fredag den 3. oktober 2008

Jeg bliver så ked af det...

når jeg læser, at Olof stopper karrieren med øjeblikkelig virkning.

8 kommentarer:

Kaysen sagde ...

Vi græder for ham!

Men trods alt godt at der nu kommer afklaring på u-afklaringen, som efterhånden havde trukket grotesk lang tid ud ...

Andreas sagde ...

Det ER virkelig en trist nyhed, som jeg også lige skulle synke. Men var det ikke efterhånden blevet svært at forestille sig, at han skulle spille sig på holdet igen? Sådan havde jeg det i hvert fald. En overordentlig trist karriere han fik i Århus.

Til gengæld kan man opmuntre sig lidt med, at når nogen forsvinder, så kommer der nogle gange andre til, som kan opveje ærgelserne.

Jeg ville ønske jeg i morgen kunne være i Brabrand (det har jeg vist aldrig ønsket mig før!). Der kan med svømme lidt hen ved synet af den georgiske kanonkugle David Devdariani, der får debut i trøjen.

Og ikke nok med det. Han skal vise evnerne frem sammen med den islandske diamant, som også er udtaget til det mere og mere interessante reservehold. Truppen til kampen i morgen er en af de mest talentfulde reservetrupper, jeg kan huske at have set i min tid med AGF.

Det er lige mig.

Kalle sagde ...

Mest talentfulde reservetrupper? Mjooo...jaaa....Jeg vil nu stadigvæk godt vide lidt mere om Mathias Lose og Martin Dupont førend jeg udtaler mig om hvorvidt det er den mest talentfulde.

Derimod er jeg efterhånden ved at blive stor Troels Hansen fan, lur mig om ikke han snart kommer i spil til midterforsvaret. Han er jo bygget som okse, den lurifaks.

David Devdariani, det kan godt være at de siger noget andet på Fredensvang, men jeg tror snart han kommer i spil til Suppen, nu hvor Benny Burger er ude. Han er så spændende en spiller denne David.

Jesper sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Jesper sagde ...

Sidste år havde jeg nu og da den fornøjelse at udstille mine begrænsede evner med en bold på en mikroskopisk indendørsbane på Katrinebjergskolen, og en dag var der én, der havde sin søn med. Sønnen, der var bred som en dørmand og fåmælt som en færing, der er travlt optaget med at samle æg på en klippeside, hed Troels, og han havde lige brug for at røre sig lidt. Halvanden time - og 400 blå mærker til overtegnede - senere var Troels Hansen færdig med at fylde hele hallen. Billig baggrund? Jep. Brølstærk kleppert med bundsolid jysk tilgang til det her jaaaazzz? Jep-jep.

Jesper sagde ...

Glemte lige topic: Jeg græder med Mads for Luffe. Jeg har en kraftig forkærlighed for de spillere, der kan både alfabetet og den lille tabel, og jeg forelskede mig fra dag et i Luffes Anders Bjerre-agtige udstråling. Ok - det er måske lidt spøjst at vælge en frisør-kæreste, når man er skaldet, men det er en fodfejl. Farvel Luffe - tak for alt.

Anonym sagde ...

Det er virkelig det sværeste - de her uretfærdige øjeblikke hvor det står klart at et stort potentiale er spildt.

Det er så meget nemmere at arbejde med dem der selv var skyld i at de aldrig slog til. Danilo Arrieta-typerne, ja selv en Mazurkiewicz som nok var ramt af skader men bare heller ikke havde det der skal til. Det havde Olof. Tror jeg nok.

Selv en nedrykning til 1. division er mindre trist end sådan et øjeblik.

Og nu til Troels Hansen. Hm, nej det virker ikke rigtig. Kure og Madsen er også nogle blege eksistenser i sammenligningen med den latente kulturbærer Persson. Tror bare jeg dvæler lidt ved denne uretfærdige udgang på det der skulle have været symbolet på en ny tid i Aarhus - BSNs svendestykke, som skulle have sunget Hvor Ska' Vi Sove I Nat på Store Torv efter det første mesterskab i over 20 år..

Luffe, skynd dig at tage det trænerdiplom og kom så tilbage til Århus!

Undrer mig i øvrigt over hvor kendskabet til Trooooels den II kommer fra? Var han med på Uganda Ground?

Kalle sagde ...

Don Tapa:

Trolden fra Trøjborg var i den grad med på Uganda Ground. Spillede en pragtfuld anden halvleg.

Mht. trænere og reservehold, så virker det efterhånden som en noget nonchalant beslutning at sætte Budtzi til at træne Den Mest Talentfulde Reserveholdstrup - Nogensinde!

Bare en strøtanke, ikk.