torsdag den 21. maj 2009

MOS - sæsonens spiller

Afslutningen sig nærmer, og med to kampe tilbage begynder det derfor at give god mening at snakke om sæsonens spiller. Blandt venner og på engelsk: MOS! Ja, sgu!

Du tager nogle kartofler, jordskokker, persillerod... nå ik...

Vi river en afstemningen af os inden længe, men lad os inden da få et par kandidater på banen - og byd gerne ind med forslag og argumenter. Vi vil helt vildt gerne styrke vores interaktive profil, siger vores webcoach.

Havde vi ikke været ramt af SINDSSYGT mange skader skulle bl.a. Thomasssen, Dioh, Devdariani og Lumb nok med på listen, men i erkendelse af, at de kun har spillet hvad der (i bedste fald) sammenlagt svarer til en halv sæson - altså hver for sig -, er det no go.

Denne signatur indstiller og krydrer med stikord:

Jakob Poulsen - den vildeste midtermaaan. Skal klicheen om det høje bundniveau frem, er det her. Sparker som Ratzeputz på en mandag - første AGF'er på landsholdet i 10 år ellr deromkring.

Kasper Povlsen
- ingen pangfarvede støvler, bling-bling eller slikhår. Mere Bryan Adams og Søren Lerby. Cut the crap - her er fremtidens (landsholds) mand. Ser du med Morten O.?

Steffen Rasmussen
- i sofaen og på Skipper er det som stemningen omkring Staff er blevet lidt mere lunken. Jeg stemmer stadig for, at han er blevet markant bedre siden sommerferien. Om det så er nok til også at være anfører og førstekeeper? Tjo, tja, tji... Jimmy Nielsen og Søren Jochumsen kan da kigge forbi til en samtale.

11 kommentarer:

Jesper sagde ...

Jeg holder på Jakob Poulsen. For det første er han en glimrende fodboldspiller, og så er han noget så besynderligt som nærmest kronisk fit.

Og hybris: Fuck dig og den hest, du kom ridende på.

solarex sagde ...

Sidst jeg fik Ratzeputz fik AGF medaljer og pokaler.

Anonym sagde ...

Jakob er med K, og der er ingen tvivl om, det bliver ham. Så'fø'li!

Men det er alligevel lidt chauvinistisk, at Jerry Lucena ikke er nomineret. Han, Jakob Poulsen og Steffen Rasmussen er de eneste, som har været stensikre i startopstillingen hver gang. Han skinner ikke så meget af bling, at han kan ses helt ovre på Vesterbro. Men AGF er et fodboldhold fra 1880, som taber 6-1, når de ikke har en filippiner i startopstillingen.

/Ato Vari

gl. egå sagde ...

Nu vandt de jo også 3-1 over Esbjerg uden Djerry. Jeg er dog helt enig i at Lusen er vigtigere end som så.

Men alligevel. Det kan vel ikke blive så mange andre end Jakob P. Som Erik sikkert vil sige:

"Han holder generelt et meget højt niveau, har en vanvittigt god boldomgang og et sindssygt godt blik for spillet. Derudover har selvfølgelig et knaldhårdt spark og er meget farlig i forbindelse med vores dødbolde."

Jo, han er god. Nok den bedste signing siden Jacob Laursens lejeaftale hvor han fik 100.000 pisk for hver offside han trak og egenhændigt reddede AGF fra nedrykning. Noget i den stil.

Mathias sagde ...

Jamen, jamen - hey! Jerry ryger da med i afstemningen. Som der også står i artiklen, er det jo muligt at byde ind med andre kandidater + begrundelser.

Du delte vel ikke lige en jordbong med Jerrymusen, da du læste vel? :o)

Og C er hermed rettet til K. Tjikkerlikker..

Suninho sagde ...

Selvfølgelig er Jakob Poulsen vores suverænt bedste spiller !! Og er selvsagt sæsonens vigtigste AGF'er .

Dog skal det med i betragtning hvem der præsterer over niveau ud fra forventningerne, og der mener jeg at Kasper Povlsen skal have prisen som årets overraskelse med sit fantastiske indhop på den centrale midtbane!

Har har efter min mening allerede overhalet Lucena i kvaliteter!

Han har så rolig og bidsk en stil, samtidig med at han skiller sig mere end almindeligt fornuftigt af med bolden... En fremtidens superspiller! Vores egen Christian Poulsen...

Men hvis man skal kigge på sæsonenes spiller så er selvsagt Jakob Pousen.

Til gengæld så kunne BSN starte sin trimning af truppen med at smide Krabbe og Ulle ad helvede til, det er bare ikke godt nok.

Og med mindre Wee-man bliver pumpet fuld af østeuropæiske steroider, der øger hans springstyrke med ca 1,5 meter, så er det virkelig også tid til en real-size-målmand næste sæson...

Så at nominere Wee-man til årets spiller, er vel forhåbentlig kun for sjov ? :-)

Uha... Mindes med gru da Caca lobbede/chippede
bolden op i 1 1/2 meters højde hvor Steffen desværre var uden chance for at nå op.

Men faktum er at den bold havde ramt Kevin Stuhr lige i bollerne, selv om han sad på hug !!!!

Mathias sagde ...

Det var ikke for sjov. Jeg synes - især i efteråret - at WeeMan har udviklet sig. Jeg har vist aldrig påstået, at han er en klassekeeper. Og dog, hans spil på stregen nærmer sig.

At en målmand SKAL være høj er vist også noget af en påstand, der er blevet modbevist andre steder i verden.

Ulle ud! - enig, mens Krabbe har noget længere snor her. Primært på grund af sin alder, til dels fordi han ikke spiller sin foretrukne plads.

Søren sagde ...

Jeg mener I totalt overser holdets svar på sweizerkniven - Ulle! Uden ham havde vi måtte stille med 10 mand i adskillige kampe, fed type der ikke er bleg for at satse hele butikken på sin backplads.

Onde kommentatorer herinde vil sikkert med vanlig sarkasme notere at sweizerkniven ikke er rigtig god til nogle af dens funktioner og at det i visse tilfælde havde givet flere point, at stille med 10 mand. Til dem kan jeg kun sige skam jer! ned på knæ og buk jer mod heden!

Ulle på listen, NU!

Suninho sagde ...

Det er ganske rigtig at Ulle holder det samme ekstremt lave bundniveau uafhængigt af hvor han placeres på banen... Men jeg tror stadig at han fremover vil få uhyre svært ved at komme i betragning til årets spiller på Åbyhøjs jyllandsseriehold med den indstilling han dvasker rundt med.

Da Ulle ankom var han en kriger af karat... Den vildskab er imidlertidig feset ud i sandet og tilbage står et tomt og slapt Ulle-hylster... Desværre ! Tror simpelthen bare at han har mistet gejsten!

Angående Wee-man, jo han spræller fint på stregen, men der er desværre stadig alt for mange situationer der bliver farlige fordi han er for bette ! Kan ellers godt li' gutten, men det går sgu bare ikke :-)

HC sagde ...

Poulsen med K er da den mest oplagte kandidat af de tre nævnte og, at Povlsen er nomineret må være et udslag af alderskvotering hos juryen. Men hvad egentlig med Graulund, der - trods ballade, skader og splinter i røven - har holdt hovedet højt og scoret nogen meget vigtige mål. Han slår ikk Poulsen, men han burde med i betragtning.

Mathias sagde ...

Altså P - ham med både V og K - har naturligvis ikke været på højde med ham med U og K, men har, alderen traget i betragtning sgu gjort det godt. Så ja, fødselsdatoen spiller ind.

Og Graulund får da gerne en plads på stemmesedlen. Problemet er måske, at han (og alle andre) blegner så voldsomt, når vores landsholdsback også er kandidat.