mandag den 14. september 2009

Lumbs afløser?

Mens vi venter på, at Mikkel Kirkeskov sætter sig på u21-landsholdets venstre back og på samme plads på GFs bedste hold, så ser det ud til, at Michael Lumbs afløser sidder klar ved telefonen.

Ham kunne man passende spendere nogle millioner på, når vi til vinter sender Lumbinho af sted til Premier League for at redde det brændende lokum, som på Stadion Alle går under navnet årsregnskabet. 35 mio. for Lumb, 3 for den nye Lumb, og så er der 32 stks tilbage til regnskabet. Færdigt arbejde.

4 kommentarer:

thj-kid sagde ...

Tja tjah....jah.....joh......jah.......

Thjou... Så kan vi hente ham til december så det osse ka blive juelsgaard i aar. Ahh okay Amin Jensen, finder du selv ud..

Thomas Løvetæmmer sagde ...

Det er vel ret beset 45mio, der skal trækkes hjem på Lumbinho, hvis regnestykket skal gå op. Lumb blev jo pantsat hos investorkredsen, da vi rykkede ned, og de penge vil de gerne have tilbage en dag.

Andreas sagde ...

Jeg havde helt ubevidst glemt alt om pantsættelsen af Lumb. Det var fornuftigt og nødvendigt den gang - nu er det øredøvende trist.

Selv hvis det lykkes at sælge ham for 20 mio. i et presset marked, så er der kun 8 mio. tilbage til os.

Det er derfor, salgene af Poulsen, Nando og Feilhaber skal stå meget højere på prioritetslisten. Hvis vi får brug for Lumb til at klare os i enten ligaen eller EL, så kan det måske endda betale sig at lade kontrakten løbe ud. Blot med det problem, at investorerne utvivlsomt vil presse på for som minimum at få deres investering tilbage.

Det samme gør sig gældende for Dioh, hvor vores incitament til at sælge er endnu mindre. De aftaler skal for altid være historie.

Thomas Løvetæmmer sagde ...

Nu kan jeg ikke huske det præcist, men mener Kure og Krabbe blev købt tilbage af moderskibet efter emissionen (altså den forrige, ikke den seneste). Uanset skrev de i sin tid:

"Selskabet solgte i regnskabsåret følgende fire spillere: Abdul Razak Salifu, Michael Lumb, Frederik Krabbe og Anders Kure, gennem et playersponsorat til Investorgruppen Ã.rhus Elite for 8,0 mio. kr., der er indtægtsført i regnskabsåret"

Mener til gengæld at huske det er en forretning uden overskud for investorerne, forstået på den måde at de maks. for det de har kastet ind. Mit gæt er altså at det er de første 8m der går til dem og resten til AGF.

Dioh er en anden konstruktion hvor man købte ham i fællesskab (51-49 deling i AGF favør) og dermed deler over-/underskud ved videresalg, men AGF har afgørelsen for et evt. salg alene.