torsdag den 15. januar 2009

Da en Aussie kom til byen

Så fik vi da nok lige Caleb Patterson til prøvetræning som mulig ny andenmålmand. Kilder i agentmiljøet - dem har vi SÅ mange af - vil vide, at Berti er faldet pladask for Caleb efter en tur på YouTube (samme sted han opdagede Benny Feilhaber, i øvrigt).



Stærke sager...

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Spidskompetencer: God til at gribe bløde højdere og desuden en "Hund og hund imellem"-agtig champion på agilitybanen.

Spørgsmålet der melder sig: Hvem har klippet denne video sammen? Lader til at være produceret i en sand kokain blizzard. Seriøst, det musik. Slukkede efter 2½ minut, for uhyggeligt.

Kalle sagde ...

Ja, det var vildt! Gør ondt i øjnene.

Anonym sagde ...

... WOW han kan også kaste præcise bolde over 1/4 bane. I den grad stærke sager.

Skræmmende at der over 6 min og 30 sek, maksimalt er en til to bolde som samtlige af denne blogs brugere ikke også kunne have nappet.

Til gengæld slår han os sikkert i kolbøtter og frække 80´er video redigeringsteknikker.

Anonym sagde ...

Jeg ved hvem der har klippet videoen. Boye Habekost såmænd...

Uden at afsløre for meget kan jeg sige at videoen er lavet af det modsatte af kærlighed. En backpackertur der endte helt galt.

Anonym sagde ...

Jeg må erklære mig enig med Frej. Jeg tror selv The Aussie har lavet videoen, og har lagt musikken ind for at kompensere for manglende redninger. Han skaber lidt dramatik, og får os alle til at assosciere til Johnny Depp. Godt nok ligner Caleb os en sømand med skørbug, men berettiger ikke til at bruge piratsange i videoen. Jeg synes dog, at han ku' ha' hevet noget Ozon frem til kolbøtte-øvelsen. Det havde klædt klippet, når han alligevel var i gang med at "sælge" sig selv.

Men... Lad knægten få lov til at vise sit værd. Han er 195 cm, og har spillet i forholdsvis store klubber, som 3-4 valg i bedste Jørgen Nielsen stil. Hvis Boye Habekost siger go' for The Wallabe-Basher, så er jeg automatisk på vognen!

Anonym sagde ...

Kan vi ikke bare spørge selve Habe Boyekost?

Vi har jo 2,3 for Vicko og de brænder i lommen.

Hvis det er ER der har valgt Caleb har vi lige fået forklaringen på hvem det var der hev alle de brintoveriltestribede ind i varmen på heden.