mandag den 25. maj 2009

En grønthøster kom forbi

Truppen skal trimmes, og Berti og Hyggefisen er begyndt at prikke løs og sige "tak for nu."

Jesper Blicher og Kim Madsen er mere eller mindre officielt ikke en del af fremtiden. Det samme er Kari, Ole Budtz og Lars Pleidrup med stor sandsynlighed heller ikke.

Morten Beck og Dennis Høegh skal vel også overveje deres fremtid?

Hvor skal der ellers ryddes op? - og her medregner jeg ikke den indbyggede uforudsigelig, der ligger i, at nogen har brændt sig alvorligt varme på JP, White eller Lumb.

4 kommentarer:

Andreas sagde ...

Med dine bud på seks mand (plus Kari), der kunne forlade truppen til sommer, så når vi ned på 24 spillere i a-truppen.

Jeg kender ikke Erik Rasmussens magiske nummer, men mon ikke 2-3 spillere så er på vej den rigtige vej?

Hvis der står tre positioner på ønskelisten, så kunne det vel være en ung talentfuld gardering til venstre backen (hvis Kirkeskov stadig er for ung til suppen), en etableret venstrekant (a la Lorentzen/Rurik/Brian Nielsen) og en ung spændende skyder til en af kanterne.

For hvor skulle vi ellers have behov med både et midterforsvar, central midtbane og angreb, hvor bænken i forvejen stinker af medaljer?

Man får så satans meget sol i øjnene, når man spejder frem mod næste sæson. Det er helt latterligt.

Suninho sagde ...

Det er vel tid til næste kuld teenagere ? Og ja, Høgh og Beck's dage burde være talte... Det potentiale er vist mest a la en fremtid i Kolding .

Personligt siger jeg yes BSN flere georgiere flere georgiere !!!!! :-)

Thomas Løvetæmmer sagde ...

Hvis antagelsen om disse 6-7 spillere holder - og det kan man vel godt regne med (selvom jeg tror Høegh får sin kontrakt ud til at vise noget, og Karis fremtid vel afhænger af om fiskerne køber - tror ikke andre er interesserede) - er der 7 spillere med 1 år eller mindre tilbage på kontrakt. Her er det i øvrigt værd at bemærke at de 6-7 der folader os også kommer fra den kategori!!

Nye tider siger jeg bare...

Af de 7 med kort tid tilbage på kontrakten er 2 vores reserve keepere som nok ikke skal nogle steder og derfor ikke bør have lange kontrakter. Hertil kommer Lassen som tog med Agerskov - heller ikke en mand der kræver langtidskontrakt. De sidste 4 er Kure, Ulle, Lucy og White, som alle har en sæson tilbage. Umiddelbart er White vel den eneste af disse der er i fare for at blive hapset, hvor de andre kan holdes hen et halvt til et helt år før man forlænger, hvis ikke Ulle også bliver skåret fra nu.

Afhængig af hvor dyrt det vil være at forlænge Whites kontrakt, kunne jeg derfor godt se et sommersalg af ham nu, hvor der stadig kan hentes penge.

Thomas Løvetæmmer sagde ...

Og Hvis White så i øvrigt bliver erstattet af Brian Nielsen eller Kasper Lorentzen på en 2-3-årig kontrakt har vi en start-11 på 23-24 år i snit med kotrakter der alle løber 2 eller 3 år. Det stinker jo af langsigtet udviklings- og slagspotentiale.