mandag den 30. august 2010

Wanted: Ny højreback?

Vores venner på agffan.dk har bladret i Fredericia Dagblad og fundet et lidt løst rygte, som både kan være en fugl og en and. Men hey, det er silly season, så vi er altædende, hvad den slags angår.

Og så når det gælder en for os ukendt højreback som Fredericias Henrik Smedegaard. Hvis, så er det da exit Sorin og Lucena.

Hvad med ham der Danilo for resten? Skal han tilbage? Smid lige en kommentar, ik'.

13 kommentarer:

Søren G sagde ...

U-landsholdsspiller med en håndfuld sløje klubber på CV'et. Ind over, siger jeg bare. Så må Kirken ind på venstre back, Adam Rædderli' til Blokhus mens Krabbe og Sorin kan stå og øve indlæg på bane 2

Abdoujaparov sagde ...

Sorin må være udstyret med en ganske forfærdelig personlighed, for spillemæssigt er han ikke faldet mere igennem end vores øvrige backs. Men han ser jo flink ud og burde kunne bidrage med fransk finkultur, så jeg forstår ikke den bashing imod ham, som efterhånden er en tradition.

Nuvel, en Sorin i topform banker næppe på til det franske landshold, og selvfølgelig er der en grund til at hverken Erik R. eller eksistensfilosoffen Peter Sørensen blev Sorins største beundrere. MEN Adam Eckersley ligner jo indtil videre en retarderet på den modsatte side. Ik'å.

Når det er sagt, så er det altid en fornøjelse med nye signings til klubben, indtil de naturligvis viser sig at falde igennem, elendige som de er (eller ihvertfald bliver på fredensvangs græstæppe).

Jesper sagde ...

Nej tak. Jeg vil ha' Sorin på den back, og før det er en realitet, kommer jeg ikke ud af skabet.

Og nej tak til den lille dansk-chilener. Han er simpelthen for klejn. Det var ok med Diego Maradona, og Messi klarer den også til godkendt, men det dutter bare ikke med ham. Man kommer ikke hjem for anden gang. Det er kun Villy Søvndal, der kan lykkes med sådan noget.

Don Tapa sagde ...

Forhåbentlig er det exit til Djerry uanset. Kom nu Silkeborg og Horsens. Byd!

Desuden lugter det lidt af et permanent farvel til Anders Nielsen, så.

Og hvad med Jacksån!?

Smedegaard lugter af en rigtig Horsens-signing. Med mindre det er ham købmanden i Sjællandsgade. Han er polyvalent. Har simpelthen alt - også gode juletræer.

Søren HC sagde ...

Jeg synes det, Jesper synes. Sorin er undervurderet og "en Sorin i topform" kunne vel fint banke på til det franske landshold, nu de har fyret de første 40 kandidater. Han er i al fald god nok og en bedre løsning en Lucena.

Så ingen backs i indkøbskurven, hvis ikke Adam baglæns bliver bedre, så må Kirkeskov jo vise, at han er dette sites sponsorat værdig - tvivl må jo komme alle til gode en gang i mellem.

Nej, brug hellere pengene på en angriber mere. Vi er tynde foran, når Graulund skal ha' pause. Og pauser fortjener den mand gud dødme. David skal ikke helt i front alene, og når alle har forstået det, så er vi lidt tynde i toppen, som min frisør sagde til mig i lørdags.

Så byt Dan T. med Jeppe - enten Kjær eller Curth

Andreas Mikkelsen sagde ...

Jeppe Curth er et frækt bud. Jeg tror på, vores sundhedssektor kunne gøre ham i stand til at spille minimum fem kampe om året.

Og hvad Peter Sørensen kunne få ud af Curth og de fem kampe, det tør jeg slet ikke tænke på.

Mathias sagde ...

Jeg går ud fra, at vi ved en eventuel aftale med Curth og Lynge, får modregnet en æske chokolade i beløbet.

Kalle sagde ...

Merci. Både til Artur og chokoladen.

Don Tapa sagde ...

Smedegaard har også Merci på hylden. Øverste hylde. Og det er som bekendt dér vi vælger fra. Og gerne en pakke der er så stor som Davits*.

*Kilde: Jesper Sørensen.

Jesper sagde ...

Kurt Jeppe? Er I berusede, berusere? Den mand har ikke ramt noget som helst, siden Rade Prica sagde farvel til Dårble A.

Nej tak. Hellere Fabricius eller Håvard Flo. De går heller ikke i stykker hele tiden (eller stjæler chokolade).

j-kid sagde ...

Hans Kurt, ikke Lynges men den hverdagsægte, den gode gammeldaws, sang engang en sang som stadig hedder Hele Kloden Drejer Rundt. Den handlede vistnok om at være beruset.

Ingen nye backs, s'il vous plaît. Ik nu.

Don Tapa sagde ...

Mere overordnet: jeg håber sgu BSN står på sin transferstrategi den her gang. Så må træneren arbejde indenfor de rammer der er og vælge blandt dem BSN blåstempler. Sidst det ikke forholdt sig sådan sendte vi en granitblok af en angriber til Augsburg. Ja, resten af bibelklubben røg vel også lidt for tidligt i svinget til fordel for fodtennisklubben der småspillede os ned i den række vi befinder os i nu.

Hvis BSN begår den fejl at købe trænerens darlings igen tangerer det en masochisme der vil endeligt bevise at han er ramt af den hvi'e syge!

Håber ikke vi køber noget som helst før vi ligger en meget sikker nr. 1 ved julepausen og kan begynde at forhandle med transferfri megastjerner til jul. Galacticos til at supplere vores egne Jacksoner.

Jesper sagde ...

Årh hvad - Rafaeles y Jacksones...

Som det hedder på Malmrosks: Det lyder godt, og det lugter godt.