lørdag den 12. september 2009

Vi præsenterer: 32 røde millioner

Man skulle jo egentlig tro, det var lyv, men sådan forholder det sig næppe.

Ét stk. Århus Elite-regnskab coming up - med 32 røde millioner på bundlinien. Ja, to-og-tredive-freakin-millioner-danske-kroner!

Det er fuldstændig forrykt, og man kunne da i et lystigt øjeblik nok cracke en joke eller to på det emne, hvis ikke virkelighedens alvor var så ... her kommer et passende Erik Rasmussen udtryk... sindssyg. Hvad det kan komme til at betyde, tør jeg slet ikke tænke på.

5 kommentarer:

Kaysen sagde ...

Hvem fanden har ringet til Jan Schoubye før de ringede til Fondsbørsen??

Anywho, det er vel ikke overraskende at minus 16 på et halvår giver - TADAAH - minus 32 på helåret. Truppen er stort set uændret og pengene fosser ud til lønninger.

Så er der sgu lang vej, når man prøver at piske en stemning i vejret med salg af spillersponsorater til 5.000 kr. pr. styk., som klubbens hjemmeside har vrimlet med stolte nyheder om på det seneste.

Løsningen er ligetil. Billetprisen skal bare hæves til 350 kr. på NRGI park og så 12.000 betalende til hver hjemmekamp.

Jesper sagde ...

Det pudsige er faktisk, at vandrørene igen er begyndt at knirke. Det kan lyde flot i bakspejlet, men jeg hørte et rygte fra en af de større sponsorer om et underskud i omegnen af de 30 millioner i sidste weekend. Da jeg ikke løb ind i det andre steder, skød jeg det hen som old school blah-blah. Det var det så ikke. Er der stilhed før stormen på Frejensvang og de kanter, dér? Ser vi en ny direktør gå i panik og tvinge paniksalg af de største spillere igennem næste gange, vinduet bliver åbnet?

For satan, hvor ville det være fedt, hvis man kunne få forskud på de CL-millioner, som alle ved, at vi henter næst' år.

Jonas Karmark sagde ...

32 mio. 8@

Enig med Kaysen i at vandrørerne åbenbart taler igen.

Det sorte hul er åbenbart blevet endnu sortere og dybere end nogensinde før. Ikke engang en aktie emission vil vel næsten være nok? Mon ikke der bliver brandudsalg til januar? Jeg spår at Jakob P. og Nando er væk mindst uden vi får noget til gengæld.

I øvrigt et sjovt tidspunkt at bringe regnskabet på, lige før en mega vigtig kamp. Flot Skoubye og Stikkeren. Meget velvalgt timming, når man sikkert har vidst det i lidt tid. Nu har der jo lige været 14 dages kamppause.

Nok var det forventet efter ½ års regnskabet, men 32 mio. er altså en alvorlig trussel imod Galehusets eksistens. At man så prøver at sælge sponsorater på 5000 er jo som at pisse mod vinden i blæsevejr ved vesterhavet.

Merchandise er stadig en død sild i Århus, og man får sgu aldrig noget ud af Tivoli Friheden visionen, og events taber man jo også penge på så det stoppede man med igen. At man kan gå fra et lille overskud sidste år til noget, som var et forventet minus på et par mill siger jo alt om at man ikke kan regne i ÅE.

Jesper sagde ...

Øhh...hvorfor dog bruge energi på Stiftens motiver? Nu lever de jo af at levere nyheder, så det kan sgu ikke hidse mig op. Jan S kan vel næppe klandres for, at nogen, der faktisk ved noget om økonomien, ringer til ham. Ej heller at de åbenbart har enormt svært ved at tælle derude for enden af Stadion Allé. Jeg foreslår, at de skærer ned for fløde i kaffen og dropper frugtordningen. Der skal i hvert fald ske noget radikalt.

Kaysen sagde ...

Sådan, opbakningen kommer (næsten) prompte (de har vel lige skullet checke pondus-kontoen først):

http://spn.dk/fodbold/superliga/agf/article1816688.ece