tirsdag den 31. august 2010

Mere arrogance tak

Truslen fra Tblisi er sgu så knus-elskelig, at vi i øjeblikket er ved at skillinge samme til et tre-zoners buskort, så han sådan for alvor kan komme en tur uden for Ringgajen.

Tre mål på snor i seneste kamp gør selvfølgelig ikke kærligheden mindre, men man skal jo pleje sit forhold, så der er altid ting, der kan finpudses.

- Ydmyghed er et vigtigt ord i AGF, men spillerne skal helst ikke være ydmyge på banen, og det er David. Han skulle tage og kigge lidt mere på Benny Feilhaber, der har en mere arrogant udstråling i sit spil. Det vil jeg gerne se fra Davids side, siger Kniven til Stiften og fortsætter:

- Det har selvfølgelig noget med Davids personlighed at gøre, og det er ikke så nemt at ændre, men jeg tror det kommer, når han selv finder ud af, hvor dygtig han egentligt er. For han er rigtig dygtig. Han er en kvalitetsspiller.

3 kommentarer:

Don Tapa sagde ...

Jamen så er det vel derfor vi beholder B9. Så han kan lære Trudslen fra Tbilisi hvordan laver den der fede hjemmevideo, hvor man mimer i bar mave. Der skulle være plads nok i det der Langenæs-kollektiv, hvor 1. divisions suveræne topscorer er installeret.

No Air, Davit!

Er det i øvrigt ikke på tide vi kigger lidt nærmere på hans lillebror (Irakli, hvis jeg ikke tager fejl..) igen. De kan vel bo sammen - stordrift you know. Nej, sorry, nu gik der lige Ørgaard i den.

Don Tapa sagde ...

Trudslen*..hmm, stærkt. Det er lige til bold.dk. Det er sgu ved at være på tide at vende hjem og gå i skole igen.

* en blanding af tudse og trusser til dem der ikke ved det.

gl. egå sagde ...

Er der nogen der ved om han har farvet sit hår gråt foran med vilje, eller om det bare er 100% natur? Uanset hvad ser det cool ud.

Med et tre-zoners kort ville Davit kunne tage en tur på Egå Ungdomshøjskole og score forstyrrede unge damer i masse vis. Det er ren win-win, to fluer...