onsdag den 29. oktober 2008

Mælketændernes march mod Europa


Som det er skrevet flere steder, så bliver det idag et ganske ungt forsvar vi stiller med. Det er efterhånden blevet tid til at få afprøvet kompetencerne hos det Andreas kalder Verdens Bedste Andethold. Eller spillere i periferien af Danmarks 5. bedste førstehold, sårn cirka.

Lad mig først og fremmest understrege at det bliver supersvært idag. På en dag hvor det meget vel kan vise sig at det bliver Gjesing eller Kure som skal forsøge at stoppe Superligaens pt. bedste spiller - Djiby Fall. Det virker umiddelbart ikke helt realistisk, men håbet lever. Her er min opstilling til dagen.

Gribbemaskinen

Krabbe - Kure - Gjesing - Lumb

Jakob P - Kari - Sleepy - Lars P

Nando - Dioh

Jeg overvejede også Sarr som højreback og så Krabbe i midten, men mon ikke Gjesing er den klogest spillende midterforsvarer af de 2. Ergo må Goldenclaws ud på backen og bytte pubeshår med Absalonsen. Desuden har jeg valgt Lars P, da han defensivt er langt bedre end White, som på det sidste desuden har været utroligt frustrerende i sit spil. Hvis OB stiller med H.H. Andreassen eller Nymann på højrekanten, så er det vigtigt at der er nogen til at bakke Lumb op.

Hvis vi skal gøre os forhåbninger om Europa, så skal vi stå stærkt og ikke lukke nogle hurtige mål ind og så lade Dioh tage nogle ture forbi den polske pølse nede i OBs mål. Brrrrrap!

8 kommentarer:

Andreas sagde ...

Den BLIVER virkelig svær i aften, og man ville da være et skarn, hvis man tog det for givet, at vi er med i DBU-hatten, når der trækkes lod til 1/4-finalerne. De nærmest historisk lette 1/4-finaler, der tegner sig forude.

Men når det er skrevet, så vil jeg da bestemt ikke være tilfreds med et spinkelt nederlag. De har en god angriber. Måske to. Men sådan to har vi også gående, og de gør kampen til lidt af tikkende bombe.

For Dioh og Nando og efterhånden oppe på et niveau, hvor de kan stå bag et eller to mål mod alle hold - næsten uanset hvordan vi ellers spiller. Og det er nok det, vi skal håbe på i aften. 1-1 i ordinær tid. Og så en træffer mere i ekstratiden der sender os af sted på Europakurs. Yes.

Kaysen sagde ...

Nemlig! Vi tager dem på straffe efter 2-2. Vi ses på Skipper!!

Kalle sagde ...

Jeg ved ikke med jer andre, men det er som om der er noget i luften her til aften. Duften af efterår og de tændte projektører, lyden af syngende tacklinger og fornemmelsen af at der er alt at vinde og intet at tabe.

Seriøst, jeg lover, vi spiller UEFA cup næste år, på den ene eller den anden måde.

Anonym sagde ...

Jeg satser stærkt på, vi får den blonde brigade at se i back-kæden i dag, og det skal nok blive en skræmmende oplevelse på den ene eller den anden måde..

Og så tror jeg ligesom Kalle også vi nok skal komme i uefa cuppen næste år - vi skal bare have "fair play" pladsen til at gå til dem der spiller mest "internationalt" og med størst intensitet - dvs. dem der har fået flest kort, nemlig AGF.

/Løvetæmmer

Andreas sagde ...

Nå. Så hedder det TOTO i stedet for.

Søndag står den på nøglekamp, og så må man bare håbe, drengene tager alt det positive med fra pokalnederlaget i aften.

Og at Rask er klar til et par uger i buret...

Mathias sagde ...

OMG... Alt hvad vi ikke behøver er en ny mand i buret.

Er der nogen, der har set klicheen "så kan vi koncentrere os om ligaen" blive brugt?

Skulle vi have slået OB i denne sæson var det igår.

Kalle sagde ...

Ja for satan. De spiller godt nok kedelig fodbold. Det er Viggo Jensen når han er bedst. Alle dødbolde og indlæg skal hamres ind i hovedet på Djiby og så samler man op derfra. Hvis vi skulle ha slået OB, så var det igår.

Andreas sagde ...

Hvis vi nogensinde skal slå OB, så er det i så godt som hver eneste kamp fra om et år og fremad.

Vi var meget tæt på uafgjort onsdag, og lidt mindre tæt på en sejr. Men vores tid kommer. Det er jeg slet ikke i tvivl om længere. Seriøst.