torsdag den 22. januar 2009

'Det hører... Jesper Blicher'

Efteråret var lidt et anti-klimaks for Jesper Blicher, der - undskyld retorikken - ofte var et frisk pust over land i foråret '08. Skader og hårdere konkurrence i truppen gjorde det sværere for ham at kæmpe sig til en plads i start 11, men nu skulle han så småt være i gear igen.

Når Blicher ikke spiller bold spinner han følgende på the wheels of steel:

1. Timbaland: The Way I Are


2. Gabry Ponte: Geordie


3. Kanye West: Love Lockdown


4. Suspekt: Amore Infelice


5. Jason Mraz: I'm Yours


I lighed med bidragyderen til seneste omgang 'Det hører...' så holder JB sig også til de korte meldinger, når hans valg ved DJ pulten skal kommenteres:

"Har en meget bred musiksmag (og meget anderledes i forhold til Pleidrup), men synes at de her 5 numre er super fede, og kan sætte gang i en fest - med undtagelse af den sidste.

9 kommentarer:

Tore sagde ...

Gad vide hvad det var for en trist fest, de fem supernumre ikke kunne live op i.

Kalle sagde ...

Gabry Ponte, det er stærke sager!

Anonym sagde ...

JB... Gabry Ponte... Nej... Just don't. Det er bare ikk' godt nok. Nogle gange må man gerne stille spørgsmålstegn ved musik. Ikke bare konsumere... Det er simpelthen for krads.

Anonym sagde ...

Gabry ponte og eiffel 65 er kræds for kender!
I am blue daba di daba dej og move your body.
Italiensk tekno da den var bedst..

Simon

Anonym sagde ...

Steen Steensen dog... der må ganske enkelt være sket en forbytning. Det der er jo tydeligvis en "hører ikke"-liste. Ikke nok med at den får Kári til at fremstå som en regulær indie-konge, den får ligefrem Pleidrups liste til at virke obskur. Blichers liste oser langt væk af Breezere og helflasker på Kupé.

Stadigvæk er det dog Laaaars der tager prisen so far, med sit valg af Mr. Jones med Counting Crowes. Det er simpelthen for meget lejrbål på Skanderborg med akustisk guitar og lunkne Maribo.

Der er tydeligvis meget at arbejde med for Erik. Glæder mig til at VHA dykker dybt ned i U-truppen og få fat i Vesters liste.

Anonym sagde ...

Jeg kan løfte sløret for at Vesters yndlingssang er Love Will Tear Us Apart.

Som klubben har behandlet dette engang så store angrebstalent på det seneste, synes sangen også at passe ganske glimrende som soundtrack for hans professionelle situation.

When routine bites hard and ambitions are low... Men mon ikke han bliver topscorer for Århus Fremad i 2. division næste år?

Der kan han og Jimmy så gå og snakke om rockmusik på deltid - imens Blicher, Eriktionen, Niller osv. møder halvberusede op til træning i den anden ende af byen - efter at have drukket helflasker til takten af Timbalands skrabede beats hele natten.

Synes i det hele taget det er synd Vester aldrig fik chancen - men det er jo en helt anden snak.

Mathias sagde ...

Nu vil jeg ikke afsløre alt for meget, men bloggen fortsætter youngstertemaet i 'Det hører...'-serien. Med spillere der har haft eller har en tilknytning til truppen. 'Nuff said for nu.

Anders sagde ...

Jeg vil fortsat glæde mig til at følge denne cliffhanger. Ganske underholdende læsning. Jeg vil mene, Jesper Blicher er fuldstændig i hegnet med hensyn til smag, og jeg vil håbe, der er en go' makker, der lige går på siden af ham, og prædiker: "Du, Jesper. Måske vi sku' rydde op i de mp3'ere, og skaffe dig en ordentlig pladesamling". At mennesker vil byde sig selv Gabry Ponte. Han har gjort det samme for musikken, som Hitler gjorde for swastikaet...

Anonym sagde ...

Mathias, sådan en kommentar får mig til at tænke på hvad go'e gamle Tom Christensen hører når han sætter sig til rette i mejetærskeren (eller var det en traktor han havde fået licens til..).