onsdag den 5. maj 2010

Peter og Stråhatten


Først var det Jakob Poulsens brug af et noget tøset vattæppe. Så viser det sig, at Peter Graulund havde stråhat på til Brøndby-kampen. Jep, stråhat.

Det blev kommenteret på Sport på 3'eren, og så blev Andreas Kraul og PG lidt uvenner.

Det er der kommet et dumt interview ud af.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Der er vel heller ikke noget mere latterligt end Sport på 3'eres uendelige glimt i øjnene, det skulle dog lige være de der 'normale' værter på kanalen, deres klamme ping pong, påtaget udtale og pinlige kunstpauser... Nå ja, og så lige folk på stråhatte. Også pænt irriterendde!

Mathias sagde ...

Av av av. Den skal jeg vist ikke kommentere på ... Den kommentar.

Anonym sagde ...

Ta' nu bare den hat af.

Jesper sagde ...

Jeg synes, at Sportens folk er skide gode. Til gengæld får jeg kløe i røven over Huxi og andre tøser, som kronisk fniser af deres egne vitser, før de har fortalt dem.
Og ja; stråhatte er for Lars Lilholt-typer, og dem kan vi ikke li' på Ringgajen.

Unknown sagde ...

Jeg giver Jesper ret i, at det er et fantastisk program. Skønt at stå en onsdag aften og skrælle kartofler og stege frikadeller, mens Hausborg i radioen kammer over i en rus af stadionkaffe og blødt brød. Kraull gør det heller ikke værst, men han er langt ude, når han kobler Graulunds stråhat med en manglende indstilling i bundstriden. Havde han siddet standerstiv i en påskekylling-fjerdragt havde der måske været noget om snakken, men en stråhat... Ahh, hva ?!?

Søren HC sagde ...

Det er en hat! Og den er oven i købet lavet af strå. Kom igen Andreas K og sæt du bare din hat på skrå Peter