torsdag den 4. januar 2007

Den Norske Drøm

Mens vi mestendels har kigget efter nye og klare forstærkninger hinsidan, så er der noget, der tyder på, at vi skal kigge endnu mere hinsidan.

Stiftens Jan Schouby er manden, som nu kan berette, at vi i de næste dage skal surfe nettet tyndt for informationer om vores kommende midtbanegeneral - den af Sandefjord så afholdte Tommy Knarvik.

Han er i spil, efter at forhandlingerne med Karry Arnasson er gået i stå (meget lig situationen med AaB), så nu er denne 27-årige Tommy-Boy havnet i søgelyset. Og hvad kan Hr. Knarvik så udrette?

Brian Steen må vide det, for han har set ham i aktion flere gange ifølge selvsamme "avis":

- Jeg ønsker ikke at oplyse noget om, hvem vi forhandler med, men jeg vil da sige, at det er flatterende, at AGFs navn bliver sat i forbindelse med så gode spillere. Vi har set rigtig mange kampe i Skandinavien, og vi har også set et par kampe, hvor Tommy Knarvik har været med. Han er en god spiller, der har mange kvaliteter, men om han også er en spiller for AGF, har jeg absolut ingen kommentarer til.

Grunden til at Berti ikke vil kommentere på rygterne er selvfølgelig, at en signing med så markant en spiller vil sende aktiekurserne på himmelflugt, så historien skal lige den vej rundt først.

Og så lidt stats: Han har fået spilletid i samtlige 26 kampe i sidste sæson for Sandefjord og scoret otte mål. 176 centimeter høj og 75 kg.

Sæt i gang!

1 kommentar:

Andreas sagde ...

Efter intense undersøgelser på skandinaviske fodboldsites begynder tvivlen om Knarvik at melde sig.

Hans åbenbart forrygende sæson i Sandefjord har uden tvivl presset transfersummen op, og er AGF interesserede i igen at barbere budgettet ned med 2-3 mio. kroner eller mere?

Jeg gætter nærmere på, at forhandlingerne med the indiekid har brug for ilttilførsel, mens jernkaminerne får tid til at indse, at de er ved at brænde inde med den islandske midtbanegejser. Senest midt i næste uge er AGF og Djurgården nået til enighed om en transferpris på under en mio., og så hedder den nye midterba'n Gjesing/Arnason.