søndag den 4. januar 2009

NostalGF part II

Efter NostalGF-debuten mod Esbjerg kommer vi ind i 83-sæsonen to kampe senere. To kampe der begge er vundet med suveræne 4-1 (hjemme mod Fiskerne, og ude mod (the real) Herning). I alt fire point der har bragt De Hvide op på en femteplads før dagens kamp.

Der er flere godbidder i kampprogrammet, der ligesom ved sidste hjemmekamp har Werder Bremen på forsiden, denne gang suppleret af en ung Lundkvist.

Topscorerlisten rummer en sand bomberduo i selvsamme Lundkvist og Tommy Christensen.
Kim Ziegler, endnu et af firsernes delebørn med OB, er hjemme på en aparte transfer, der indebærer, at hans belgiske klub slipper for at spille på Communale. Derudover er der lidt lokale virksomheder med i dealen, der virker som en forløber for senere tiders køb af transferrettigheder fra diverse østjyske købmænd.



Bemærk i øvrigt:

- Zieglers ærlige ønske om at slå igennem som pengespiller.

- Steen Thycosen sætter nye standarder for hårmoden (og bliver i øvrigt 1. div topscorer i sin første sæson som hjemvendt med 24 kasser).

- Allan Simonsen er hjemme igen (muligvis er det hans autograf på forsiden).

- Træner Poul Erik Bech skal sæsonen efter træne Vejle, hvilket netop er blevet meddelt. Han håber at vinde noget med AGF inden, hvilket lykkes, da sæsonen ender med en 3.plads.

- John Sivebæk er 10er.

- AGF er domineret af skolevæsenet. Daværende formand Sv. E. Bang-Sørensen var skoleinspektør på (den nu lukkede) Ny Munkegadeskole, mens topscorer Lundkvist var lærervikar på diverse folkeskoler i kommunen.

3 kommentarer:

Unknown sagde ...

Herlige gensyn med gaaamle dage. Jeg gætter på, at jeg både har set kampen og haft kampprogrammet liggende på drengeværelset.

I øvrigt er det en ung Jan Bartram, der igen optræder nederst i holdopstillingen som Jan Hansen.

Jeg skyndte mig at glemme hans bog efter at have drønet den igennem for nogle år siden. Så jeg havde faktisk glemt, at han så tidligt i karrieren var på holdet i GF.

Kalle sagde ...

Jan Louis Bartram Hansen? Hva?

Anonym sagde ...

Jan Louis havde en solid serv men et usikkert grundspil. Det var mit livs tenniskamp på det tidspunkt - en double mod an af stadionkæmperne. Pu-ha, der var nerver på.