søndag den 1. august 2010

Det koger på Fredensvang

Mens Dan T. sikkert stadig går og tænker på, hvilken Serie C-klub, der mon gider aftage ham for en pepperoni-pizza, er der andre, der er ved at have tændingen på plads til det kommende brag af en sæson.



Følgende uddrag af en træningsdag på Fredensvang er sakset fra agffan.dk:

Halvvejs i kampen bytter Arthur Sorin hold med Anders Nielsen, Anders Kure bytter med Mark Howard og Dioh Williams bytter med unge Casper Sloth. Herefter fortsætter spillet og bliver senere stoppet da Peter Sørensen mener Arthur Sorin begår et frispark.

Dette er Jens Gjesing tydeligt utilfreds med, og han vælger derfor at sparke bolden langt ud af banen. Peter Sørensen spørger hvorfor han dog gjorde det, og hvad Gjesing så svarer til cheftræneren, kunne ikke høres af undertegnede. Men noget må han have sagt, for Peter Sørensen reagerer med følgende "Nu holder du din kæft", mens han går hen imod Gjesing.

Det er tydeligt, at Peter Sørensen er ophidset og på trods af hans autoritet som træner og hans i forhold til Gjesing mægtige statur vender Gjesing siden til ham, og da han skal til at gå væk fra cheftræneren, holder Sørensen ham fat i armen, og fortæller meget bestemt at han ikke skal gå nogen steder når der bliver snakket til ham. Det lyder stadigvæk som om Gjesing brokker sig, og Sørensens modsvar er følgende: "En gang, bare en gang til og så kan du godt smutte."

Resten af truppen ser til mens denne irettesættelse finder sted, og nogle af de unge står mere eller mindre måbende, omend sådan noget altså finder sted en gang imellem på de fleste fodboldhold. Spillet kan herefter fortsætte, og Gjesing beslutter sig tilsyneladende for, at spille videre med resten af holdet.

1 kommentar:

Jesper sagde ...

Jeg kan lide det, jeg læser, mayn. Der er en ny sheriff i byen, og han hedder Peter. Lovin' it.