fredag den 21. maj 2010

Ville du købe en brugt bil...

...endsige overlade styringen af din yndlingsklub til denne mand?

34 kommentarer:

Søren HC sagde ...

Nope! Så hellere: http://en.wikipedia.org/wiki/Steve_Tilson eller noget i den stil.

Som der vist var en her, der så rammende sagde, så er Kent Nielsen blot flere nuancer af grå.

Kalle sagde ...

Uh, han har spillet på Canvey Island, Tilson. Hjemsted for Dr. Feelgood. Ikke dårligt.

Og var det ikke Asbjørn Sennels der var grå med grå på? Efter at have set hans akvareller, virker Sennels ellers så farverig.

Som Søren Frederiksen engang udtalte, så er Asbjørn på et helt anderledes intellektuelt stadie end Søren "jeg scorede dem her for far" Frederiksen.

Jesper sagde ...

Måske er det bare fordi jeg er på barsel. Måske er det fordi, at mænd, der er smurt ind i gylp og omringet af IKEA-poser med beskidt tøj bare ikke stiller så store krav til livet.

Men altså: Jeg stemmer for Kent. Erik er givetvis sympatisk (og lidt for liberal når det kommer til hælervarer und so), men som skrevet andetsteds har vi ikke brug for Mourinho, Zico eller Maradona. Vi har sgu brug for en karl, der kan lære forsvaret at dække op. Period.

Det kan Kent (forhåbentlig), og så må vi tage den hen ad vejen. Uanset hvilken farve, han ellers render rundt med.

Rom og en dag og alt det jazz. Ind med de blå knæ, ud med sindssyg... et-eller-andet.

Jesper sagde ...

Indsæt selv kommaer. Rengøringsmidlerne slører min hjerne. Fårk.

Kalle sagde ...

Kommaer eller ej. Jeg orker ikke Kent. Der må vel for fanden være en anden der kan lære det forsvar at dække op?

Mit hotteste bud:

Peter Sørensen

Søren HC sagde ...

Som Kalle orker jeg heller ikke Kent Nielsen. Det bliver nok ham, men det er simpelthen for kedeligt og gråt, og desuden: Hvem siger han er så god en træner? Han tabte jo nærmest flere kampe end os i Brøndby.

Peter Sørensen ville være super, men han rykker jo op med Fredericia, og så synes han nok, at Århus kan rende ham i røven. Desuden skal han være lærling i FCK. Nej, giv os en udlænding. En fuldstændig ukendt defensiv tysker eller englænder, der kan komme med frisk luft. Det har vi - og tilsyneladende også Jesper - brug for.

Søren HC sagde ...

P.S. For at citere andetsteds fra VHA "Må John Stampe og Tøffe-mentaliteten ikke fremover gennemsyre klubben". Det kommer til, hvis det er Kent Nielsen, der kommer med 13.45 fra Horsens Banegård.

Kalle sagde ...

Jeg kan lige se Kents flade fjæs træde frem og sige: "de' blev en u'læning". Herligt.

Hvad laver Horst Wohlers i disse dage?

Søren HC sagde ...

Han træner Borussia Mönchengladbachs andethold. Faktisk ikke en dårlig kandidat.

Det ville i hvert fald give lidt andre nuancer end grå :-)

Kalle sagde ...

Hvad med Kenneth Brylle? Hvis man endelig skal ha en afdanket landsholdsspiller, så er han da i Rolls Royce klassen.

gl. egå sagde ...

Nej, jeg ville nok heller ikke købe en brugt bil til den mand. Det kender jeg ham slet ikke godt nok til.

Lig Don Tapa var jeg også max på Peter S efter at han kommenterede AGF - SjE. Efter at have læst hans udtalelser om AB på bold.dk tvivler jeg dog på om han er the man.

http://www.bold.dk/nyt/AB-nedtur-overrasker-ikke-i-Fredericia

Tror dog også det bliver Kent. En mere livstræt udstråling end Arsene Wenger, alligevel imponerende.

Frej sagde ...

Jeg orker ikke Kent. Jeg bliver helt træt, ikke bare ved tanken om short og blåknæ i vinterkulden. Men over det faktum at Kent spiller pindsvine fodbold i bedste Ove P stil og det vil jeg bare væk, væk, væk fra.
Erik ud, tjaaa der var måske ikke så meget andet ledelsen kunne gøre (når nu vandrørne taler om udtalt udbrændthed). Men selvansættelsen af Erik skulle løfte os endeligt ud af Tøffe-Stampe kulturen, hvis Kent tager roret kunne jeg godt forestille mig at vi ryger 10 år tilbage "kulturmæssigt". Jeg ville også hellere have Ståle 2 aka Peter Sørensen... men lad os nu se kan jo også være det bliver en "u-læning" :-)

Søren HC sagde ...

Blir det ikke en u-læning, så er Peter Sørensen nok den bedste løsning. Men for %#&!, hvorfor ikke kigge ud over grænserne? For eksempel på Uwe Rösler eller lign. Det ville da være forfriskende, men det virker ikke som om, at man evner at tænke utraditionelt på kontoret ude på stadion.

Som Frej ville jeg heller ikke kunne klare Kent Nielsen. Vi kommer til at kede os ihjel, hvilket selvfølgelig vil være en fordel al den stund, at vi ender som nr. fem i divisionen i 2011.

Kalle sagde ...

Vejle og VFF prøvede med svenskere og det gik til helvede.

Hvad med Ole Mørch? Hvad laver han for tiden?

gl. egå sagde ...

Ole Mørch er fodboldekspert på tv2 news. Lad os bare sige at han får John Faxe til at fremstå som et regulært geni.

Kalle sagde ...

Uhh...Faxe er også ledig på markedet. Og Kalborg, Jan.

Jesper sagde ...

Vejle og VVF? Øhh... kan du huske Åkeby?

Jeg bliver ikke decideret opstemt ved tanken om Kent, men jeg tror ikke desto mindre, at han er den rigtige.

Og prøv nu liiige at holde skråen lige i munden: Når der tales om Stampe-Tøffe mentalitet, tales der jo ikke om betonbold og all black-fodboldstøvler. Der tales stenalder-menneskesyn, omgangstone og management by fear par excellence. Det er jo IKKE det, Kent står for. Han står godt nok for betonfodbold og all black-fodboldstøvler (og blå knæ, bevares), men hans mandskabsbehandling fejler (mig bekendt) ikke noget. Nedturen i Brøndby var soleklar, men det hører jo også med til historien, at han kom til en klub, som var nærmest old school-AGF's i hele sit væsen med KASI-klovnen, Gamle Per osv.

Kan vi ikke bare finde én, der kan organisere lortet (og om det så bliver Kent eller Peter Sørensen rager mig langsomt), inden vi begynder at drømme om folk, der er "farverige"? Vi har haft vores del af den type de senere år, og hurra hvor er det gået godt, Poul Hansen og Eriktionen...

Jesper sagde ...

@Søren: Jeg har i dén grad brug for luft - og du har helt klart brug for ilt til hjernen, mr. "jeg-vil-have-en-ukendt-udlænding". Hvad med at pjække fra dit såkaldte arbejde en af dagene, og så kan vi drikke en øl og lade vores drenge slås, mens folk betaler penge for at kigge på?

Søren HC sagde ...

Jeg har brug for mere end blot ilt til hjernen, så hvis du partout insisterer på, at resten af VHA skal udsættes for den slags dunkle aftaler om drengekampe i en baggård i Århus V, så tjek. Min dreng kan slå din dreng anytime. Om ikke af andre grunde, så fordi der er en vis aldersforskel på de to udgaver af Erobreren.

P.S. Jeg erindrer ikke jeg har sagt noget om farverig, jeg vil blot gerne have en helt ny træner og ikke et opkast fra vestegnen, der (mig bekendt) ikke er god til mandskabsbehandling og selvfede storklubber. Men nuvel, kompromiset kan blive Peter Sørensen, så har alle fået til gården og gaden. Men det tror jeg ikke på. Det bliver den sikre løsning, det bliver Kent Nielsen, det bliver en femteplads og en ottendedelsfinale i cup'en - GAAAAB.

Søren sagde ...

@ Jesper: P.S. Er det ikke at stramme den rigeligt, når du kalder Poul Hansen for "farverig"? Meget kan man kalde den gæve sønderjyde, men farverig...

Don Tapa sagde ...

Hold da kæft så blev det hverdag. Det er ligesom at komme hjem fra den der ekstralange ferie som man egentlig ikke havde råd til. Men nu hvor man kommer hjem til regn og blå knæ indser man hvor fedt det var. Selvom man ikke havde råd.

Kedelige Kent er a grayer shade of pale. Gider ham ikke. Når man har hånet Brøndby fra den dag Anders Bjerregaard (...) skrev under med ham så er det her noget af en streg i regningen. Så hellere en ny chance til en udbrændt Eriktion.

Det er sgu de sidste to måneder vi har haft brug for Kent. Nu skal vi tilbage til at bygge op, talentudvikle og være spilstyrende. Til det har vi brug for ER. Eller, hvis hans forhold til spillerne er tyndslidt, en lignende træner.

Trænerkarussellen i dansk fodbold er i øvrigt til grin. Visionsløs vanetænkning.

Kim Næst' År sagde ...

@Søren HC: Det er da dig, der bruger ord som "grå" og "nuancer", ikk'? Så kan du selv koble det til farverig eller mangel på samme. Og ja, jeg synes godt, at dem i Østblokken må vide, at vi drikker øl herovre i Århus. Og endda midt på dagen - uha uha.
Hvis du taler om en femteplads i ligaen, er dem købt på stedet. Jeg er også til sambabold, men kan vi ikke godt blive enige om, at der lissom er nogle basisting, der skal på plads, inden dem står på CL? Derfor: Fuck fantasterne og få en håndværker i sadlen. Hurtigt.

@Søren (forvirret? Også her...): Det er så åbenbart et fortolkningsspørgsmål. I min bog er Poul farverig. Nærmest helt regnbueagtig.

Kim Næst' År sagde ...

Og nu skriver jeg så som VHA. Ingen anelse hvorfor. Men det er altså mig, Jesper - Kents kæreste.

Kim Næst' År sagde ...

Du skriver nok som VHA, fordi du er logget ind som VHA. Ligesom mig lige nu.

Do' da ik' for skarp, hva?

Søren sagde ...

VHA eller hvad du nu kalder dig: Jeg mente nu en femteplads i divisionen. Ligaen er so yesterday. Men monstro du ikke får ret og får placeret din Kent(e) kæreste på havestolen. For vi skal jo sørge for at opretholde rotationsprincippet blandt danske trænere. Vor herre bevares!

Kaysen sagde ...

Hvad med bare at lade Jesper Sørensen fortsætte? Med en eller anden obskur assistent, som vil arbejde pro-bono?

(Nu kostede fyringen lige 1,5 mio. og hertil løn til ny cheftræner)

Nu udtaler ledelsen, at "man beholder hovedparten af truppen". Gad vide om de har fundet Kong Kurts glemte platinium mastercard med pinkoden noteret bagpå eller hvordan fanden de har tænkt sig at undgå at køre for fuld skrue ind i en konkurs!!!

Vi havde -10 mio. i første halvår og forventningen til det regnskab som slutter om 1 måneds tid er, at 2. halvår bidrager med et ENDNU større underskud, dvs. vi snakker noget ala -24 mio. dkk.

Der er i februar blevet hentet frisk kapital ind, bare for at kunne udbetale lønnen ...

Nej, nej, det værste vi kan få er sgu ikke blå knæ, det er en tur i danmarksserien. Men hvad fanden - better to burn out og alt det jazz ...

Thomas Løvetæmmer sagde ...

Tja bum bum... Alt det der med farverig, genopbygning mandskabspleje og hva har vi - jeg tror det er tid til, at vi i Århus ser tingene i øjnene. Vi (altså agf) kan ikke noget. Nu er det havregrød.

Start med at sætte tæring efter næring og så få for helvede noget styr på tingene. Det gælder organisationen generelt, ledelsen især og økonomien frem for alt, men i den grad selvforståelsen. Nu må det være babysteps frem mod storheden.

Vi var jo egentlig godt på vej med Ove P ved roret, men så skulle man springe to skridt over med Eriktionen. Og bevares det var sjovt de første 7 runder, men nu er vi slået hjem. Ryk direkte i fængsel og hvis du passerer start modtager du ikke XX kr. Det var vel i øvrigt det samme Randers prøvede med Faxe, men de fik så gjort noget ved det i tide...

Og "managemen by fear" kan man mene om hvad man vil, men hvis ikke spillerne kan håndtere det pres, som kommer fra Speakers, er vi jo lige vidt (point in case: da Dioh kom ind mod OB). Sandheden er jo at det i den grad er ubehageligt at have hjemmebane på Århus Stadion, hvis man ikke præsterer. Og så er Management by fear måske den bedste tilgang, for det er det den der ubehagelig virkelighed byder på...

Næ giv mig en no nonsens træner, om han så hedder Peter eller Kent er mig totalt ligegyldigt.

Dagens sure opstød...

Don Tapa sagde ...

Det kan godt være Mr. midtbane-diamant (adéus Stephan P...) kan råbe højt og lære drengene at dække op, men hey så kan vi sgu ligeså godt få Ove tilbage.

Jeg stemmer for en u'lænding. Hvorfor fanden er dansk fodbold gået i nepotistisk selvsving. Det er sgu lige før Faxe er udnævnt som en af spidskandidaterne. Det er jo latterligt. Kan lige se sportsredaktøren på EB eller JP sidde med en doughnut i den ene hånd og komme i tanke om at Store Larsen og Aabrink kunne være et godt bud.

Hvis man kan scoute spillere hele vejen til Georgien kan man vel også scoute trænere. I Sverige er de fx ikke bange for at ansætte på kvalifikationer fremfor afdankede meritter. Bliver vi i DK stemmer jeg for Bordinggaard, Johnny Mølby, Peter Sørensen eller evt John Sivebæk. Selv Neger-Brylle (som han hed i Sensible Soccer..) er at foretrække.

Orker ikke Kent. Savner næsten Eriktionen.

Unknown sagde ...

Jeg er tordnende ligeglad med, hvilket tøj, hvilken farve og hvilken underholdningsværdi vores kommende træner har.
Jeg vil have points på kontoen.
Fuldstændig ligemeget hvordan det sker.
KN og PS er begge udmærkede muligheder.

Søren HC sagde ...

Don Tapa har fat i den lange ende - selvfyldende, selvfede, selvsupplerende trænercirkus.

Don Tapa sagde ...

Klart, hvis Kent var garant for points på kontoen så kunne jeg da godt sluge en kamel eller et blåt knæ. Men det er der bare ikke noget der tyder på han er. Ikke mere end så mange andre. Som KN beviste i BIF kan man godt spille defensivt og dårligt på samme tid. Og tabe.

Desuden kan vi godt sige adieu til talentudvikling - det ved de alt om på betonegnen.

Andreas sagde ...

Ja, hvis ikke Mølby havde haft så stor succes nede i Horsens, så ville han være et virkelig godt bud på rød tråd i den sportslige ledelses arbejde. Og var det ikke præcis det, der var blevet hele Brian Steens raison d'etre, efter den sportslige succes forduftede, og den store kulturrevolution viste sig ikke at indebære ydmyghed overfor alle opgaver og hård fight overfor alle modstandere?

Nu giver vi så også køb på kontinuiteten ved at ansætte en defensivt orienteret træner uden særlig fokus på udvikling. Til gengæld har han de seneste tre sæsoner høstet vigtige erfaringer med både nedrykninger og massiv modstand fra spillere og fans, så måske er det slet ikke så tosset endda?

Nå, jeg vænner mig til det. Og Kent har en hel sommer til at få noget sol på de knæ...

Anonym sagde ...

var det ikke muligt, at galehuset kunne blive korrekt medicineret, hvis man skilte sig af med overlægerne BSN og JC....? så kunne den søde terapeut ER måske få noget ud af sine ideer... sagde BSN ikke ebgang, at det sportslige ansvar var hans.... og dog er han ansat? utroligt.....

Don Tapa sagde ...

BSN har været oppe til diskussion, men det er vist kun en formalitet. Han sidder solidt i sædet. Efter min mening også sikrere end JC som stadig er ubeskrevet - i hvert fald indtil der kommer et regnskab.

BSNs job var at give ER den rigtige trup at arbejde med. Det gjorde han. Ja, han gav ham faktisk en gudetrup efter AGFske standarder - vel at mærke for et stramt budget. Desuden har han opbygget den bedste fødekæde i lang tid i AGF ved at lave og følge en stringent strategi for ungdomsafdelingen. Ved ikke hvad man mere kan forlange. Der var ganske vist en vis disharmoni (få kanter og ingen striker) i truppen i foråret, men det var jo noget ER specifikt havde bedt om. Tror ikke der er nogen der kan have ondt af terapeuterik over den trup BSN gav ham at arbejde med.