tirsdag den 24. august 2010

Manden med målene

Ja, hvem fa'en er han egentlig? Eller rettere: hvem skal han være?

Skal vi støve en eller anden Anders Clausen-20-kasser-pr-sæson-type op, eller er det nu det sker med Høegh'en... hva'? (pilen peger her på svar fra dig Andreas).

8 kommentarer:

Andreas Mikkelsen sagde ...

Jeg tror sgu ærligt talt ikke meget på, at Tennis pludselig udvikler sig til den hårdeste goal-getter i divisionen, selvom pilen helt afgjort peger på 'stort talent blomstrer endelig op'. For lige ved siden af 'stort talent blomstrer endelig op' finder vi '...men primært som hængende angriber med tendens til at trække seriøst langt ned i banen for at deltage i opspillet'.

Men så er det jo usandsynligt heldigt, at vi har Graulund, som allerede har tegnet sig for et målgennemsnit, der indikerer 20 mål på en sæson (præcis, faktisk). Hvad mere har man brug for?

Mathias sagde ...

Og Graulund kan jo ikke finde på at blive skadet. Det har han lovet os.

Søren G sagde ...

I know. Der render en mørk fyr rundt nede i Tyskland. To kasser i sæsonåbneren mod Ingolstadt. Han sku vist være hugget i den pureste angolanske granit...

Mathias sagde ...

Nando scorede nu kun en gang.

Søren G sagde ...

Detaljer...

Anonym sagde ...

Thomas Dalgaard - han er en doven ranglet dreng, men hvad gør det, hvis han scorer mål, når han får bolden i fødderne eller banket ind i pandebraskern...
Han har ikke meget superliga-erfaring, men han var alligevel topscorer under sit korte ophold i suppen indtil han røg til en random tyrkisk for at varme en i forvejen varm bænk.

ser ham ikke som den nye Graulund, men som en god reserve eller indskifter. Desuden er han sikkert billig.

Det ville selvfølgelig være dejligt med en hårdtarbejdende angriber, men med en midtbane bestående af duracell-kaniner som Kasper Povlsen og Devdariani føler jeg mig rimelig tryg.

Har ikke forfærdeligt meget fidus til Sanel og Høgh. Det vil alt for meget, når de endelig får chancen. Det gør dem arbejdsomme, men hæmmer dem i at score mål.

T. Dalgaard er ikke opvokset i klubben med et forventningspres på sine skuldre. Desuden tror jeg, han har en psyke, der minder og Bille og Bendtners. Det kan meget vel være, de mangler nogle sociale færdigheder, men de er ligeglade med, hvad eksperterne siger om dem og det gør dem til gode angribere.
I min bog er Dalggard en boldspasser af største karat, men hvad gør det, hvis han bare er en kølig boldspasser, der kan ramme kassen...?

Jesper sagde ...

Ham den mørke granitblok scorede så til gengæld to gange i pokalen. Go fetch, Kniven!

Thomas Løvetæmmer sagde ...

Hvorfor var der ingen scouts, som i vinters kunne berette om denne granit-fætter? Hvis man havde hentet ham dengang, kunne man måske have reddet sig nogle medaljer og noget europa-spil i stedet for 1. division.

Så havde Gebisset og Burgeren helt sikkert også været i højere kurs og ingen af dem var endt i et udsted på heden...

For satan det er bittert, når den slags muligheder byder sig for sent