torsdag den 30. oktober 2008

Det hører... Ole Budtz

Velkommen til en ny artikelserie, der tager dig med ind i ørerne på nogle af de bedste venner, vi ikke kender. Vi begynder hos Da Budtz og giver dig her hans Top 3 anno ultimo oktober '08:

1. Suspekt feat. L.O.C: 'Slug og smut'


Ole siger: "Godt beat og god tekst."

2. Rage Against The Machine: 'Killin' in the name of...'


Ole siger: "Vækker gode minder fra tidligere koncerter."

3. Various Artists: 'Blandede godter'

Ole siger: "En hel masse børnesange som jeg får fyret af for min søn på 10 uger."

Nå, med tak til dagens gæste-DJ kan du sætte en af hans favoritter på afspilleren ved at klikke på sangtitlerne. Næste gang er det The Kures playliste, der popper op.

10 kommentarer:

Andreas sagde ...

Den artikelserie er kulminationen på måneder og atter måneders skriverier her på bloggen. Jeg kan ikke forestille mig en bedre artikelserie. På nogen blog. Sådan.

Jeg må dog indrømme en smule frygt og bæven ved tanken om, at Kuren i teorien kunne diske op med tre favoritter a la Jokeren, Celine Dion og Rasmus Nøhr. Det gør han nok ikke, men hvis han gjorde, så ville en lille del af mig dø.

Men jeg møder frygten med oprejst pande, og håber på det bedste. Keep on rockin', Mathias.

Mathias sagde ...

Jeg kan godt afsløre, at Kuren er mere til rock end de nævnte navne. Vi snakker ikke cremen, men klart bedre end de nævnte navne.

Kalle sagde ...

Fodboldspillere er generelt mere til Queen end andre proffesionsgrupper. Det er meget mystisk.

Anonym sagde ...

@ Kalle:

Nu ved jeg ikke om spaniere tæller som en proffesionsgruppe, men hvis de gør vil jeg tillade mig at tvivle på din påstand. Iberieren er syg med Queen.

En mulig forklaring på fodboldsspillerens fascination kan være, at We Are the Champions efter en sejr over et andet lilleputhold er det nærmeste man kommer en orgasme i den alder. Den slags minder giver Queen en komparativ fordel blandt sportsudøvere.

Mener i øvrigt jeg en gang har læst om Kures musiksmag. Kan ikke huske hvor jeg læste det, men kan godt huske at det var lidt hårdere end jeg havde forventet. Men, what gives, knægten er jo mere fighter end lover. En gentle fighter, dog.

/ Tapa

Mathias sagde ...

@Tapa: Når du begynder på det der med fighter og lover, skal du vide, at du er meget tæt på noget, der relaterer sig til terrorisme... ik.

Jeg springer i øvrigt gerne ud af skabet, og erkender at Queen har lavet gode ting. Ja, det skrev jeg.

Anonym sagde ...

Kure har alle dage været en freedom fighter, yo!

/Ché Tapavara

Mathias sagde ...

Hallå moderator,

Det her er altså en apolitisk blog, og nu er der igen nogen, der begynder på deres socialistiske propaganda. Det er simpelthen utåleligt.

Er I godt klar over, at Stalin og Lenin var nogle af verdenshistoriens største barbarere. Ja, jeg siger det bare.

Hallå!

Mathias sagde ...

EDIT: Barberere

Anonym sagde ...

Atomkraft nej tak.

Mathias sagde ...

Så stopper do!