torsdag den 30. oktober 2008

Esset kåret som Årets Spiller

I AGF er han tidligere kåret som Årets Kammerat - en pris der, udover æren, ifølge ham selv også indbragte tyve poser kaffe og en skjorte.

Nu har de så for alvor også fået øjnene op for Essets kvaliteter på Island, og ikke kun de kulturbærende af slagsen.

På sin egen blog oplyser den cognacfarvede læderjakke, at han af både Vikungur Reykjaviks bestyrelse og spillertrup er kåret som Årets Spiller.

Han kan nu tilføje, at VHA også bakker op om beslutningen - vi er helt enige. Hvem skulle æren måske ellers tilfalde, hva'?

Tillykke jas! Du er savnet i 2. division.

3 kommentarer:

Suninho sagde ...

Mage til indstilling skal man lede længe efter... Det er meget meget meget meget fortjent!!
Som fodboldspiller er Esset vel at betegne som et perfekt cross over mellem Roy Keane og Master Fatman, halv tiger, wrrrrrrrhhooww, og halv karma cowboy :-)
Forstår stadig ikke at man valgte Pleidrup over Esset!?!
Forstår måske i virkeligheden ikke at man valgte Pleidrup frem for en eller anden hæderlig ynglinge/junior-spiller ...
Er der da ingen der kan se at der ingen fremtid/nutid ller fortid er i den mand !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nå men kærligheden til midtbane/forsvars-intellektet Esset vil altid bestå...
Faktisk tror jeg på sigt at vi kunne få DK´s lykkeligste trup med Esset som sidekick til vores nyerhvervede life coach Eriiiik.

Anonym sagde ...

Jeg håber også på esso tilbage, om ikke andet så som en slags kosmisk modvægt til Eriks forkærlighed for typer som David Nielsen (overgår med sine seneste afsløringer selv de værste formodninger om omfanget af hans psykose), Kenn Ilsø og 'Bazooka' Zidan.

Esso, Erik Østenkjær og vores samarbejdspartner Coastzone har brug for dig. Kom hjem! Nu. Hvis vi havde en pulje til den slags ville jeg foreslå et par cognacfarvede læderbukser i sign-on fee.

/TAPA

Anonym sagde ...

Frank Heskjær og David Nielsen ville uden tvivl sammen kunne have skabt det mest juicy afsnit i Davids nye bog.