mandag den 9. august 2010

Ny sæson, same old bullshit...

Her gik man og troede at der var bankekød til raske 1. divisionsdrenge. Men man (læs: undertegenede) havde gjort regning uden vært og ikke bare det, havde glemt at halvdelen af holdet er så gode at de faktisk ikke rigtigt gider det der 1. division.

Følgende spillere fra startopstillingen har på et eller andet tidspunkt givet udtryk for at de godt ville noget andet end den inferiøre liga de nu engang får gode penge for at spille i..

Jakob Poulsen
Dan Thomasen
Steffen Rasmussen
Casper Sloth (der var ihvertfald noget med at hans udvikling ikke måtte stagnere i en så ringe liga som 1. division)
Peter Graulund (han var lidt pikeret over at hans otium skulle tilbringes på så lavt plan med en flok knoldesparkere)

Og nu er vi jo ikke haterz her på bloggen. Ikke sådan for alvor. Vi er jo mestendels elskere og ikke slåssere. Man bliver bare så træt over udsigten til en jammerlig sæson. Og jo, der er noget med at sælge skind og bjørn og skud og den slags. Men jeg er ked og frusteret og bitter. Og en lille smule skuffet.

2 kommentarer:

Søren G sagde ...

Uha. Det så ikke godt ud. Der skal nogle andre boller i shortsene hvis vi - som jeg naturligvis forventer - skal hamre igennem Divisionen ubesejret, med forrygende flot angrebsspil og en stenhård defensiv.

Problemet er, at det eneste stenhårde i defensiven er resultatet af Steffens brug af hårgele (er det den grønne eller lilla tube?), og det eneste forrygende i offensiven er, at Davit evner at holde balancen.

Og så uddeles der i øvrigt ikke fairplay-bamser i Divisionen, så få da for hævlede sat nogle tacklinger ind!

Anonym sagde ...

Skal vi ikke hellere lade præstationerne på banen tale, end diverse udmeldinger i pressen (som jo har sin egen sensationssøgende dagsorden og fordrejer citater efter forgodtbefindende!)

Trods dværgens (Staff) udmelding om at have ambitioner over ViasatDivisionen så var han efter min vurdering en af de bedste GF'ere i går. Han så faktisk sikker ud på mere end ét indlæg, og han holdt skansen og skældte ud på forsvaret i den kritiske periode i første halvleg, hvor Vejle dominerede os.

Gravhunden har svære arbejdsbetingelser uden en hovedstødsstærk makker i front, men han fighter (som altid) og skaber (og misser) store chancer. Derudover er vores unge alternativer Høegh og Kapidzic slet ikke (endnu) gode nok.

Sloth leverer ikke en overbevisende indsats, men kan i modsætning til den tidligere landsholdsspiler Jabob P. og Dan T. undskylde sin indsats med manglende rutine, for han fightede alt hva' han har lært. Tror faktisk et år med en del spilletid i Viasatten vil være godt for Sloths udvikling.

På backpladserne skuffede både Sorin eller Eckersley. Hvis ikke de hurtigt begynder at levere bedre præstationer, så hælder jeg mere til at udvikle vores egne talenter Kure, Jackson Møller og Kirken.

That's my five cent!