søndag den 16. maj 2010

Århus Elite revurderer situationen.

Siger hjemmesiden. Kan de ikke bare nøjes med at vurdere situationen inden de begynder at revurdere?

Min vurdering i tre ord: Eriktionen er slap.

20 kommentarer:

Mathias sagde ...

Eriktionen får klippet forhuden af og løgposen af - og så bliver den slap.

Kalle sagde ...

Hvis han var upopulær før, så er der vist ikke meget at sige om hvordan det ser ud nu. Spidsrod hvis han er heldig.

Og Tøffe Tough Guy effekt udeblev også. Sjovt nok.

gl. egå sagde ...

Denne artikel er ret rammende:

http://www.avisen.dk/blogs/fernando/agfs-exit-skyldes-uansvarlig-og-inkompetent-ledelse_25944.aspx

- specielt når man ser Marc Rieper (bless him) stå og blamere sig for åben skærm og lægge det totale ansvar over på Erik og spillerne.

(For slet ikke at tale om VHA's 'forberedelser til guldfesten'-kavalkade tidligt på sæson... kommer der en officiel undskyldning for medansvaret for at piske en stemning op, eh?)

Jesper sagde ...

Undskyldning? For hvad? For at forsøge at lægge skinnerne til den guldfest, som Erik, Dan T. og andre letlevende typer solgte billetter til? Skal Lene Espersens barnepige så også undskylde for fiskemutters ferieeskapader?

Sig mig, gl. egå - har du slugt ovenfor nævnte forhud og løgpose? Eh?

Kalle sagde ...

Der røg Gl. Egås plads i bussen til Slagelse vist....

Søren sagde ...

Ruller mig ind i denne i morgen http://aldi.dk/OFFER_DK_SA/OFFER_20/OFF01.SHTML - vipper mellem mocca eller brun-melange

gl. egå sagde ...

Jeg sluger ikke. Men hey. I det mindste er de indlæg sjovere at læse nu end de var dengang. *klappesmiley*

(Av, av. Jeg er lige så langt fra bussen som Kenneth Perez er fra landsholdet nu.) <3

Jesper sagde ...

Gu' sluger du - siger din mor *hoppesmiley*

Du kan komme om i den anhænger, der normalt bruges til skiudstyr, men som i AGF-kontekst er fyldt op med varm luft og bristede illusioner. Og så kan du sidde der og tænke lidt over dit sprog og din attitude, unge mand!

@Kalle: Jeg savner dit selskab. Jeg sidder og drikker rødvinssjatter med konen placeret i den anden ende af sofaen, men det er sgu bare ikke det samme som Under Måtten (trods fryserproblemer).

Jonas sagde ...

Hvad mon der sker med Berti, ryger han med Eriktionen, eller bliver han makker med plæneklipperen næste sæson? Jeg tror ikke det er løsningen, men det er nok det der kommer til at ske.

Kalle sagde ...

@Jesper
Ja for søren. Under Måtten, alletiders sted, minus fryserproblemer og nikotinsky. Der må være en VHA lejr derude i horisonten. Korte shorts og kolde afvaskninger a-go-go.

@Søren
Elsker det tæppes 'vamsethed'. Vil man vikles ind i andet lige nu? End vams forstås`..

Søren G sagde ...

Erik aner ikke hvad der foregår i 1. div - han har hele tiden troet, at det bare var en joke at den eksisterede. Eriktionen kravler op i egen bughule en kold novemberdag på Lerpytterne... *stortudesmiley*

Don Tapa sagde ...

Kunne man forestille sig at BSN overtager tøjlerne midlertidigt næste år. Den såkaldte manager-funktion som Ove P med stor succes (doh!) varetager på vestkysten. Med Bugge, Gollum og evt Stig som assistenter. Kontinuitet og en sparet løn.

Synes egentlig ikke det er kontinuitet der er brug for lige nu. Så i stedet gætter jeg på at Peter Sørensen står i spidsen når den ny sæson starter. Han kunne evt tage George Christer med fra Fredericia.

Kalle sagde ...

Så Peter Sørensen dirigere sit Fredericia hold til nederlag fornylig. Det var så ikke voldsomt imponerende.

Hvad der imponerende var hans Dressman uniform og hans røst da han råbte efter, tidligere AGF'er, Kenan Hajdarevic

"NU TAGER DU DIG KRAFTEDEME SAMMEN KENAN FOR HELVEDE!"

Det var der ikke meget sindsygt lækker mandskabspleje over. Halleluja.

Mathias sagde ...

Jeg har mødt denne Peter i det parallelunivers, de kalder virkeligheden. Han var rar. Meget endda. Det er nok det Dressman-tøj, der virker som en ondskabens kappe på ham.

Han er i øvrigt skaldet - ergo selvskrevet til at skrive sig ind i rækken af succestrænere:
Åkeby, Ove, Eriktionen.

Køb! Køb! Køb!

Don Tapa sagde ...

Mit kendskab begraenser sig til en overbevisende praecis (og soenderlemmende) kritik af AGF i kampen mod SoendertyskE. Ogsaa foer det gik helt galt. Det mest imponerende var en uhyre basset stemme der indikerede at han har staaet i laere hos Morten Bruun. Han loed som en der siger tingene som de er. Og siger dem hoejt!

Jeg er villig til at se gennem fingre med Dressman, Kaufmann..ja, selv Iceman! Kom bare Peter, det er dit window of opportunity!

Jesper sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Jesper sagde ...

Højt OG dybt - what a combo!

Jeg siger tja og ok, men hvis vi går efter stenalder-typen, hvorfor så ikke bare hyre Kent Nielsen?

Han er rar, har kedeligt hår og så er han på ingen måde kuldskær. Dét kan der godt blive brug for i det parallelunivers, som hedder 1. Division og findes dernede i virkeligheden (hvor Mathias jo bekræfter, at Ægge-Peter bor).

Kent er skide god til lortehold, og hey - sådan ét har vi jo.

Don Tapa sagde ...

Med Peter S kan man i det mindste drømme lidt om at han også gerne vil sprudle. Men kun når det er det rette tidspunkt at sprudle.

Hvis jeg ikke tager helt fejl var der desuden noget der lignede et glimt i øjet. Et tørt glimt ganske vist, men dem skal man heller ikke undervurdere. Jeg er dog ikke helt sikker, så den må Mathias lige bekræfte..

Som et eksempel på at det hele ikke er kedeligt skal det med at PS har kaldt Sanels gamle ven Kenan Hajdarevic for Danmarks Zlatan. Vi skal jo ikke helt glemme hvem vi er, så den slags udtalelser skal der også være. Uden hybris, ingen identitet. Sådan er det i Århus.

Kalle sagde ...

Det med Kenan må være fordi han er tung. Tung og lad.

Don Tapa sagde ...

Læste i Tipsbladet at det er Sanel der er lad. Bugge konstaterede - ikke uden en vis undren - at Kenan derimod var en god knægt og ikke så dum endda.