tirsdag den 29. september 2009

VHA er indie igen!

Efter en turbulent periode med højtflyvende drømme, masser af læsere og lutter gode resultater, lader det til, at hverdagen er vendt tilbage til Vesterbro. Stimen er brudt.

For få uger siden var vi ubesejrede, og i slutningen af august toppede vi alle tabeller med læsertal, der næsten tredoblede den hidtidige rekord. Men det var dengang. Det her er nu. Medgangslæserne har forladt os, og vi frister nu igen en anonym tilværelse i midten af fodboldbloggernes store liga.

Vi ligger stadig i med Århus Elite, men vores læsertal er friggin indie igen.

5 kommentarer:

Mathias sagde ...

Pheeeew! - og hurra for Google Analytics. Nu kan vi igen trække vejret frit true indie style.

Andreas sagde ...

Ja, når man uge efter uge slås for at holde Euroman.dk bag sig, så koster det bare kræfter. På jobbet, på hjemmefronten. Alle steder.

Nu er vi tilbage, hvor vi hører til. I den muntre og venskabelige dyst med gamle venner som gastro.dk og autogejl.dk. En kold bajer på McKluud, når artiklen ryger i trykken, i stedet for den obligatoriske tur på massagebriksen før efterkritikken og det sene redaktionsmøde.

Det er jo sådan, vi kan lide det.

Kalle sagde ...

Fuck, nedtur. Jeg ville altid bare gerne sælge nogle plader og kunne leve af min kunst. Og nu er den drøm knust og alt jeg har tilbage er en 1/4 af Kirken.

Kim Næst' År sagde ...

Men hvilken 1/4, Kalle. Hvilken 1/4... Muligvis den bedste af de fire der (i sagens natur) findes.

solarex sagde ...

Giv os nu den side-om-side kurve med jeres stats og AGF's placering i ligaen. Ret interessant.

Personligt, ja, jeg kikke meget mindre AGF sider i en nedtursperiode som de seneste to uger.