mandag den 11. maj 2009

Hvad sker der?

Ja, bloggen er altså ikke gået i sig selv. Det var bare det der 6-1 nederlag (og den efterfølgende tur på McKluud), der har sat os helt ud af spillet.

Er der iøvrigt nogen der har set nogle billige backs rundt omkring? Anything goes, for det er sgu en mindre katastrofe med de nuværende muligheder (så længe Lumben ikke er med forstås).

24 kommentarer:

Jesper sagde ...

Tja; jeg kender to tvillinger, som var mega gode omkring 1989, hvor de (nå ja - vi) blev jyske mestre som drengespillere. Og selvom den ene i dag er skovhugger og den anden er folkeskolelærer - og ingen af dem har rørt en bold i 16 år - føler jeg mig overbevist om, at de kunne slå Ulle og Krabbe af uden at komme til at svede. Det er lige før man kunne ønske sig The Kure på den venstreback, som tyngede ham så voldsomt for et par år siden. Det kan KUN være bedre end Krabbe, som bare ser træt, frustreret og feriehungrende ud. Sorin på højrebacken, Dan T. og Howard i midten og op på sjettepladsen. Så kører bussen!

Mathias sagde ...

Jeg er glad for, at du også vil bytte rundt i midterforsvaret. Kures gode stime blev vist brudt med den skade...

Jesper sagde ...

Jeg vil det hele. Jeg ville også have byttet Davit Demba-Arne ud med Benny midt i 2. halvleg, da vores blege hovedstødsmonster jo gik fuldstændig flad. Men Erik lytter ikke til mine råd, og det har han aldrig gjort. Mærkværdigt.

Mathias sagde ...

I øvrigt: BT har Kure på Ugens Hold. De MÅ være pattevisne derinde...

solarex sagde ...

Det var en kollektiv offday igår - igen. Backs var bare slemmest. Sjældent har jeg set en større opvisning i dvask nærkamp og misforståede halvhjertede afleveringer.

Da AaB kom i gear med Nomvethes indskiftning var jeg panik angst af deja vu.

AaB's hold er nedslidt efter en meritterende flot sæson med 100 kampe og en periode med mange skader. Hvorfor trækker vi os med ned i gear? Jeg undres.

Det blev et rart point vi kunne tanke denne gang.

To dage til Offshore United i hopla. Det ligner en gyser.

Kalle sagde ...

Har Aab spillet 100 kampe i år? Jeg er ikke sikker på at de har spillet 100 i denne sæson bare. Det virker voldsomt.

Nuvel. Ny målmand og anfører anyone?

Mathias sagde ...

De har spillet 48...

Andreas sagde ...

Man skal ikke feriere meget, før hele holdet pludselig er sat til salg. Efter vores tre-på-stribe virkede det som om, vi var overordentligt fint kørende på mindst ni ud af elleve pladser - nu lader det til, at kun en lille håndfuld har en fremtid i Århus.

På gf-forum lugter det af storvask (eller sådan noget dufter vel snarere?), men også på V'bro virker stemningen lidt trykket. Det er selvfølgelig altid deprimerende at opleve, at bundniveauet er lavere end forventet, men er det ikke i sådan nogle situationer, hvor man skal holdet hovedet koldt og hjertet varmt?

Jeg har jo som bekendt udviklet mig til lidt af en eriktionist, og jeg tror en hel del på, at spillet (og spillerne) nok skal udvikle sig i den rigtige retning, hvis bare de får tid.

Det er selvfølgelig ærgerligt, at det kræver så meget tid at spille stilen ind, og man kan da blive nervøs for, om vi kan klare os ind i en top 4 til næste år uden forstærkninger. Men hvis vi holder 6. pladsen i år, forbedrer placeringen næste år, og spillet vel at mærke hele tiden bliver lidt bedre, så er jeg ovenud tilfreds. Det lyder måske lidt vel ovelutionistisk, men før var spillet vel endnu værre end nu, ligesom vi nu tør tage nogen chancer - og det gør i mine øjne den lille forskel.

Anonym sagde ...

Jeg ved ikke helt hvem det er mindst synd for, os, Krabbe eller klubben.

Jeg mener, Krabbe kan på en god dag tackle og fighte sig til et par klapsalver fra en hjemmebane langside. Vel og mærke som højreback. Derudover har han (endnu) enorme mangler i sit spil, bad timing i nærkampe, en teknik jeg tror selv en Hamid på urter kan matche samt Ullesygen = dårlig placeringsevne.

Med alt dette inmente, har Erik og Johnny gud hjælpe mig, placeret drengen i venstreside, sådan for ligesom at udstille hans mangler totalt.

Det er et under at det ikke har kostet mere end det har. Og Erik og Johnny må have den overbevisning, at Krabbe udvikler sig som mennesker (for som spiller gør han i hvert fald ikke) på den plads.

At Ulle stadigvæk er på banen, må være fordi Erik altid skriver i sin lille bog netop som Ulle helkikser. Det sker tit - både at Erik skriver i sin bog og Ulle helkikser.

Sorin har et elegant touch, selv når han sparker væk sker det med ynde. Og måske er det den ynde der desværre får det til at se lidt ligegyldigt ud. Men se igår, Ulle og Krabbe sparker alt de kan koksrøde og i vilden sky, men bolden kommer aldrig over midten. Sorin kommer ind, og selv når han bare støder til bolden ryger den langt op af banen, det må de da kunne se på bænken?!?!?! Tilmed kan Sorin ligge en aflevering nogenlunde derhen som han ønsker det, noget hverken Ulle eller Krabbe er i nærhenden af.

Ulle og Krabbe fortjener al mulig ros for deres indsats - særligt under Ovelutionen, hvor vi havde brug for fight og hårdt tilkæmpende point.

Men nu vil jeg bare noget mere. Jeg vil se fodboldspillere, også på vores to backplaceringer. Og jeg vil vove den påstand, at før vi får to backs (den ene kommer med Lumbs tilbagevenden) der spiller fodbold, ja før kan vi ikke bedømme hvor gode vi egentlig er. Navid, JP, Kasper P, White ja selv Luc, bliver 10% bedre, hvis vores backs ikke smider det hele på gulvet gang på gang.

Anonym sagde ...

McKlud????

Nogen der kan uddybe?

Kalle sagde ...

Pyha. McKluud var en glorværdig fejltagelse, et orgie i elefanter og shots på en helt almindelig mandag. Dumt siger jeg jer.

Nuvel. Jeg tilslutter mig Anonyms udemærkede synspunkt. Jeg forstår ikke hvorfor en spiller som Pleidrup ikke er prøvet på den der venstre back, så man kunne ha sparet Krabbe. Og det er helt utroligt at Ulle har fået det antal kampe han har. Erikgeret eller ej.

Andreas, du har ikke set Ulles fantastiske fald fra tinderne (starten på sidste sæson, agtigt), men tro os når vi siger at det ikke er kønt.

Anonym sagde ...

Ubehageligt på Mckluud?
Hvis ikke jeg vidste at det var fra i mandags for en uge siden - og ikke fra i går bevares..
Ville jeg have frygtet at det var en vesterbro hardcore'er der havde taget trappen på cykel ved nørreport st. på hovedet som en anden Mikkel Bo Jensen her tidligt tirsdag morgen.

Ang Los Ulrik har jeg desværre ikke selv haft mulighed for at bedømme ham pga arbejde men når kalleanker og co. siger at manden har forsat sit fald gennem fodboldens nådesløse nåleøje (vel og mærket på den forkerte side) så tror jeg på det!

Få nu vores franske svar på diego tür ind i en fart!

Bow!

Over & Out

Simon

Jesper sagde ...

Navid - æret være hans navn - skal sgu desværre nok bruge mere end 10% for at komme på holdet.

j-kid sagde ...

Backs spør I.....

h te det e te det a te t te det h te det pearce'r.

Det ville i så fald begynde at ligne en US invasion I kinda like. At sidde på en bænk i kulden i Rostock må give en indebrændt energi så stærk at man kan gi den som aggressiv og fremadrettet tonserback søndag efter søndag. Han har det jo i sig. Han er jo go. Mig bekendt, men jeg husker osse dårligt.

Mathias sagde ...

h te det e te det a te t te det h te det pearce'r var i hvert fald god, da han spillede i f te det c til det n.

Mon ikke de blå heste henter ham som afløser for J te det An Frederiksen?

j-kid sagde ...

Jo, det gør de n te det o te det k te det ik er o te det k.

Kalle sagde ...

Hvad med S te de H te de A te de...årh fuck, Shane Cansdell Sheriff, bare for at skaffe et ordentligt Commonwealth midterforsvar. Pt i Shrewsbury Town, Englands 4. division. Mark Howard og Shane. Boo ya.

Anonym sagde ...

Shrewbury, ak hvilken deroute. Han havde vel ikke det der hemmelige krydderi som brian kalder ærgerrighed i sig. Dernæst evnerne.
Næh, men lad os bare prøve lidt Commonheath! i stedet.

jkid

Jesper sagde ...

Ha ha ha ha - d te de e te de t te de t te de e her er sgu en af de sjoveste tråde, jeg kan huske. Var jeg ikke fyldt 30, havde jeg endda nok skrevet LOL. Men det er jeg jo.

Jeg hæfter mig ved Anonyms "
men nu vil jeg bare noget mere", som er interessant (så længe det ikke er konen, der siger det. Hov vent - så kan det egentlig også være interessant...) Hænderne op - hvem kan huske Stampes kompagni bestående af typer som Boris Olsen, Jens Overgaard, Ken Martin og Jesper Sørensen (nej, ikke Gollum - hovedstødskongen fra Serie 2!)? Det kan jeg, og set i det lys er dagens trup at sammenligne med Brasilien anno 1998. Men ja - vi vil ha' mere. Og det er vel egentlig ganske positivt.

Kalle sagde ...

Cigaretten fra Højbjerg! Ham havde jeg helt glemt. Dræber baglinje dengang.

Boris - Martin - Rieper - Luffe

Utroligt at vi ikke rutsjede ned igennem divisionerne allerede dengang, hvad fanden reddede Stampe årene? Niels Bo Daugaard, Allan Larsen, Ulrik Kristensen, whut whuut!

Don Tapa sagde ...

Det var tider dengang da vores spillere var stavet forkert i modstandernes kampprogram.
Jeg husker cerutten fra Højbjerg, til gengæld havde jeg næsten glemt Jens Overlaar. Jeg havde ham ellers i Manager.

Drømmer om Lumb og Sorin imorgen. Så ikke kampen i Oldborg men brugte i stedet et møde til at tænke langt og skrive denne opstilling ned i notesblokken:

Sorin - Howard - Thomassen - Lumb
Povlsen - Feilhaber
White - Dioh - Poulsen
Nando

Hvis det nogensinde sker og vi lige glemmer målmanden et øjeblik så går vi store øjeblikke i møde.

Mathias sagde ...

Og med Nando på holdet, er det vel ikke opstillingen i morgen, men mere sådan et "når-vi-vinder-guld"-hold.

Kalle sagde ...

Hvor er vores topscorer i den opstilling der?

Don Tapa sagde ...

Det var den halvlange bane (næste sæson) jeg tænkte på og så er der ikke plads til Graulund i idealopstillingen. Blandt andet pga eriktionens spilsystem, hvor Dioh og Nando er skræddersyede, men også fordi de to simpelthen er bedre.

Så det er mere sådan en tænk nu hvis vi en dag havde 0 skader. Just for one day. Så ville vi have et smukt fodboldhold. Trods fremgangen med de skadede er der vel kun en håndfuld af den nævnte flok der spiller fra start imorgen.