søndag den 16. maj 2010

Til scrapbogen


- Jeg bliver i AGF. Vi spillere har svigtet byen, fansene, klubben og os selv i denne sæson. Så vi har alle en forbandet pligt til at rette op på det her og spille AGF tilbage i Superligaen. Jeg giver ikke en skid for de spillere, der i den her situation vender sig grædende mod deres agenter og vil væk. I min verden skal alle mand tage turen med ned i 1. division. Det skylder vi hinanden og klubben.

M. Howard.

7 kommentarer:

Kalle sagde ...

Well, Marky Mark, lad os se. Jeg vil se det før jeg tror det.

gl. egå sagde ...

Jeg er med Kalle. Fin udmelding, dog. Specielt når man sammenholder den med Dan T's der, desværre, viste sig ikke at være sit badge værdig. Skuffende.

Jonas sagde ...

Jeg tror han bliver, og sammen med A. Kure skal han nok få styr på det forsvar igen. Dan T er en looser, og han kan tage Dioh med sig. Ryg noget pot eller noget, bare ikke på Fredensvang.

j sagde ...

Det' sjovt du siger Dan og Dioh. De får mig til at tænke på noget..

http://www.youtube.com/watch?v=1beScSdmgJs

Bortset fra det, tænker jeg ikke rigtigt længere. Godnat.

Anonym sagde ...

Jonas sagde ...

"Jeg tror han bliver, og sammen med A. Kure skal han nok få styr på det forsvar igen"

Hvornår har GF sidst haft styr på forsvaret?

Hm...

Tænker stadig (...og er bange for at det kan tage et stykke tid!)

Don Tapa sagde ...

Good lad!

Det er udmeldingen der tæller. Den bliver serveret rygende varm på en tallerken lige foran næsen på de holdkammerater der sidder og tænker at det var godt nok pisseærgerligt, men de har sgu ikke har tænkt sig at spille i 1. division. Det handler om ære. Det er nu det vil vise sig i hvis øjne BSN har set rigtigt, da han spejdede længselsfuldt efter ærekærhed og ærgerrighed. Alt andet er ligegyldigt lige nu.

Synes Howard var lidt overflødig da han blev købt (skæv trup og alt det jazz..), men nu bliver jeg helt glad. Alt er mentalt nu og jeg tror mere på Marky Mark med den Funky Cap end så mange af de lokale knægte, der har samme alder men stadig masser af mentale børnesygdomme.

Ellers ikke et ord herfra. Don't mention the war og sådan. Det gør for naller i dag.

Jesper sagde ...

Tjotjalt godt sagt, Don Tapa. Jeg havde og har det på samme måde med Mark. Udvikling, kalder det. Eller evolution. Ikke at forveksle med Ovelution. Åh, Ove...