mandag den 21. september 2009

Oh la la

Efter den relative skuffelse det reelt var at høre Dioh Williams spytte rim og nu hvor sommeren ikke helt er gået på hæld, så har VHA med hjælp fra en særdeles franskkyndig bruger gravet denne perle frem til jer...

Selveste tungeslugeren Basile Boli, the hardman of Rangers, samt striberne fra Sheffield, mister Chris Waddle - sammen - i en lille solskinsperle..

8 kommentarer:

gl. egå sagde ...

Dét er altså elfenben og ibenholt når det er bedst! Ham Chris Waddle var i øvrigt en flot fyr - for nu at pirke lidt til VHA's heteronormative profil (læser du med, Mike Jensen?)

Mon Peter Graulunds søster kan klippe mig på samme måde som Chris?

Mathias sagde ...

Egå: Helt sikkert! Er det i øvrigt mon sådan en indie-haj som dig, der har givet Kalle kudos for videoen med elfenben og ibenholt inde på Svingninger.dk?

Endnu et medie i rækken af mange, der ikke _vil_ lade os i fred.

gl. egå sagde ...

Thiessen: Desværre nej. Jeg har ikke været på Svingninger siden Poul H var træner i GF. Sådan cirka. Det var dengang VHA var så indie at det ikke engang var udgivet endnu.

Jesper sagde ...

Chris Waddle var en fandens karl i denne signaturs optik. Han var wing i Marseilles og har fødselsdag samme dag som mig (og Michael Owen, btw). Det er ikke helt uvæsentlig for en youngster på 9 år, når der skal hænges plakater op på loftsværelset med de skrå vægge.

Det må være rart for jer at vide. Ingen årsag.

j-kid sagde ...

Jeg har fødselsdag samme dag som David Beckham (true). Det er derfor mine indlæj bliver så godt modtaget.

Kalle sagde ...

*lilletromme-bækken-dask*

Jeg har samme fødselsdag som Johnny Reimar.

Kalle sagde ...

Og iøvrigt er det bruger: ihateblondie fra forum Svingninger der har nævnt os. Ikke meget Gammel Egå over det. Snarere noget Risskov og noget stads.

gl. egå sagde ...

Hvis det er den altid navnedroppende ihateblondie, må der nærmere være noget Skæring over det. Denne "perkerfri zone" (som der stod på byskiltet back in the day) som ikke desto mindre deler postnummer med 8250 Egå, og dermed også det oprindelige Egå, Gl.

Jeg har i øvrigt fødselsdag samme dag som Preben Elkjær. Og 9/11.