onsdag den 19. maj 2010

Opsummering

Det syder og bobler i den århusianske spillertrup, men her på bloggen er vi mestre i at sætte os i den mentale Arne Jacobsen stol, sætte ild i piben og få os et overblik. Ahhh. Lad os se...alt er naturligvis med forbehold.

Hvem har vi ikke mere næste sæson:
Jakob 'se mig Morten' Poulsen, Benny Burger, Staff, Dan Quisling Thomassen, Cagey Cagara, Nandinho, Baron, Ulle

Hvem er på vippen til næste sæson:
Dioh, Steppphan P, Davit, Graulund

Det efterlader mig med følgende slagstærke hold:

Anders R

Krabbe - Howard - Kure - Kirke

Sloth - Kasper P - Jerry - Martin J

Sanel - Dennis Høegh

Satme et godt hold. Det lugter af røvfuld til samtlige hold i divionen. Hybris starter her...

15 kommentarer:

Kaysen sagde ...

Davit bliver en stjerne i divisionen. Ham tror jeg ikke vi har set det sidste til. Og Grauhunden skal nok falde til ro, når temperamentet har lagt sig.

Vi rykker 110% sikkert op næst´ år!

Kim Næst' År sagde ...

Og så er der alle the rising stars:

Anders Nielsen mand. Og Jackson Møller. Der kommer selvfølgelig også indkøb, hvis vi sælger dem, du der lister op.

Ellers skal vi vel også snart have
Bobby Brix, Kristoffer Pallesen og - ta daaah - Ole Budtz på banen.

/Mathias

Anonym sagde ...

kan ikke se hvorfor Davit og Stephan P. skulle være usikre. De er unge, og har kontrakter - og de skal naturligvis bare med ned.
Davit er vel for fanden glad bare han har en gammel Opel Kadet at køre rundt i :-)

Ceres sagde ...

Hvorfor er det lige, at så mange tror Davit er på vippen, eller forsvinder ?... Han er ung, ydmyg, ikke specielt løntung eller krævende og han har den fightermentalitet og en "kantet" fysik, der passer perfekt til 1. Division.

Staff og Graulund rejser da heller ingen steder... Graulund er da tydeligvis ved, at bruge en trist situation til, at få forlænget sin kontrakt med et år mere, så han ikke skal slutte i 1. division..

...og Staff er anføre og ligalandsholssspiller, så hvordan skulle AGF lige kunne få ham byttet ud med noget bedre, eller lignende, i den situation de befinder sig i nu ?... nej, han er bare skuffet lige nu, over at se sin ligalandsholdsplads fordufte, men han besinder sig og får heller ikke lov til at rejse.
.

Ceres sagde ...

... jeg skulle måske lige tilføje, at Davit også er den "Guldfugl" klubben forventer sig mest af, når han er blevet udviklet yderligere, så han skal ingen steder nu...

Stephan P har i øvrigt også lige sagt, at han ikke fortryder skiftet til AGF, da han føler at han allerede har udviklet sig, så han ikke utilfreds, eller for dyr i drift, så han skal da heller ingen steder nu.
.

Ceres sagde ...

angående holdopstillingen som nævnes :

Anders R

Krabbe - Howard - Kure - Kirke

Sloth - Kasper P - Jerry - Martin J

Sanel - Dennis Høegh

... så ved vi jo alle, at minimum 50% af spillerne altid er skadet, så hvem mener du så det er, der skal spille os i Superligaen, når Kirke, Howard, Kure, MJ og Sanel som forventet alle havner på lazarettet ?.

Vi får som vanligt brug for en helvedes bred trup, hvis vi ikke skal rykke yderligere ned i 2. Division med den holdopstilling der.
.

Andreas sagde ...

Ceres, du har sikkert ret. Og alle os heroppe i det røde felt, vi må sikkert også i løbet af sommerpausen se realiteterne i øjnene og vende os til tanken om, at Staff, Dan Thomassen og de andre lunkne typer stadig dasker rundt i truppen, fordi ingen andre vil have dem. Jeg ser en større forsoningsproces for mig, men mere om den en anden gang.

Mon ikke vi kan svinge os op til noget i den her stil:

S. Rasmussen

Krabbe - Howard - Thomassen - Kirkeskov

Petersen - Povlsen - Sloth - Jørgensen

Devdariani

Graulund

Måske danmarkshistoriens stærkeste 1. divisionshold. Søllerød Vedbæk får en hård tid med os, spår jeg.

Andreas sagde ...

Hey Ceres, man kan jo for helvede ikke følge med, når du poster alle de der indlæg lige i røven på hinanden.

Jeg ville have svaret på dine to første indlæg. Til det tredje vil jeg sige: glem ikke at vi også har universalspilleren Jens Gjesing.

Peder Vendelbo Mikkelsen sagde ...

I forbindelse med skader kunne man også kigge lidt bagud et par måneder og lægge mærke til at en del fra GF Old Boys hold var tæt på at blive gjort spilleberettiget så sent som i marts måned.

Og hvis det ikke er nok blev BSN og JS også smidt på banen i en kamp de vandt.

Thorninger meldte sig også som frivillig men blev åbenbart ikke fundet god nok.

Tøffe kunne vel også godt motiveres, nu hvor bestyrelsen tilsyneladende har tilgivet ham fortidens synder.

Efter at have set ACH-AB igår, kan jeg ikke rigtigt se nogen grund til at være videre imponeret over niveauet i 1. division og begge hold bejler endda til at rykke et niveau op.

Kalle sagde ...

@Ceres
Du har naturligvis ret i dine betragtninger. Min summering var i høj grad også bygget på situationen her og nu. Med egen knurren og diverse spilleres fesne udmeldinger.

Jeg tror du har ret hvad angår Davit. Den dreng er lavet af det pureste guld og tror på hans personlige såvel som menneskelige egenskaber.

Egentlig så jeg gerne at vi prøvede noget nyt hvad angår Staff og Thomassen. Personligt vil jeg gerne have en mere stabil målmand, en Søren Jochumsen type. Og i forsvaret er vi stadig godt dækket ind. Jeg synes slet ikke Dan T har vist niveau i denne halv-sæson.

Søren HC sagde ...

Apropos hybris, hvorfor er der ingen, der nævner pokalturneringen næste sæson som den oplagte genvej til Europa og dermed lidt oprejsning...? Med den startopstilling + Davit, så skulle det da blive en smal sag.

Mathias sagde ...

Pokalturnering = ny træner. Ik.

Kalle sagde ...

Pokalturneringen=Mickey Mouse turnering. Der er ingen ære i den. Indtil vi vinder den forstås. Så har piben en anden lyd.

gl. egå sagde ...

Vesterbro Hybris AGF. Nu går der minsandten rygter om Sennels. Man bliver helt træt bare ved tanken efter at have læst hans pseudointellektuelle blogs på Politiken.

Hvad med mini-Devdariani? Han kan vel ikke koste alverden og er måske god nok til 1. division...? Nogen der ved hvordan hans ophold er gået?

Don Tapa sagde ...

Åh, Sennels. Det er jo bare ikke godt nok. Uagtet hans århusianske aner er han ren Viborg. Helt grå.

Ligeså grå som Søren Jochumsen der, om muligt, er dårligere en Wee Man. Og næsten lige så lille. Håber vi kan gøre det bedre på målmandspladsen. Og jeg tror i øvrigt ikke Wee Man skal være bange for at den ligalandsholdsplads ryger hvis han følger med ned. For den er vist røget allerede. Eller, nå nej, den var der aldrig. Der skulle 2 afbud til og i øvrigt floppede han i velkendt stil. Hvis vi skal kalde ham ligalandsholdsspiller kan vi ligeså godt kalde Gjesing det samme.

Hm, frustrationerne lige fået en revival i dag.