torsdag den 15. januar 2009

Dioh skadet - hvad nu?

Med Dioh ude i omtrent 100 år på grund af en akillessene, der sagde "swuuuup", så er det ligesom mere end spændende, hvad Eriktionen gør i offensiven.

Du må gerne rase ud - men hvad synes du, vi skal gøre helt der fremme?

Denne signaturs tiltro til, at vi kan klare os gennem foråret med en uskarp Graulund og en kronisk småskadet Nando, kan ligge på et meget lille sted.

Bevares, det giver plads til Høegh og Sanel, men ... omvendt er det jo dumt med et lejemål. Aaaargh, jeg ringer til Mads & Monopolet.

17 kommentarer:

Kalle sagde ...

Det er noget rigtigt skidt. Lad os nu se om ikke Dioh kan komme tilbage ASAP.

Dog er det måske ikke helt så galt for Eriktionen, hvis han satser på at spille med kun en angriber. Det kunne så være Nando eller Graulund. Med Jeremiah og Jakob Poulsen omkring dem og med en offensiv midbane bagved - Gjesing?!

Kaysen sagde ...

Det er jo helt sindsygt hvad vi får raget til os af skader som ikke bare er langvarige, men har potentialet til at slå spilleren fuldstændigt ud af spillet i hele deres kontraktperiode (eller som med Olof og Navid helt sætte en stopper for deres fodboldkarriere).

Men som sæsonen har tegnet sig indtil nu tror jeg bare vi skal være lykkelige for, at nedrykning ikke bliver et tema. Dvs. vi kan undgå de vildeste panik-reaktioner, og så må det blive noget med en lejeaftale eller simpelthen at "få det bedste ud af situationen" ved at bruge de spillere der er (tilbage) i truppen.

Jeg tror på det sidste bliver valget også i fht. økonomien, som givetvis er under pres i disse tider, hvor alle firmaer skal skære ned og sponsoraterne nok ikke sidder så løst ...

Mathias sagde ...

Graversen som off. midt... uhhhh... skrev jeg det.

Kaysen sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Kaysen sagde ...

@Kalle

Der er ikke noget ASAP over en sprunget akilles-sene overhovedet. Det hedder givetvis 8 mdr. før han er bare nogenlunde i stand til at træne med igen + tid til at komme i topform igen ... FOR FUCKS SAKE!!

Mathias sagde ...

Nemlig. Tidligst en gang i efteråret. Det er så skidt, at det er helt ufatteligt. Eneste positive er, at vi ikke skal ud i et vind-eller-forsvind forår.

Kalle sagde ...

Og her gik jeg og troede at det var hvad man i Football Manager kalder en groin strain eller foodpoisoning, men akke ve, åbenbart ikke. Det er skidt, det er overordentlig skidt.

Kalle sagde ...

Ok.

Ved ikke hvorfor jeg ikke er mere deprimeret. Dioh er et stort tab, men der er noget der siger mig at Sanel og de andre nok skal holde pladsen varm til Boom-Boom vender tilbage.

Sanel, 3-4 mål i foråret. Dennis, 2-3 mål fra den offensive midtbane.

Anonym sagde ...

Hvis vi skal have unge lokale skydere i angrebet også så er det ideelt i det her forår. Med Dioh klar havde det ikke været muligt uden at skabe problemer i hierarkiet. Nu har Høegh chancen i en række kampe og det er på det helt rigtige tidspunkt i hans karriere. Der skal som minimum være tendenser til noget stort. Tror i øvrigt godt Sanel kunne gå hen og blive den hængende angriber i stedet for Høegh, men ved ikke helt hvor god han er.

Det var det mest positive jeg lige kunne finde på.

Anonym sagde ...

Smider lige et navn i krukken:

Tobias Støvring Grahn

Det er vel dér ER skal vise sit værd som lifecoach!

Andreas sagde ...

Jeg er faktisk på linie med Kalle i den her triste Dioh-sag. Jeg fik et chok, da jeg læste nyheden, men efter lidt overvejelser kom der igen lidt ro på de indre linier.

Hvis. Og det er kun et hvis. Hvis Rasmussen den Erikgerede gerne vil spille sin 4-3-3, så havde jeg i forvejen svært ved at se, om Dioh nu også har den samme store betydning, som han havde i efteråret.

Han er i mine øjne ikke vigtigere end Nando helt fremme. Feilhaber er nærmest købt ind til at spille pladsen bag Nando, og vi har u21-landsholdets foretrukne på pladsen som reserve (Dennis H.). På kanterne har vi Poulsen og White, som virker som oplagte startere.

Derfor er det i mine øjne primært ekstra backup for Nando (udover Graulund), vi mangler. Og der er Sanel en mulighed - ligesom et lejet lokum kunne være det.

Men det er altsammen kun, hvis Erik Rasmussen vælger en 4-3-3-agtig opstilling. Ellers har vi balladen.

Anonym sagde ...

Tror også at Grahn kunne være en mulighed... Diamantsalgets 2.3m kroner, der vel knap nok har fundet vej over kanalen til Brian Steens bankkonto endnu, kan jo passende øremærkes til aflønning af TG i et par år.

Det er vel i øvrigt også på den måde, vi får mest ud af det skuffende Victory-salg på - på banen nu og her.

Med noget god individuel træning og psykoterapeutisk mandskabspleje fra ER, så ville Grahn måske endda kunne bidrage med mere til holdet i en 4-3-3 end Dioh.

At det så er hjerteskærende synd for boom boom er noget helt andet... Ville det ikke være på sin plads med badges og en omgang "Dagens Dioh" her i foråret?

Andreas sagde ...

Jeg tror ikke meget på en Grahn-løsning. Det skulle kun være i det tilfælde, at Feilhaber meldes mere eller mindre fodboldinvalid - hvilket jeg absolut ikke regner med.

Men vi kommer til at se tynde ud i opstartsfasen, og vi har nok ikke noget, der ligner et top 6-hold, før Feilhaber og Nando beviser, at de er oppe i gear. Absolut skadesfrihed for start-11'ren ønskes i de kommende par måneder!

Andreas sagde ...

Så er Razak Pimpong tilbage i AGF-spalterne. Mulig erstatning for Dioh.

Men skal han købes, og er det smart at have endnu en (forholdsvis) dyr angriber gående? Dioh-skaden kan gå hen og blive en bekostelig affære i et forår, der ellers stod i sparerundens tegn.

Men Razak kunne selvfølgelig være et spændende navn at smide ind i truppen. Uortodoks og alt det der.

Anonym sagde ...

Har raset ud og erkendt, at gud har en vodoodukke med en cerestrøje på, så her et bud:

Hvorfor ikke Junior fra FCK - er det så vanvittigt, som nogen vil gøre det til? Køb eller lej, I don't care. Han er god for 10-15 mål om året. Det er vel en bedre strategi end, at spille med Nando og Graulund hver gang uden troværdigt back-up.

Jesper sagde ...

Tanken om, at de to unge nu får plads til og mulighed for at vise flaget, er dejlig, men den er imho også urealistisk - og meget old school AGF.

Det er ikke så længe siden, at helt unge spillere bare blev kastet for løverne med et "nå - vis så, hvad du kan", og det dutter sgutte. En klub som Brøndby har tidligere fået berettiget ros for evnen til udvikle unge spillere, men de har aldrig indtaget nøgleroller fra dag 1.

Tænk lige over, hvor vildt det er, at vi havde Dunken som ubetinget førstevalg i en alder af 17-18 år? Nando og Graulund får mange skader (faktum), så de unge kommer til at dele mange minutter mellem sig. Risikoen for at de flopper er større end sandsynligheden for at de slår til.

Hent John Carew, Kern Lyhne, Tom Christensen eller gi' den gas på Youtube, Hr. BSN - but save the kids.

Kalle sagde ...

Jeg vil godt bede om et halvt års lån til Junior. Tak.