lørdag den 21. august 2010

Strøtanke

Kunne det egentlig ikke være meget fedt, hvis AGF var klubben, der købte og solgte den samme spiller - i samme transfervindue? Altså Adam Eckersley, ik'.

Ikke for at starte en seriøs gang bashing. Det er bare et tanke-eksperiment.

6 kommentarer:

Jonas karmark sagde ...

Lidt tidligt at bashe så vildt. Manden lagde som sagt i en anden tråd op til 1-o målet og har faktisk et par gode indlæg til halve chancer.

Deffensivt og tempo mæssigt mangler Adam E. dog lidt, men Kirkeskov har aldrig spillet en hel kamp på første holdet. Alternativt skulle Andres Kure prøves igen på pladsen selv om han efter min ydmyge mening bør erstatte Dan Tomat for altid i midterforsvaret. The Kure Ham leger man ikke med!

Anonym sagde ...

Vesterbash Hardbash AGF - dit primære hate site

Mathias sagde ...

Så prøver man at skrive, at man ikke basher... ak ak ak ..

Frej sagde ...

Jeg er helt enig. Han ligner præcis det han er, en semi god 1. div spiller. Jeg fatter ikke hvad han laver på holdet. Han laver så mange banale fejl at man tror det er løgn.

Ind med kirken ... siger jeg!

Mathias sagde ...

Og problemet er egentlig ikke, om han er god nok til 1. division eller ej (svaret er ej - so far).

Han er på kontrakt i tre år... potentielt altså også i guldsæsonen.

j-kid sagde ...

Hva med næst' år, når Dirker du den ik lige op Kuyt kommer rendende i tide og utide, når vi spiller afgørende kampe i Euro League mod, ja Liverpool.
Hva så. Jeg ved ved Gud->gymnasiefravær->religion->Kirken snart ikke, desangående.

Men med hatten fuld af ubegrænset selvtillig kva assisten sidst, kan man jo gå at gøre regning uden vært. Hvem ved. Ingen.