onsdag den 20. maj 2009

Den nye Demba-Arne

Det havde rumlet en smule, men hvem skulle ha troet det?! Fjollessæsonen er skudt igang med en hyperspændende prøvetræning - Zakaria Beglarishvili. Det smager lissom af mere hva?

Zakaria er en venstrebenet playmaker type, som givetvis er kommet herop på grundlag af Davits fine start i klubben. Den georgiske farm? Enkelte vil grine, men i så det her først.

2 kommentarer:

Don Tapa sagde ...

Hvis han så kan tage et par flasker af den der gode georgiske rødvin med, så er han købt. Det er næppe tilfældigt at BSN henter sine spillere i det post-sovjetiske rødvinsmekka Georgien.

Velkommen til rosenrevolutionen.

Andreas sagde ...

Så lige billederne fra en af hans første træninger på 442.dk. Hvis billederne er en samling af højdepunkter fra den times tid, 442.dk sikkert har brugt på indslaget, så er Zakaria en noget tilbageholdende type.

Han rører bolden én gang, hvor han lige lovlig uengageret triller den videre til Kirkeskov. Jeg håber det allerbedste for ham, men mit første temmelig ukvalificerede indtryk siger mig, at han ikke er typen, Brian Steen falder pladask for.

Han lyder på beskrivelsen i øvrigt en del som den nye Tomek Mazurkiewicz. En spiller, jeg holdt virkelig meget af - men som ikke havde en ærlig chance i AGF med sine begrænsninger i det defensive og mere fysisk betonede arbejde.

Mit forsigtige gæt er, at Zakaria om en uge får den samme dom. Men til at begynde med kan jeg jo skaffe mig adgang til lydsiden af indslaget, der måske kan gøre mig klogere...