mandag den 17. maj 2010

Nandos fremtid?

Augsburg tabte de to play-off kampe mod Nürnberg. Gad vide, om det får betydning for salget af Nando - og dermed AGF's økonomi? Åh, alle disse ubekendte.

18 kommentarer:

Don Tapa sagde ...

Uanset om det er salg, laan eller hvad det bliver saa er det farvel til Nando. Og Dioh. Og Jakob. Og Benny. Og Kim. Og Ulle. Og Dennis. Og forhaabentlig Jerry med bloedere J end nogensinde. Og forhaabentlig Wee Man. De to sidste ryger nok desvaerre ikke selvom de ikke bidrager med andet end 20 i tynde ben og ynkelighed.

Det ville ellers give 9 sparede million-loenninger. Yes, MILLION-loenninger. Kunne man bare reinvestere to af dem fornuftigt ville vi ikke engang vaere vaesentligt svaekkede.

Martin J maa vise at han mener det og spille gratis. Ellers er vi bedre tjent med en billigere model. Det er ikke tid til nostalgi. Og i den aand maa Kure og Gjesing ogsaa synge paa sidste vers.

Mathias sagde ...

Enig-knap hvor er du?

Nå, der..

ENIG!

Kalle sagde ...

MEGET UENIG.

Behold venligst Gjesing, Kure, Dennis Brasco og Jerry. Don Samosa sidder nede i FN-land og ved ikke hvad der foregaar. Justin TV yder ikke de ovennævnte retfædighed.

Mathias sagde ...

Og Steffen Rasmussen. Ud, blev der sagt. Af ham selv.

Don Tapa sagde ...

Kalle, din svaghed for dansk-filippinerne er velkendt. Men har vi råd til at lægge millioner for en spiller der ikke rigtig bidrager (hej Djerry..)?

Skift Jerry og Staff med to fuldvoksne fodboldspillere - ja, så tror jeg faktisk ikke vi var rykket ud. Hvilken superliga-klub vil overhovedet aftage de to eller Kure og Jens G?

Cagara har jeg hele tiden talt varmt for og jeg synes han har levet op til det forventede. Sådan så det i hvert fald ud på Justin TV. Vi har bare ikke råd. Kirken må på scenen og så er det altså Lennart Lynge-style for resten af småpengene. Don't kill the messenger..

Det er jo heller ikke fordi jeg ik' gerne ville have Nando vel..

Kalle sagde ...

Fra bunden af mit hjerte:

Steffen Rasmussen, Dan T og alle jer andre som har ambitioner om mere end 1. division, en division som i har været med til at spille os i...

I kan kysse min store hvide (og delvist blege) bagdel.

Kaysen sagde ...

Økonomien sætter rammerne, og det var vel i forvejen spørgsmålet om vi nogen sinde ville kunne få balance i tingene uden en eller anden form for gigantisk systemisk chok i hele organisationen.

Vi har i årevis skøjtet rundt med et lønbudget fuldstændigt ude af trit med vores resultater og placeringer - nu skal der én gang for alle ryddes op.

Vi skal vel spare mindst 10 mio. oveni de allerede planlagte besparelser, og så håbe på sponsen ikke trækker sig alt for meget.

Og Brian Steen kan fandme få lov at spille på 2. holdet i reserveturneringen sammen med "redningsmanden" Tøfting og den tredje skaldede musketér. Så kan de jo vise "vilje" og vinde reserveturneringen for superligahold, som vi mærkværdigvis får lov at deltage i.

Jesper sagde ...

Halløjsa - så kom løgene på hakkebrættet, hva'?

Jeg siger farveller til broderparten af de nævnte, men beholder gerne Kure. Jeg synes faktisk, han gør det godt, når han har en spiller med overblik liggende ved sin side. Og den spiller kunne passende være Howard.

Og kan man finde nogle dinarer i bunden af en kagedåse, så jeg gerne Cagara på en fast kontrakt. Drenge: Han har været forårets bedste mand. Ubetinget.

Resten kan pisse i havet. Ikke mindst Dan T., som lige nu er ved at begå et af de største karakterselvmord i nyere tid. Hvad er det lige, du forventer, smukke? Kig indad eller prøv det der auralæsning. Det giver klarsyn og overblik (tjek ordbog, Dan).

Jeg har dog ikke ved selvsyn set Steffens udtalelse - where to look?

Jesper sagde ...

Prøvede det der Google, og hallo - det var da lidt af en melding fra den bette.

Hvor er det lige, han og Dan T. forventer, at de skal hen?

Men fair nok. Barcelona har jo ikke sagt, at de ikke er interessante.

Kalle sagde ...

Fair nok at de godt vil smutte. Men der mangler i den grad fingerspitzgepitzbühl. Hvem gider at høre om deres personlige ambitioner og erhvervsmæssige drømme, dagen efter at de har sunket ens fodboldkærlighed.

Simon sagde ...

Personligt synes jeg det kunne være sexet at hente retov på en fri transfer men kan næppe forstille mig at han føler sig fristet..

Andreas sagde ...

Jeg er 100% enig i, at tiden er løbet ud for Dan T., Staff, Graulund og alle andre, der er det mindste i tvivl om, hvorvidt de 'gider' at spille i 1. division.

Jeg var lige akkurat kommet mig over den værste ydmygelse og skam, da Steffen Rasmussen tonede frem i mit fjernsyn og nærmest fik raseritårer frem i øjnene på mig midt i den bedste sendetid. Han er færdig - uanset om han bliver.

Og så synes jeg i øvrigt, vi skal beholde Erik (uden Tøfting ved hans side!) og lade ham bygge et nyt ungt, billigt og talentfuldt hold op med en grundstamme bestående af Howard, Povlsen, Sloth og Sanel. Med Jørgensen som den dirrigerende læremester.

Jeg glæder mig heldigvis allerede ved tanken om sådan et hold (og Kaysens økonomiske tilgang).

Men samtidig ryster jeg voldsomt i bukserne ved tanken om, at Tøfting kunne overtage roret, og at truppen kunne komme til at bestå af en blanding af dem der vil væk (men ikke kan) og så 5-6 nye Svenne Poulsen/Rasmus Katholm/Søren Pedersen-typer.

Føj for ind i helvede hvor et skrækscenarie, der alvorligt talt kunne få mig til at droppe AGF i månedsvis, indtil man kan begynde at håbe på en ny trænerfyring og endnu en oprydning. Nej, forfærdeligt tankespind.

gl. egå sagde ...

@Andreas
Jeg synes der er kæmpe forskel på udmeldingerne. Graulund har ofret sig flere gange for klubben. Først tog han med ned i 1. division. Så spillede i den første forårssæson i superligaen han selvom han var skadet. Takken var at anførerbindet blev pillet af ham. Nu har han så sat helbredet på spil og kæmpet sig tilbage på rekordtid for at hjælpe holdet. Som en af de eneste udviser han fight og vilje, mens de fleste spillere slår op i banen og holdet rykker ned. Håber han bliver, men ellers ikke et ondt ord herfra. Staff og Dan T er selvfølgelig døde for mig.

Mht. Erik så er jeg i tvivl efter at have sovet på det. Har aldrig været fan af manden og mente at det var en kæmpe fejl at skille sig af med Ove i sin tid. Man sprang et led over og set-up'et var ikke gearet til Eriks stil. Er dog ikke i tvivl om at Erik brænder for det. Spørgsmålet er bare om han evner at tilpasse spillestilen til det spillermateriale han har. Noget som ikke magtet i denne sæson, hvilket betød at vi rykkede ned.

Tror også man skal passe på med at hænge hele sin hat på de unge. Vi så hvordan det var ved at gå galt sidst, og 1. division er kun blevet stærkere siden da. Hvad laver Peter Sand i dag?

Andreas sagde ...

Jo jo, alt kan gradbøjes. Men jeg har ikke brug for kommentarer a la:

"Som udgangspunkt har jeg ingen ambitioner om at spille 1. division. Jeg har været der, og jeg ved, hvor forfærdeligt det er. Men det er ikke noget, jeg bestemmer alene".

Jeg er bedøvende ligeglad med alle andre ambitioner end dem, der koncentrerer sig 100% om at få AGF tilbage i ligaen på rekordtid.

Han ville være fantastisk at have i truppen, men jeg er ikke i et humør for tiden, hvor der er plads til spillere med den slags karriereplaner.

Glemte i øvrigt Stephan P. i min sidste kommentar. Jeg er helt vild med ham, ligesom jeg er med Devdariani, og de burde begge to få meget fremtrædende roller på fremtidens hold - hvis vi kan holde på dem.

Kalle sagde ...

Kan godt forstå Graulund. Han må vel spille mere for lysten end pengene efterhånden. Og hvis han har på fornemmelsen at han ikke ville kunne sætte sig op til en sæson i Danmarks hårdeste liga. So be it.

Dan T og Staff er tilsyneladende ikke klogere og deres timing er mildt sagt katastrofal.

@Mathias
Har vi nogle tråde vi kan trække i hos AGF Adm? Kan de overbringe dem en eventuel farvelgave?

gl. egå sagde ...

Er også fint tilfreds med Stephan P. I dette interview siger han dog noget i retning af at han ikke gider 1. division, men at han lige er kommet til klubben og har en kontrakt at forholde sig til. Ved ikke hvor meget bedre det er...

http://onside.dk/fodbold-video/stephan-petersen

Graulunds kommentar er jo sagt i frustration. Den mand behøver ikke bevise mere for AGF. Staff og Dan T er AGF'ere fra barnsben af og har i øvrigt ikke holdt niveau. Tænk sig at man gav Dan T et badge og så stikker han nålen lige ind i hjertet på én...

Don Tapa sagde ...

Jeg frygter at der ikke er nogen klubber der vil have Wee Man (og hvorfor helvede skulle der egentlig også være det) og at vi kommer til fortsat at hænge på ham og hans T-Rex arme. Hvis ikke det var for finanskrisen kunne han måske få et supertilbud fra Hafnafjördur.

Hvis man tilføjer Dan T til listen af has-beens og never-was ovenfor, så er der en seriøs besparelse på mindst 15 mio/år. Derefter kunne man plukke lidt fra Lyngby og andre talentfabrikker til de pladser hvor vi ikke selv har fremtiden på plads. Og så, ligesom sidst, hente et par spillere a la Kári med fysik, rygrad og en vilje til at dedikere deres fremtid til at bygge et nyt hold. En af dem skal være den målmand vi ikke har haft i de sidste 6-8 år.

Cagara er både for god og for dyr til at spille 1. div lige nu. Uanset hvad klubben siger tror jeg heller ikke vi har en klar plan at præsentere for nye spillere. Ja, vi har nok ikke engang shortlistet de spillere der bliver brug for i 1. div.

Stephan P håber jeg sindssygt meget vi kan nøjes med at låne ud i et år. Tænkte egentlig det samme om Howard, men hvis han vil blive er han lige hvad vi har brug for.

Anonym sagde ...

Thanks for sharing your info. I really appreciate your efforts and I am waiting for your next post thank you once again.


Also visit my web blog tv links