torsdag den 26. august 2010

From VHA with love




Nu ligger det ikke til VHA's finest at prale, men helt ærligt - vi er sgu bedre gift end vores koner og kærester. Lækre tøser over hele linjen, mayn.

Nu lever vi jo i et samfund, hvor de bredeste skuldre må bære mest, og det princip bakker vi op om. Derfor ser vi det som vores pligt at hjælpe der, hvor der måske er lidt rust i rørene, og har i den forbindelse forsøgt at påvirke (gifte)Kniven.

Kære Brian Steen

Som du givetvis ved, har vi i Vesterbro Hardcore AGF et blødt punkt for nogle af dem, der stikker lidt ud. Vi kan li’ Mikkel Kirkeskov, fordi han er rødhåret, venstrebenet og ikke tager fanger. Vi kan li’ Sanel, fordi han er en balkan-udgave af Graulund. Og så er vi decideret pjattede med Devdariani, fordi han på mange måder bare er (og her skal vi på forhånd beklage det måske upassende ordvalg) nuttet. Altså på den der "kom-her-og-få-et-mandekram-din-langbenede-driblestærke-never-say-die-agtige-type"-måde, du ved.

Når vi skriver til dig, handler det selvfølgelig om, at vi ved, at klubben også bekymrer sig om knægtens velbefindende. Og her tænker vi ikke kun på, om han spiser ordentligt, om der er luft i cykeldækkene og om fodboldstøvlerne klemmer. Næ, som det bl.a. fremgik af en artikel i JP Århus i maj sidste år, så den daværende træner gerne, at vores georgiske stjernefrø fik sig en kæreste – og gerne en dansk en af slagsen.

Her vil vi gerne hjælpe. Selv om vi beklageligvis ikke lige kan diske op med en dansk trunte, har VHA visse forbindelser. Heriblandt Laura, som forleden skrev til os med følgende besked:

Hej min kära,

Mitt namn är Miss laura Yak, Som jag viskar min bön i kväll och gick in i sökandet efter en fin vän i (internet) Jag kom över din kontakt, mina tankar och mitt hjärta sa åt mig att kontakta dig för vänskap, tror jag att avstånd eller ålder och religion kan aldrig vara ett hinder men låt oss älska frågor en hel del också att jag kommer att skicka fler bilder till dig direkt jag får ditt svar på min e-postadress (lauradaudi@yahoo.com) tack.

din In Love,
Miss laura Yak.

Brian, for fanden – skal vi ikke stå sammen og føre Laura og David sammen? Det er win-win-win-win. For Laura, for David, for VHA og for AGF. Og det er vel værd at tage med?

Ha’ det,

Mvh. VHA

PS: Tillykke med salget af Jakob Poulsen - det er godt arbejde, mayn!

NB: Billedet forestiller - så vidt vi ved - ikke laura/Laura, men man kan aldrig vide.

Svar:

Intet (endnu - men når Benny er blevet solgt, bliver der jo også mere tid til den slags).

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Yirh... Så længe Dev ikke kaster sig i armene på fodboldens Yoko, Kira Eggers, så er det fint... Laura Yak ser nice ud, mayn. Hvide Jimmy jagtede hende vist også på et tidspunkt.

Men hvis Devdeligidoo-doo ikke er tilfreds med Skåne-blod, så kan han vel passende sende hende hjem til Brother Bilo hjemme i Ny Sovjet?

Laust sagde ...

Jeg vidste bare, der var en følelse, jeg manglede at få sat ord på ifht. Didjeridoodle dandy. Det var et mandekram, der trængte sig på. Tak for følelses-service, VHA

Kim Næst' År sagde ...

Ingen årsag, Laust. Ingen årsag.

Everybody sagde ...

http://www.youtube.com/watch?v=Thls_tMuFkc&feature=related

Anonym sagde ...

Nu fortjener han da om nogen et kram og Laura serveret i en AGF-trøje med hans navn på...kan man sige