydeligvis i går efter du stærkt efterår. Poulsen anede jeg ikke spillede før efter kampen 8) da jeg ikke hørte opstillingen. Men igen gør indavlen det godt så man får tro på eriktion selv om jeg var lunken først.