mandag den 14. september 2009

Hverdag i 1657

Vi kom lige lidt ned på jorden igen efter turen til Betonslummen og en efterfølgende konstatering af, at AaB (for en stund) har lånt førstepladsen. Mens vi er dernede, på jorden, så lad os give dig kære læser et lille indblik i, hvilke omgivelser dele af denne blog egentlig bliver til i.

Tilbage i dagene var 1657 en djævelsk fræk gade, hvor de erhvervsdrivende falbød deres kroppe til højre og venstre, men skal vi være helt ærlige har byfornyelsen taget toppen af koloritten. Bevares, lige netop den slags kødelighed findes stadig i Club Amour og Pussy Club, men intet har helt været det samme, efter at Miss Vandala drejede nøglen om (bogstavelig talt).

Ellers er det småt med de handlende. Restaurant Klais Cuisine blev fordrevet af andelsforeningen, og det er så omtrent det. Hvis det ikke var for Adam. En sjov starut, der lunter rundt i sin "kommis-i-Brugsen-lookalike" kittel, når han da ikke sidder på en motionscykel foran sin butik og sagte træder i pedalerne. Han er, såvidt jeg husker, fra Libanon, men det er svært at få noget rigtig forståligt ud af ham. Også om det.

Adam har en butik, der kan alt. Du kan blive klippet for 75 kr., hvis du tør. Det er egentlig det, butikken er: en frisørsalon. Adam har bare taget konceptet skridtet videre og tilføjet alt mellem himmel og ord. Seriøst, han har ragelse, du ikke troede fandtes. Jeg mener:


Toastmaskiner, ledninger, gamle billeder, kassettebånd, tandbørster, vatpinde, tamponer... you name it. Proppet ind i den lille bix og med flot udstilling på gaden 24-7-365, for det er omtrent hans åbningstider.

Bonus: Blæs Bukki (Malk de Koijn, Bikstok Røgsystem m.m.) har engang byttet en håndfuld merchandise-tshirts for et par brune fløjlsbukser. Du læste det lige her.

Ingen kommentarer: