torsdag den 27. maj 2010

Den potentielle krig på Istedgade

Er de gået på sommerferie eller hva', de der bloggere?  For nu at svare på det spørgsmål, vi selv stillede: næ!

1/4 af bloggen er sendt til Barcelona for at indtage queso, jamón og cava, høre mega-alternativ musik på Primavera-festivalen og se på lækre kællinger med overskæg.  1/4 af bloggen er helt opslugt af et nyt tiltag i kvarteret. Det er det, denne post handler om.

De andre 2/4 kan lige selv skrive, hvad de får tiden til at gå med. Det er jo ikke til at tøjle alle vilde heste.

Nå, tilbage til den anden fjerdedel. Altså den fjerdedel der er listet som nummer to i dette indlæg. Ikke de to andre (Linie 3-joke not intended). Altså mig for fa'en. Der sker ting og sager i kvarteret. Den slags ting og sager, der på en og samme tid vækker både glæde og ubehagelige uro i kroppen.

Du ved nok godt, at vi (primært i beruset tilstand) sporter Isted Grill. Dem med gris i bolle, passionsvand og fritter så store som en kano. Nu er der nogen, der prøver at slå dem ihjel. Indirekte i hvert fald. Og det er både godt og skidt.

Skidt, fordi vi elsker vores taiwanesere og deres kokkereren med det gyldne bur. De skal leve lykkeligt til deres dages ende.

Godt, fordi det snart betyder, at man sandsynligvis kan få nogle onde burgere next door. Folkene bag Kiin-Kiin er i gang med at rive smørrebrødsbiksen på nærmeste hjørne fra 1657 ned. Den biks hvor tåbelig nabo har sin daglige gang. Den er dø', kan vi konstatere ved vores daglige gang forbi.

Nu rykker der i stedet en joint ind, der nok får sin egen plads i budgettet. De har planer om at servere nogle ondskabsfulde sager, som du kan læse mere om her.

Det fromme ønske er selvfølgelig at begge parter - Isted Grill og Udfordreren - i denne potentielle grill-krig kan leve i fred og fordragelighed- side by side. Måske vi VHA'ere som de ansvarlige borgere vi er, skal agere mæglere på forhånd. For en god ordens skyld.

5 kommentarer:

Unknown sagde ...

Vil det sige vi ikke kan lækkerier som disse mere??

http://www.youtube.com/watch?v=OSPOaIAWDp0

Jesper sagde ...

@Krølle: Der mangler et (antager jeg) verbum i din sætning. Et verbum, som jeg er ret spændt på.

Jesper sagde ...

Glemte lige at tilføje, at denne signatur (som enten er nummer tre eller fire - der må nummer to lige på banen) barsler med afkom #2. Senere i dag står den på formandstale til børnehavens 40-års jubilæumsfest, så sig ikke, at VHA ligger på den lade side. Havde vi bare 12 minutter mere, smed vi dem i puljen asap. Siger vi til jer!

Mathias sagde ...

Måske vi skulle oprette en konto, hvor folk sætter deres 12 minutter ind. Så knokler vi lidt ekstra igennem ... fordi vi kan.

Kaysen sagde ...

Henrik Yde, du ved bare hvad den kreative klasse vil have!

Restaurant i en gammel hashklub på Nørrebro og nu en gourmet burgerjoint på Istedgade. Vi tager skjorten (nystrøget forstås) på, næste gang vi skal ud og have en burger ...