søndag den 3. maj 2009

Mester Lucy / mester Lucy




Sover han? Helt sikkert, men lige præcis i denne omgang gør det ikke så meget, at den filipinske fisker lige tager bestik af sin søvnapnø, da han har ondt i lysken og derfor alligevel kommer til at overvære OB-kampen fra tribunen under slumretæppet. Hyggeligt er det.
Det efterlader jo et hul på midten, og mon ikke det giver chancen til Sukkerknæ aka Mimeren fra Rio? Denne signatur tror og håber - det er simpelthen A Change We Believe in.

Mulighederne er enorme - jeg tænker kreativitet, jeg tænker langskud og jeg tænker korte, hurtige afleveringer, der får de fynske kraftkarle til at blive bare en lille smule irriterede og måske blive vrede på hinanden. Uha-uha.

Benny Feilhaber; USA møder Brasilien møder Århus. Spareribs, chokoladebrune piger og Arnbitter kogt ned i 175 cm. og 68 kg. titelbejler-type. We like.

5 kommentarer:

Kalle sagde ...

Benny Burger er nok ikke med fra start. Very disappointing. We dont like.

Jesper sagde ...

I know - det er tristesse i fuld flor, om end Jens Gjesing jo også er en søn af folket. Så må planen være, at Jens og Kasper løber Striverne trætte, og så kommer Benny ind og lukker festen. Eller med andre ord: De to knægte gør pizzaen klar, og vores amerikanske ven smider bacon på. Velbekomme.

Don Tapa sagde ...

Det kan godt være Benny skulle have holdt sig fra den der youtube-duet med chris brown, men fy for satan et lækkert touch. International boldomgang som sjældent set i Danmark - dog svært at sige om det vil føre til noget.

Og siden der ikke er nogen der kan være i tvivl om alt det negative fra igår (vel krabbe, kure, ulle og wee man..) vil jeg holde mig til lyspunkterne, for det er egentlig utroligt at der er nogen i et 1-6 nederlag. Men hverken for første eller sidste gang må man konstatere, at der er en ny konge på den århusianske midtbane:

Kasper Povlsen - han er en blanding af Lerby og Linderoth efter et hvæs på piben med god crack.

solarex sagde ...

Er jeg den eneste der vurdere, at Povlsen ikke var den samme mod OB? Tror han savnede Lucena.

Mon ikke Lucena er en del mere værd for holdet end mange af os lader til at mene. Den anonyme arbejdshest, der ikke selv ser ud af meget, men som får de andre til at stråle.

Jonas Karmark sagde ...

Damn han var god imod Esbjerg. Håbe Lucy er fortid og Fejæhapser fremtid. Den mand har da en for lækker technics gefühl.

Tydeligt han har erfaring fra Premier League. Men han havde nok ikke kræfter til at udspille Rendos hvor tempoet var mere moderat.

Men håber at Feilhaber er fast mand fra næste sæson og er uden skader, for så blive he feej at se på.