lørdag den 10. januar 2009

Victor skal til Liverpool

Det er en drengedrøm, der går i opfyldelse - men det efterlader også et bristet supporterhjerte. Victor har skrevet under med Liverpool.

Moderskibet har - efter et par dages betænkningstid - også fået nyheden med på hjemmesiden.

12 kommentarer:

Andreas sagde ...

Der er stadig ikke noget nyt om transferstørrelsen, hvorfor de første meldinger måske viser sig at være ganske præcise.

Det er det eneste salg, jeg kan huske, hvor jeg på ingen måde har kunnet glæde mig over indtægterne. Selv det alt for lille beløb for Flo virker mere acceptabelt, når man tænker på de 2,3 mio., Victor-salget indbringer.

Opstarten her efter juleferien - og især den ellers interesante Coppa Carnevale - er blevet lidt mindre interessante nu, hvor talentet med de største fremtidsmuligheder er droppet ud.

Men held og lykke derovre, Vic. Og på gensyn!

Anonym sagde ...

Hvis 2,3 er bare i nærheden af at være korrekt er det sådan en nyhed der bare skal glemmes.

Kalle sagde ...

Nu har jeg aldrig set Victor spille og derfor er det også muligt at jeg udtaler mig på et lidt skrøbeligt grundlag, men er han virkelig så god? 2,3 mil. virker umiddelbart som en ok pris.

Sådan set udefra og helt objektivt og sårn.

Unknown sagde ...

Ceres gætter andetsteds på, at prisen er nærmere 6 mio. Det ville berolige mig en del, selvom jeg langt hellere ville have beholdt Victor - og drømmen om en fremtidig kæmpetransfer.

Anonym sagde ...

@andreas

Det var såmænd ikke så meget et gæt, men fordi det forlyder fra en Islandsk kilde at BSN afviste de første 2 bud fra Liverpool for så at acceptere et bud på £750.000..

Det virker også som mere realistisk end de kun £300.000, som jeg nærmere vil gætte på var Liverpools start-bud på Victor..
.

Anonym sagde ...

Er han så god?

Hmm, der må svaret blive: SÍ SEÑOR!

Det er vel heller ikke hr-hvem-som-helst LFC skriver kontrakt med. Alene det burde gøre det naturstridigt at tage imod 2,3 mio. Hvis Liverpool ikke mener han er mere værd end det, så burde de slet ikke være interesserede. Så uanset om han er så god, så burde det være logisk med en højere pris.

750.000 £ er ok hvis der også er et par klausuler med i købet + UEFA-procenter ved fremtidige salg. Vi er så lidt uheldige med kurstabet i øjeblikket, for 750.000 ville jo normalt være 7,5-8 mio DKK.

Unknown sagde ...

Nu skriver AGF selv, at beløbet vil stige, hvis Victor slår igennem i Liverpool.

Så begynder det efterhånden at give mening. Selv for en Victor-fan. 6 mio. nu og måske omtrent det samme senere.

Hvem ved. Det bliver i hvert fald spændende at følge ham i LFC. Ikke mindst med de der hvide briller...

Anonym sagde ...

Ja, det begynder så småt at give mening. Glad for at BSN tilsyneladende viser sig opgaven voksen. Om San Victor slår igennem i Liverpool er selvfølgelig usandsynligt, så klausulerne er og bliver en bonus. Men et eller andet sted skal han nok lykkes, på Anfield eller andetsteds.

Overraskende med Jens G på ligalandsholdet. Nok meget godt vi lige fik forlænget før Morten Olsen satte sit kvalitetsstempel på knægten.

Kalle sagde ...

Jeps. Ikke helt så god som Kielstrup, men mere en Jonny Thomsen type. Det er vist mere et kvalitetstempel ikke at være med på det hold efterhånden.

Anonym sagde ...

Kan oplyse om at prisen på Victor nærmere er 2.3 som oplyst og ikke de 6 mill. Sorry guys.

Anonym sagde ...

2,3..for fanden da! BSN er åbenbart ved at disseminere vores største talenter udover de store ligaer for siden at høste enorme frugter på videresalg. Eller også er han bare en presset mand fordi baglandet har lukket for pengekassen.

Jonny Thomsen derimod!? Yes sir! Det lyder som en langturschauffør fra Åbenrå. Og det er vel også nogenlunde det han er. Er der andre end mig der sidder med en lumsk fornemmelse af, at Morten Olsen og Peter Bonde lige har sat en plov på en uventet udtagelse af..nå ja, Jonny Thomsen. Eller også har han virkeligt et stort kørekort og kan køre spillerbussen. Er der nogen der ved noget om ham udover at hans forældre glemte et h i Jonny.

Mathias sagde ...

Alt du vil vide om Jonny her:

http://www.tipsbladet.dk/nyhed/danmark/thomsen-jeg-skal-ned-og-have-noget-varme