søndag den 20. september 2009

Forberedelser til Guldfesten part VIII

Ja, ja - den er god med dig. Esbjerg fører ligaen, og bjørnen og skindet og alt det jazz. Vi gi'r ikke en rygende for al den negativitet, for selvfølgelig vinder GF guld. Hallo! Og så vil vi simpelthen ikke stå med bukserne nede om anklerne. På det tidspunkt ligger vores bukser i øvrigt nok i en fryser på Jægergårdsgade, men det er en anden historie. Pointen er, at vi naturligvis fortsætter forberedelserne. Det er det, der hedder ansvar. Ansvar.

Email til Bamse (ham den go'e - ikke ham den gule):

Kære Bamse

I anledning af, at AGF er ved at hente guldet i SAS Ligaen, tænker vi i Vesterbro Hardcore AGF på, om det ikke kunne være en idé for to succesrige foretagender at hjælpe hinanden på vej? Lidt gensidig Standing on the Shoulders of Giants, du ved?

Det er jo ikke gået nogens næse forbi, at du vandt Allstars sidste gang, og et stort tillykke med det. Vi antager, at det betyder direkte kvalifikation til næste omgang, og her vil vi så foreslå, at du udtager AGF’s helt egen Benny Feilhaber til dit kor.

Benny har i et Youtube-klip (søg på ”benny feilhaber no air”) vist, at han i den grad kan synge. Eller i hvert fald mime, og det må da være nok, ikk’? Vi kan næsten garantere, at han kan gøre det lige så godt iført tøj og uden at være synderligt påvirket.

Ellers er der kun tilbage at sige tak for alt og god vind, gamle ven.

Med venlig hilsen

Vesterbro Hardcore AGF

Svar: Intet

Ingen kommentarer: