mandag den 6. oktober 2008

Ahhhhh!

Så kender man de hviii'e igen. Det var godt nok ikke kønt det der blev leveret og så fik vi da vist også lige set hvordan 'diohmanten' ikke skal spilles. Denne signatur så en række forskellige ting som ikke fungerede:

* Ulle spillede sin måske værste kamp i en hvid trøje. Der var intet der fungerede, hverken defensivt eller offensivt. Og et fjollet rødt kort, til trods for at han blev skubbet ind i bolden. Måske var det en meget smart ide at score Arthur Sorin, hvis det her er Ulles dårlige side.

* Gjesing virkede hæmmet af sin skade og halsede ofte efter sin direkte modstander eller lavede fejlafleveringer. Man kunne spørge sig selv om han var i kampform. Det samme spørgsmål kunne stilles om Jeremiah White og Nando virkede også noget tung. Hvis ikke de er i tip-top form, så skal de vel ikke spille?

* Da Ove endelig brød med sit pragmatiske system, så fejlede det stort. Kan han virkelig kun spille en flad 4-4-2? Har vi nu udelukkende spillere der kan spille Oves spil?

* Til trods for at vi har en bred trup, så virker den nu alligevel noget smal. Det kan virke som om at OP ikke helt stoler på Verdens Bedste Andethold (TM).

Det er forretning som altid, med andre ord, og snart skal vi en tur til Herning hvor FCM nu har rekorden for ubesejrede kampe. Det skal nok blive sjovt.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det mest belastende var vel, at man efter 1. halvleg sad med en okay fornemmelse i mavsen af, at man i hvert fald ikke behøvede at tabe den fodboldkamp. Til gengæld tog det mindre end 5 minutter at kunne se, at den diamant slet ikke fungerede. Mange drømmer sig stadig fire år tilbage til Åkebys diamond days med Grahn, BSN og Stig (som lovpriste diamantens lyksaligheder efter hver eneste kamp). Men hvilken brat opvågning til 08. Muligvis havde det fungeret bedre med Kári på banen, men er der helt ærligt nogen der for alvor tror på det?

Mht. skadede spillere der alligevel spiller, så er det jo den samme lange, bange sang. Vores reserver har bare ikke et højt nok niveau, hvilket Lars Pleidrup fik slået fast med syvtommersøm. Apropos Sorin, så kostede han vist et mål i Kalmars nederlag i går...

Anonym sagde ...

Gjesing virker mest af alt hæmmet af sine manglende kundskaber udi fodbold. Paradoksalt nok når nu first half var den bedste. Han har så store armbvægelser i gestik og jeg skal komme efter dig men hans eneste force synes efterhånden at være ugenerede indersideafleveringer over en 3-5 meter. Han er ikke nogen spielmacher. Han er ikke nogen skraldemand. Han scorer ingen mål. Han smider for mange bolde væk. Han laver aldrig noget uventet.
Og her medregnes der altså andre kampe end gårdsdagens. Jeg kan simpelthen ikke se ret meget fremtid i knægten. Kelds roser eller ej.

Undskyld navner, men jeg har mistet troen på dig.

Anonym sagde ...

Meget enig i Jens' vurdering af Gjesing, og tror faktisk jeg endelig hr fundet ud af hvad problemet med ham er. Han tænker simpelthen alt for langsomt til det her, ellers usigeligt lave, niveau.

Det var en lortekamp og Esbjerg lignede os for to år siden - hvis jeg var dem ville jeg være lige så bekymret efter den kamp som før.

Udover de åbenlyse problemer omkring dårlige beslutninger fra OPs side (han har lidt snor efter den seneste tids heldige indskiftninger, så det var forhåbentlig en off-day) og enkelte spilleres manglende kunnen (Gjesing, Kure, Lindkvist) eller kampform (Nando), synes jeg faktisk vi er lovligt undskyldt. Fra vores idealopstilling efter nytår kunne jeg kun se 4-5 spillere på banen: Wee Man, Lumb, J Poulsen og Dioh. Nando regner jeg ikke med fordi han ikke er i form og jaja, nogle ville sikkert regne Kure og Lucena med i start-11eren; jeg siger Budtz og Benny til hver en tid. Det var ringe, men mange andre klubber ville henvise til skader, hvis de havde det antal vi har pt.

Andreas sagde ...

Jeg så ikke Esbjerg-kampen, og det viser sig måske at være en acceptabel disposition. Men hvis Gjesing er noget nær sit livs form for tiden (den aktuelle mindre skade er dog en undskyldning), så lover det bestemt ikke godt.

Han fik helt åbenlyst en masse selvtillid af skotland-kampen, men som Jens skriver, så overfører han ikke overskudet til meget andet end gedigent boldflytteri. Og så nogle behjertede langskudsforsøg i ny og næ. Det virker fristende at sælge ham for en million til vinter og så gøre plads til de andre alternativer, der begynder at danne kø på den centrale midtbane.

I øvrigt kan det varmt anbefales ikke at dvæle ved de langstrakte diskussioner om Nysir, WP, DNSB og Vederfølner (nyt stærkt navn!). Det er jo stærkt nedslående. Jeg fandt for nylig mig selv i færd med at følge et TV-indslag om Nazi-Daniel interviewet på hans drengeværelse foran en AGF-trøje og en god slat nazi-symbolik.

Jeg aner ikke, hvad det har med Esbjerg-kampen at gøre. Men begge dele er efterårstristesse. Er der ikke en eller anden, der kan give Daniel et kram, så ikke han går helt i hundene?