tirsdag den 8. september 2009

Mad, fodbold, musik - og negle

Det er vist forbigået de færrestes opmærksomhed, at de tre første kategorier i rubrikken (journalistsprog for overskrft, red.) er dem, der fylder mest på bloggen her.

Det er egentlig lidt synd, når vi rent faktisk også interesserer os ret meget for personlig pleje. Det - for nogle lidt omtålelige - emne har længe været gemt væk i skunken, som var det en uønsket bror. Men altså, vi skriver 2009 ik', så ud med det:

Vi løber ture, løfter jern, barberer os - og så kan vi kan godt lide at få studset neglene, både her og der. Vores foretrukne til sidstnævnte er for tiden Exceednails på Vesterbrogade. Læs mere på neglerod.dk, når du først lige har tjekket neglekongen Jan ud:

7 kommentarer:

Kalle sagde ...

Øh nej?! Nej. Vil. IKKE.

Mathias sagde ...

Du er ellers blevet spottet lige der omkring...

Kalle sagde ...

Det er fordi jeg tit er enten hos Scientology eller Vero Moda. Neglefrans er nedtur. 3-i-1 for ever mayn. Get real.

Mathias sagde ...

En kort overgang troede jeg, at du troede jeg frekventerer Jan. Der er grænser, Amigo.

Scientology og Vero Moda derimod. Vel sagtens bydelens hotteste.

Andreas sagde ...

Meget akavet diskussion mellem to mænd, der forgæves forsøger at få modparten til at åbne op omkring sine manicure-vaner. Den kunne I være kommet meget længere med.

Næste gang, så prøv med 'Nej, ved du hvad, jeg kender sgu én, der kommer nede ved Neglefrans! Altså, jeg kender ham ikke specielt godt, man han er sgu blevet ret vild med det, selvom han var meget skeptisk til at begynde med. Det var vist et eller andet med et gavekort han havde fået ifm. noget afskedsreception på hans gamle arbejde'.

Det lort virker altid.

solarex sagde ...

Så vidt jeg ved, barberer Mathias sig faktisk slet ikke.

Jonas Karmark sagde ...

Det er sgu da ham Jan negle tumben fra Robinson på billedet maaynn.

Ove P. kunne nok godt bruge en lille manicure med alt det neglebideri. Men kan være det er blevet bedre efter han er kommet tilbage til vesterhavets gæve mænd og har fået succes igen.

Btw. Studser Mathias ikke skægget 8)