mandag den 26. januar 2009

Det er mandag, men...

... langt fra nogen dårlig dag. Se nu bare BT, der citerer Morten Olsen for efter ligalandsholdets tur til Østen at have udviklet stor kærlighed til Jakob Poulsen:

"Vi har en fast, rutineret stamme på A-landsholdet, og til den stamme finder vi så nye folk - blandt andet på en tur som den til Thailand. For eksempel Jakob Poulsen. Ham kender vi jo ganske godt fra hans tid med U21-landsholdet, men vi syntes ikke, han var direkte klar til springet op til A-landsholdet, men nu er han der. Han går nu i vore tanker ind i en direkte konkurrence-situation med andre spillere til højreback-positionen som Lars Jacobsen og Kasper Bøgelund."

YEAH!

Mindre YEAH!: Gjesing fik ikke ét minuts spilletid.

5 kommentarer:

Andreas sagde ...

Det kommer bag på mig, at han pludselig er inde i a-landsholdsvarmen - som back. Med al respekt for Morten Olsen så er det altså et mærkværdigt system, han har bygget op. Både på og udenfor banen.

Det kan være en god ide at hive en midtbanespiller ind på backen, når man virkelig er i bekneb. Især når man spiller med offensive backs. Men hvordan kan det dog være muligt, at der ikke i Danmark findes en eneste mere egnet højre back, når man er nødt til at se bort fra Bøgelund og Jacobsen?

Det bliver især lidt sjovt, når vi nu i AGF i endnu højere grad selv begynder at spille med offensive backs. Forhåbentlig har vi inden længe en fransk back (laaangt fra den franske landsholdsvarme), der er bedre på vores offensive højre back end en af landsholdets foretrukne højre back'er - der er en af ligaens bedste højre midtbaner...

Spøjs situation.

Mathias sagde ...

Olsen siger, at når man er en god fodboldspiller, kan man lidt det hele. Altså også spille back. Det er ikke en forudsætning, at han også spiller den plads på klubholdet.

Jo, jo...

Andreas sagde ...

Det viser sig jo også tit at gå ganske nogenlunde. Men sammenligner man eksempelvis William Kvist med en back på det man kunne kalde internationalt niveau, så ser man jo en vis forskel.

Det handler jo ikke kun om at agere ekstra midtbanespiller. Det er også nogengange meget fedt, hvis de der backs kan sørge for, at modstanderens fløj ikke suser forbi hele tiden, ik.

Anonym sagde ...

Vi har jo i stilhed udviklet et seriøst højre back-problem på landsholdet, så ikke noget at sige til at Olsen kigger på alternativer. Poulsen har spillet den i Holland, men ja det er temmelig overraskende i betragtning af at han ikke engang var udtaget.

Jakob P er jo vitterligt en polyvalent type og det kan Morten O godt lide. På landsholdet kan han vel dække backen og til nød en central midt eller - selvom han ikke er oplagt som fløj i en 4-3-3 - højre fløj, i hvert fald hvis han udvikler sine udfordringer.

Anonym sagde ...

Hephep. Det var Don Tapa der lige var anonym dér.