fredag den 7. maj 2010

Depression...

...på sådan en møgdag, kan jeg alligevel godt trække på smilebåndet af dette flotte røde kort til Totti. Jeg føler din frustration, mayn. De Rossi har allerede taget sig til hovedet inden dommeren har trukket kortet. Flot.

Nu skal jeg bare stå igennem til fyraften, så jeg kan drikke mareridtene, depressionen og tristheden over i et Kurt Thyboe'sk hjørne.

16 kommentarer:

Jesper sagde ...

Hold kæft, den er tynd. Han rammer ham jo næsten ikke? Og så siger jeg bare, at det kort ville en dommer ALDRIG gi' til en FCK'er. Det er kun Roma og AGF, der bliver ramt af urimeligheder som disse. Føj for satan!

Anonym sagde ...

HAHAHAHAHAHAHA

Tynd? Det var da dagens joke ;-)

Men efter min mening helt i orden da Mario Balotelli er en skændsel for fodboldsporten.

Og Totti indrømmer da også, at han gjorde det med begge øjne åbne
"I kicked him because of what he said on the pitch, and for what he did at San Siro," Totti said to forzaroma.info (http://www.goal.com/en-us/news/86/italy/2010/05/05/1910862/romas-francesco-totti-red-card-was-revenge-for-mario)

Kalle sagde ...

Max et gult kort, Anonym....MAX!

Søren G sagde ...

Han ligger jo og vrider sig som om han er Zidane. Gult for film - rejs en statue af Totti (den kan stå ved siden af Graulund-statuen på Store Torv)

Anonym sagde ...

"...rejs en statue af Totti (den kan stå ved siden af Graulund-statuen på Store Torv)"

ROFL - And I thought nothing could safe my day!!

Don Tapa sagde ...

Hah! Det er da ikke Totti det der, det er sgu da Jamie MacMaster. Serioest, det ligner mere en baneloeber i forklaedning. Han fylder jo Roma-dragten helt ud.

Nu viser det sig saa at han lige har fyret et 'neger' af oven i hatten. Classic stuff i Europas syge mands endeloese produktion af fodbold-fascister.

Hold kaeft en deroute af AGF'ske dimensioner! Selv i den italienske parodi paa en turnering.

Kalle sagde ...

Pelle skrev: "Selv i den italienske parodi paa en turnering."

...og det her er Coppa Italia endog....

Kalle sagde ...

Dog skal det siges at jeg hørte en rørende anekdote om den gode Francesco, en historie der kan efterlade gøjser hos selv den mest jernhårde anti-fascist.

På Tottis børns skole arbejder en pedel. Denne pedel er Juventus fan og han og Totti udveksler altid lidt venskabelig dril imellem. As you do. Dagen efter at Juve har tabt i Rom, dukker Francesco op på sønnens skole og siger til pedellen "sikke et humør du må være i idag", pedellen svarer at det ikke er helt i top, hvorefter at Totti hiver en signeret udgave af Del Pieros trøje op og giver til pedellen, med ønske om at den måske kan hjælpe på smerten.

*tåre*

Stærkt, stærkt, stærkt.

Don Tapa sagde ...

Går ud fra pedellen ikke så ud som Balotelli..

Så i øvrigt det meste af Coppa Italia-finalen og hvis man er til had og svinske tacklinger må det være sæsonens højdepunkt. Med baneløberen Totti og Mexes' umotiverede nyrestød til en desperat filmende Materazzi som prikken over i'et. Anti-fodbold for alle pengene, men god underholdning på den der italiano facon. Det lignede en velinstrueret udgave af Royal Rumble, men i det mindste så det ikke købt og betalt ud.

Kalle sagde ...

En af Francos bedste venner hedder Mbanko Mtandikiye, så kom ikke her. Og man er vel romer, ikk?

Don Tapa sagde ...

Her er i øvrigt episoden der ville gøre Christian Poulsen misundelig:

http://www.youtube.com/watch?v=bP_rHMeVaDI

Også en herlig reaktion fra Materazzi! Specielt svedigt at han lige har tid til halvvejs at lave ormen midt i hele sceancen.

Jesper sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Jesper sagde ...

Arh - ok: Jeg erkender, at jeg var ironisk, og jeg kan godt se, at det er svært at gennemskue. I hvert fald hvis man har minus 78 på begge øjne og har glemt sine (i givet fald ekstremt tykke) briller derhjemme.

j-kid sagde ...

Mourinho er den fader Balotelli aldrig havde. Han er kommet lidt skævt fra start i tilværelsen, han blir sikkert moden en dag. Du vælger ikke altid selv din familie, i Palermo.

Totti blir aldrig stueren. Baccalà, va fungool!

Ok, lidt for meget Sopranos, du vælger selv dine yndlingskommentatoerererer på den her blog.

Kalle sagde ...

Ååååh! Bobby Baccala...elsker...

j sagde ...

http://www.youtube.com/watch?v=_8yo1CY9wRU

Den afrundende latter må være tiltænkt Ove.